Un raport sumbru circulă la Kremlin pregătit de către Direcția Principală de Informații (GRU) din cadrul Ministerului Apărării, care avertizează că asasinatele de săptămâna trecuta a trei bancheri occidentali de top coincide cu documentele facute publice de catre Snowden, care detaliaza ca in 15 februarie 2014 o artificiala „catastrofă” este in curs de executare de catre regimul Obama, în scopul de a stabili un anumit tip de ” nouă ordine economică mondiala „, înainte de criza globală care vine pe piețe și falimente bancare masive, unele dintre ele care au si început deja.
Cei trei bancheri vizati de catre ,,echipa neagra” a regimului Obama ( sau poate a cabalei,n.a.), care se specifica in raport, au fost directorul executiv de la Deutsche Bank, Bill Broeksmit, 58 de ani, gasit mort in locuinta sa din Chelsea, SV-ul Londrei la 26 ianuarie, vicepresedintele cu operatiuni tehnologice ale JP Morgan Chase & Company, Gabriel Magee, 39 de ani care a murit dupa ce ,, a cazut” de la sediul sau din Londra, in 28 ianuarie si economistul-sef de la Russell Investments si fost economist la US Federal Reserve, Mike Dueker, 50 de ani, gasit mort la marginea unei autostrazi ce duce la Tacoma Narrows Bridge din statul Washington, la 31 ianuarie.
„Legătura comuna” între acesti bancheri – continuă acest raport GRU – a început anul trecut, după ce doi martori din cadrul JP Morgan au mărturisit că banca lor manipuleaza pietele aurului și argintului, iar aceasta a condus la anuntul uluitor din ultima săptămâna că cea mai mare bancă din Europa, Deutsche Bank, s-ar retrage de la asa-zisa fixare corespunzătoare a pretului aurului și argintului, pentru ca autoritățile de reglementare europene sa investigheze manipularea prețurilor metalelor prețioase de către băncile occidentale.
Directorul executiv al Deutsche Bank, Broeksmit, considerat unul dintre „cele mai stralucite minti”, în domeniul său, și Dueker de la Russell Investments, clasat printre primii 5% economiști de top ca si număr de lucrări publicate, au fost în fruntea anchetei Europene în manipularea prețurilor aurului si argintului din cadrul JP Morgan și a avut ca „om din interior” pe ,,guru in tehnologie”, Magee care a supervizat sistemele sale informatice si ale băncilor construite pentru această crimă.
Critic de notat – spun analiștii economici GRU în acest raport – este că, în cazul în care prețul aurului și argintului ar atinge nivelul „corect”, JP Morgan s-ar prăbuși, deoarece nu dispune de rezervele necesare pentru a egala ” hârtiile” de aur  deja vândute, și un colaps al JP Morgan ar duce apoi, la rândul său, la implozia întregului sistem economic global.
Chiar mai rău, acest raport continuă, crimele bancii JP Morgan au ajuns acum în patria-mamă după ce banca centrală rusă (RCB), a fost forțata să închidă creditorii din Moscova bazata pe My Bank și Priroda Bank după ce acestea au fost în imposibilitatea de a recupera depozitele lor străine din servicii bancare și financiare ale multinationalei britanice, compania britanica HSBC din cauza ca au impus restricții privind retragerile de numerar mari pe 24 ianuarie.
Statele Unite au raportat cea mai proasta piața de valori din ultimii 24 de ani, in ianuarie,  regimul Obama avand un „master plan” cu scopul de a crea deplin haos financiar la nivel global, în scopul de a destabiliza țările inamice și de a crea din zbor dolari care acum lipsesc. Prognozatorul Gerald Celente avertiza oamenii săptămâna trecuta : „
 
Oamenii sa se pregateasca pentru un colaps global dezastruos și revolte care vor devora întreaga lume.”
Nu doar Celente avertiza aceasta ci si economistul american si fost profesor de economie la Harvard, Terry Burnham care spunea ca cei 1 milion de dolari, economiile sale de o viata si i-a mutat de la Bank of America pentru ca bancile americane nu mai prezinta siguranta.
Acest raport constata ca in ciuda cresterii de 6,5 % a pietii de capital din SUA, o mana de miliardari isi scad valoarea actiunilor in liniste si rapid. Analistii de informatii rusi, exprima in acest raport ca documentele lui Snowden se refera la ,, o catastrofa “ pe 15 februarie care poate avea loc pe baza Fondului de Incredere ,,Black Eagle” de tip ,, orizontul evenimentului “.
 
