Asistam la scindarea opiniei publice odata cu aparitia partidului AUR pe scena parlamentara.Este de fapt o copie dupa situatia din USA cu privire la presedintele Trump.Dar daca analizam mai bine aceaste scindari o parte reprezinta opinia sincera a „talpei poporului” care doreste o viata normala bazata pe munca, adevar, familie, hrana naturala, iar cealalta este parazitara social cu boli morale greu de vindecat. Aceasta ultima parte tinde sa infesteze progresiv si iremediabil societatea umana in continua degradare morala.
Urmaresc cu mare ingrijorare evenimentele post-electorale din USA presentate atat din sursele oficiale cat si ne-oficiale corespunzand celor 2 grupe sociale amintite mai sus.Chiar daca Trump ar reveni ca presedinte ca urmare a dovedirii oficiale a fraudelor electorale, America nu-si mai poate reveni din degradarea morala.
Am studiat indelung acest proces si singura cale de a ne salva este antrenamentul mintal individual conform practicilor yoghine.Salvarea si solutiile adevarate la problemele sociale si personale din ce in ce mai dificile le putem gasi numai plonjand in interiorul nostru mintal.
Am aflat ziele trecute despre „fenomenul” Ilie Cioara si ultima sa carte „Minunata calatorie spre adancurile propriei fiinte” (editura Herald).Voi incerca sa obtin si sa citesc aceasta „calatorie”.