Anghel Curty Jr.
32 aprobate

COTYS2008@gmail.com
93.114.127.135

 

FAPTA ESTE CEA MAI BUNĂ VORBĂ! CUNOAȘTEM PREABINE CARE ERAU MATERIILE PENTRU CARE SE DĂDEAU PROBE LA ADMITERE LA FACULTATEA DE TEOLOGIE DIN ANUL 1976, DE EXEMLU. AM AVUT UN COLEG DE LICEU DE LA CLASA PARALELĂ DE LA SECȚIA UMAN. S-A PREGĂTIT PE BRÂNCI LA NOUL ȘI VECHIUL TESTAMENT, ISTORIE, LATINĂ, GREACA NOUĂ ȘI GREACA VECHE… ETC… A REUȘIT LA SIBIU! EFECTELE „MODERNIZĂRII” ȘI ALE „ADAPTĂRII” PROGRAMEI PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNTUL TEOLOGIC S-A CONCRETIZAT ÎN PLANUL EDUCAȚIEI RELIGIOASE REALIZATE ÎN UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT LA TOATE NIVELURILE, PRIN ROADELE IEȘITE PE PORȚILE ȘCOLILOR.

ÎMPĂRȚIȚI ÎNTRE MUNCITORI ȘI PROLETARI, ÎNTRE JURNALIȘTI ȘI FORMATORI DE OPINIE, ÎNTRE DOCTORI ȘI FELCERI, ÎNTRE INTELECTUALI ȘI SFERTODOCȚI, ÎNTRE PROFESORI ȘI DASCĂLI, ÎNTRE POPI ȘI PREOȚI… ÎNTRE NOI FIE VORBA… ÎNTRE A FI ȘI A EXISTA… CEEA CE TREBUIA SĂ FIE REÎNTOARCEREA LA RĂDĂCINILE GENETICE ALE POPORULUI ROMÂN CULEGÂND ROADELE IZVORÂTOARE DE MIR ALE SFINȚILOR MUCENICIȚI ÎN SINGURUL HOLOCAUST PE CARE-L CUNOSC-HOLOCAUSTUL ROȘU, ÎN SINGURUL PROGROM PE CARE-L ȘTIU: CEL ÎMPOTRIVA POPORULUI CREȘTIN ORTODOX, A FOST TRANSFORMAT ÎN LABORATOARELE SPECIALE ALE TENEBRELOR ÎNTR-UN RICOȘEU LA REINTRAREA ÎN ATMOSFERA FIRESCULUI APOSTOLIC, PÂNĂ LA DEVIEREA TRAIECTORIEI LA 180 DE GRADE!

PREDAREA RELIGIEI PRIN VICTIMELE PROGRAMEI DIN FACULTĂȚILE DE TEOLOGIE A FOST ASTFEL PERVERTITĂ, ÎNCÂT EFECTELE ÎNCEP A SE VEDEA ACUM! ÎNCEP!!!… CUM SE CHEAMĂ MALPRAXISUL UNUI DASCĂL CARE PREDĂ RELIGIA???… SOUN SFINȚII PĂRINȚI CĂ EXISTĂ ÎNTRE DIAVOLI UNUL SPECIALIZAT ÎN TEOLOGIE CU CARE NIMENI NU SE POATE MĂSURA! ȘI CU CARE NU-I BINE SĂ TE PUI! ȘI ATUNCI, CARE TREBUIE SĂ FIE ROLUL CELUI CE PREDĂ RELIGIA?… BAGAJUL DE CUNOȘTINȚE?… MATERIA?… CĂCI „UNDE DUH SFÂNT NU E, NIMIC NU ESTE!” IAR UNDE DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E! OARE DE CE NU SE PREDĂ ȘI SMERENIA ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL TEOLOGIC, CA MATERIE CARE SĂ GENEREZE ȘI CONCURSURI, OLIMPIADE ȘI FESTIVALURI NAȚIONALE?…