Deși practic necunoscut americanilor, în termen de două ore de la atacurile din 11 septembrie 2001, Securities and Exchange Commission din SUA (SEC), a declarat  urgență națională, și pentru prima dată în istoria Statelor Unite, a invocat puterile sale de urgență sub Securities Exchange Act, secțiunea 12 (k) privind relaxarea restricțiilor de reglementare pentru compensarea și solutionarea tranzacțiilor securizate pentru următoarele 15 zile.
Aceste modificări ar permite o suma estimata la 240 miliarde dolari în titluri de stat sub acoperire SUA pentru a fi eliminate la scadență, fără controalele de reglementare standard, în jurul identificarii dreptului de proprietate ca urmare a desfășurării rapide pe teren a Fondului de Incredere Black Eagle, care ar fi distrus cu siguranță întregul sistem economic global.
Chiar de rău augur, și, din nou, practic necunoscut poporului american, este că războiul pe care SUA l-a finantat mai mult de un deceniu, în fapt, declarat la 10 septembrie 2011, când Secretarul Apararii, Donald Rumsfeld, mărturisind în fața Congresului SUA, a declarat război Pentagonului insusi cand a descoperit ca peste 2300 miliarde dolari lipsesc din conturile lor, avertizând că a fost o „chestiune de viață și de moarte.”
Pentru cazul în care regimul Obama ar recurge la un  9/11 , atac de tip ,,steag fals” din nou, pentru a proteja sistemul bancar Occidental, acest raport avertizează grav, ca nu poate fi exclus ca dovadă ceea ce presedintele bancii centrale germane Ernst Welteke a dovedit de mult ca ” terorism de tranzacționare din interior” , cu privire la acest posibil eveniment oribil.
 În ceea ce privește tranzactiile care au fost făcute prin aceste meserii ( inginerii financiare ), și  din care s-au făcut zeci de milioane de dolari, lumea nu va ști niciodată pentru ca regimul Obama, SEC a recunoscut în 2010 că a distrus toate documentele referitoare la acestea.
Acest raport GRU constată în continuare că, sediul SEC  din New York City a fost distrus pe 9/11, după implozia misterioasa a World Trade Center – cladirea 7, iar atacul la fel de devastator cu racheta de croazieră asupra Pentagonului, a distrus sistemul său de contabilitate, care a îngropat pentru totdeauna informații cu privire la faptul ca lipsesc 2300 miliarde dolari.
Acest nou „eveniment catastrofic” a fost planificat de către regimul Obama în două săptămâni din 15 februarie si poate fi de așteptat să fie la fel de rău, și , cel mai sigur, „va agita întreaga lume„.
Serviciile de informatii din tarile occidentale se grabesc sa dezminta si sa linisteasca populatia vis-à-vis de aceste informatii.
       sursa : http://nesaranews.blogspot.ro/
 
     Concluzii
Daca acest eveniment malefic va exista, vom vedea. Cert este altceva, colapsul financiar global este iminent. Toate informatiile care exista din mediile financiare indica aceasta. De exemplu intr-un recent discurs, Christine Lagarde directorul general al FMI facea referire la o resetare financiara globala. Daca unul dintre tentaculele cabalei face referire la aceasta, inseamna ca este intr-adevar aproape.
Apoi toate informatiile oferite de catre Cobra, Benjamin Fulford, precum si mesajele chanelling ne indica acest lucru. Sute de bancheri au fost arestati si multi s-au sinucis sau au fost ,,ajutati” sa se sinucida…Alte sute de banci au intrat in faliment sau au fost desfiintate pe tot globul. Actiunea statelor BRICS este in plina desfasurare de contrabalansare economica in favoarea acestora. Se stie ca si-au format deja propriul internet care deja functioneaza pentru a iesi de sub controlul cabalei.
In alta ordine de idei, cabala executa operatiuni de acest gen atunci cand este dur incoltita. Operatiunea 9/11 din 2001 a avut loc sub aceste auspicii. La 11 sept.2001 cabala trebuia sa returneze tarilor asiatice si in special Chinei aurul ( este vorba de mii de tone ), in urma castigarii procesului intentat de catre acestea la Tribunalul International de la Haga, aur care le-a fost pus la dispozitie in anii ’30 in schimbul unor certificate de trezorerie pentru a elimina saracia de pe planeta si a da dreptul de a emite o moneda de interschimb globala ( dolarul american ). Aurul nu a fost restituit. Recent Germania a cerut aurul care a fost dat in custodie elitei pentru siguranta ( foarte multe tari de pe glob isi tin aurul in Banca Londrei pentru siguranta si costuri mici ). Au primit raspuns ca 300 de tone le va primi pana in 2020, in doi ani abia a primit 10 tone…..aurul a disparut.
Suntem intr-un nod karmic. Daca mai punem si viziunile clarvazatorilor, omenirea este foarte aproape de o mare schimbare. Pregatiti-va calmi, in liniste, pregatiti-va rudele, prietenii, dar fara a le incalca liberul arbitru. Cine nu crede sau cei ignoranti poate au drumul lor si nu trebuie judecati.
         Fiti pe val…!!
   Drum drept spre Lumina !
Publicat de Marius Sumedrea la marți, februarie 04, 2014