„Dragostea pentru imperialism” a…Rusiei ?!?!
Pai dvs cred va nu vedeti padurea din cauza copacilor! Nu vedeti imperialismul occidental atit de evident in istorie, pana in ziua de azi, MAI ALES IN ZIUA DE AZI ! adica consecinta domnule, apogeul….pai dvs insiruiti niste fapte istorice derulate de Rusia…..pai comparati aceste fapte „imperialiste” de invadare si ocupare de teritorii si popoare cu occidentul imperialist !!! PAI….IERTATI-MA, DAR NU EXISTA GRAD DE COMPARATIE !!! RUSII SANT MICI COPII !!!
sa va reamintesc doar cateva din actiunile imperialiste occidentale ?
Pai le stie toata lumea ca doar termenul de colonialism occidentul l-a consacrat, nu Rusia. Cand Occidentalii exterminau civilizatii intregi in America, Rusia si popoarele ortodoxe, luptau impotriva invaziei tatarilor, turcilor, mahomedanilor, aparand in acest fel si Occidentul imperialist, aflat in plina desfasurare spre Vest spre Americi….pentru satisfacerea lacomiei de aur, de bogatii, de teritorii si putere……”A VENIT OMUL ALB, SI VIITORUL NOSTRU S-A INTUNECAT” oftau cu amar bastinasii, indienii din America de Nord, referitor la invazia occidentului imperialist, nici cand indienii din America de Sud le turnau aur pe gat, cu nadejdea ca-i va satura…de exploatarea Africii ce sa mai vorbim, ca nu mai avem cuvinte, sclavi vanati ca pe niste animale, zeci de milioane exterminati ….. aratati-mi o colonie de-a rusilor in Africa, vreo corabie de-a lor transportand sclavi in lanturi, vreo statuie ridicata unui tar rus in Moscova,care sa fi exterminat zeci de milioane, asa cum avem in Belgia de exemplu….dar in Asia ce sa mai amintim….ca rusii au ocupat stepele pustii ale Siberiei, in timp ce imperialistii occidentali jefuiau sistematic bogata Indie, Pakistanul, Indonezia, Australia….sa fim seriosi….inca o data : NU VEDETI PADUREA DIN CAUZA COPACILOR !
Dar consecinta acestui imperialism occidental, sau catastrofa, apogeul rautatii, reprezinta alianta cu paganii si lupta impotriva crestinismului, acest fapt nu-l puteti justifica in nici un fel, nu exista justificare, un om normal, un crestin nu poate intelege asa ceva….pacat … sa mai vorbim de consecinte? Pentru ca in fond asta conteaza, faptele (scriu cu litere de tipar pentru a arata catastrofa, gravitatea situatiei) :
-DEZCRESTINAREA
-DEZNATIONALIZAREA
-DEZUMANIZAREA
-DEZCRESTINAREA – initiata si desfaurata pe terenul prielnic pregatit de imperialismul occidental(„renasterea” pagana, iluminism, masonerie….) „involutia” franceza si ce a urmat spune totul !
DEZNATIONALIZAREA – initiata si desfasurata pe terenul prielinic pregatit de imperialismul occidental ca urmare a atacului impotriva crestinismului, a distrugerii sufletului, care a dus la dizolvarea neamurilor, la o babilonie controlata prin card si cip si manipulata prin paine si circ, adica DEZUMANIZARE !
Toate acestea nu sau intamplat din cauza „imperialismului” rusesc, ci dimpotriva, ISTORIA o doveste, REALITATEA de zi cu zi, si mai mult, ca imperialismul occidental e responsabil in cea mai mare masura de toate acestea !