Banceanu Vasile 
Mon, May 9 at 11:23 AM
Matrafox Eba, zice ca are o firma mica, isi creste cei trei copii singura , familia nu o ajuta , este vai de ea, dar se descurca…. sic!
Noua milioane de euro costa Viloiu de pe Rue Perie Mazamet nr.12, din Paris .
Proprietar in acte : ELENA BASESCU !
Acest succes imobiliar ii da dreptul sa candideze iarasi la europarlamentare . Daca s-ar face o sinteza a europarlamentarului Elena Basescu , am descoperi ca a facut un singur lucru : a aratat lumii cata prostie incape in mezina familiei Basescu. Atat ! Nimic mai mult. !
Pe strada Perie Mazamet, la numarul 12, se afla cea mai luxoasa vila din zona Parisului…. Insasi strada respectiva , fiind una pe care doar bogatasii lumii isi pot permite sa locuiasca . Imobilul este o raritate pe piata imobiliara franceza , deoarece a apartinut unor inalti demnitari ai Frantei. 
O astfel de achizitie , atat in Franta, cat si in mai toate tarile Europei Occidentale necesita ani de munca si un credit ipotecar substantial pentru care cineva ar plati aproape toata viata . Si totusi , vila a fost cumparata cu plata integrala… 9(noua) milioane de euro , cahs !!
In pretul acesta intra inca 2 vile mari , in care au fost cazati ofiteri SPP din garda duduii prezidentiale , Elena Basescu !
Interesant de aflat de unde a a avut fata lui tata banii cu care a cumparat superba casa .\
Mai mult ca sigur , aceasta nedumerire se va adauga celorlalte susupiciuni pe care opinia publica le are cu privire la prosperitatea familiei lui Traian Basescu.
NOTA
Informatiile ne-au fost puse la dispozitie , printr-un important om de afaceri francez, la randul sau europarlamentar.
 Sunt confirmate chiar de catre reprezentantul agentiei imobiliare pariziene, prin care Eba si-a achizitionat bijuteria locativa de 9.000.000 euro bani gheata. !!
De unde a avut banii , avand in vedere ca ilustrul sau tata este bugetar , cu un salariu de peste 5.000 lei, , mama este casnica ?? Iar salarul sau de europarlamentar , chiar daca este consistent , nu i-ar ajunge nici sa cumpere un perete al acestei vile ?? 
Probabil ca din … succesuri, nu ??
Am publicat acest articol ca sa vada si sa afle toata tara , unde sunt banii nostri !!
Si ni se spunea in guvernarea Basescu-Boc-Udrea ca suntem timpiti daca nu acceptam micsorarea pensiilor si salariilor.
*
NR – Pare de necrezut! Nu poate să fie „cea mai luxoasă vilă din zona Paris”! Text suspect!…