Fw: URGENT !!!

Myr Mur

5 aug. 2020, 16:57 (acum 19 ore)

către iordacheeuIoncomarita
Subject: URGENT !!!
URGENT !!!

Nu știice să mai crezi!!!….

 

Treaba se ştie de o lună,două. Se dereglează sistemul de anticorpi. De aceea, la faze mai înaitate ale boliise tratează cu medicamente antiinflamatorii, prednison  (meticorten). Ajută, dar suntem încă departe.

Nu este nici-o noutate,s-a știut până acum că coronavirusului coagulează sângele și trebuie luateanticoagulante,printre

care Aspirina. Noutateaeste altceva: coronavirusul nu este nici virus, nici bacterie, conformcercetătorilor de la

Univ. Johns Hopkins dinSUA, ci o proteină învelită cu un strat de grăsime. Această proteină nutrăiește și nu este vie ca virusul  saubacteria. Din această cauză trebuie să te speli pe mână cu săpun cu apă peste25 grade C, sau cu alcool de 65-70 de grade care dizolvă  stratul protector de grăsime, astfel proteinadevine inofensiva.

 

 

*ULTIMA  ORA   INTERNATIONAL  ITALIA 

*Un remediu pentru coronavirus găsit în sfârșit în Italia

Medicii italieni nu au respectat legislațiaOMS privind sănătatea globală, care îi îndeamnă să nu efectueze autopsia asupracoronavirusului decedat și au descoperit că NU este un VIRUS,sau BACTERIA careprovoacă moartea.

Astfel, Italia învinge așa-numitul Covid-19,care nu este altceva decât „coagularea intravasculară comună” (tromboza).

„Și modalitatea de a facefață, adică tratamentul său, este„ antibiotice, medicamente antiinflamatorii șianticoagulante. ” În primul rând – ASPIRINA.

Această veste senzaționalăpentru întreaga lume a fost pregătită de medicii italieni prin autopsia produsăde Covid-19.

 

În Italia aînceput o schimbare de protocoale.

 * OMS a identificat și a ridicat apelul globalal ITALIEI pandemice *.

Medicamentul era dejacunoscut, dar OMS nu a raportat acest lucru chinezilor * Pentru OMS este pur șisimplu AFACERI. *

 

Sursa: ITALIA, MinisterulSănătății.

*Alarmă *

 

Transmite-o întregiifamilii, vecinilor, cunoscuților, prietenilor, colegilor,. etc … etc

Acum va trebui să facețiurmătoarele:

Luați aspirină 100 mg șiapronax sau paracetamol …

De ce? … * pentru că s-ademonstrat că Covid-19 îngroașă sângele, stimulând dezvoltarea trombozei la om. Deoarece sângele nu este saturatde oxigen. Sângele se îngroașă, fluxul său în inimă și plămâni încetinește, opersoană nu poate respira și moare repede. *

În Italia, medicii auîncălcat protocolul de recomandare OMS și au efectuat o autopsie pe un cadavrucare a murit din cauza Covid-19 … au deschis corpul, brațele, picioarele șialte părți ale corpului și și-au dat seama că venele aveau sânge dilatat șicoagulat, toate venele și arterele erau pline. cheaguri de sânge care împiedicăfluxul normal de sânge, transportând oxigen la toate organele, în principal lacreier, inimă și plămâni, iar pacientul moare în cele din urmă.

Cunoscând deja acestdiagnostic, Ministerul Sănătății din Italia a schimbat imediat protocoalele detratament cu Covid-19 … și a început să prescrie 100 mg de aspirină și aponaxpacienților infectați …, rezultat: pacienții au început să se recupereze șiau apărut îmbunătățiri. Ministerul Sănătății a eliberat și a trimis acasă peste14.000 de pacienți într-o singură zi.

 

URGENT: transmite aceste informații și pune-le la dispozițiapublicului imediat. În țara noastră, OMS ne-a mințit cu această pandemie.

Știm că toate guvernelelumii sunt obligate să pună în aplicare recomandările OMS, dar Italia aîncălcat norma … acum OMS. … procesele vor fi depuse în întreaga lume -pentru ascunderea atâtor morți și pentru prăbușirea economiilor din multe țăriale lumii … și toată lumea va înțelege de ce a fost emis ordinul de a îngropaimediat cadavrele fără deschidere … și de a le marca drept foarte poluante…

 

Este în puterea noastră săsuportăm adevărul și să sperăm să salvăm multe vieți …. *