Ilie
12 aprobate
Interviu cu Ronald Bernard – bancherul olandez de elită care a demascat Oculta Mondială Evreiască! (2017)

În interviu, Bernard spune că provine dintr-o familie cu un tată abuziv, iar pentru a supravieţui abuzului, a învăţat să-şi suprime conştiinţa.

Devenit antreprenor şi fiind interesat de lumea financiară, a intrat în contact cu persoane care l-au instruit că trebuie să-şi pună conştiinţa în „congelator”, condiţia necesară pentru a obţine succes în lumea financiară – altfel spus negociere faustiană.

Bernard a cunoscut succesul financiar ca facilitator în evaziunea fiscală şi schimbul valutar / spălarea banilor pentru marii jucători, inclusiv bănci, guverne, multinaţionale, servicii secrete şi grupuri teroriste. Prin activitatea sa, el a ajuns să cunoască punctele de legătură despre care ştiu doar 1% din piramida de top a elitei globale.

Această elită de vârf, cuprinde 8.000 – 8.500 de persoane, se închină lui Lucifer ca fiind dumnezeul său, priveşte oamenii ca pe oi şi manipulează mass-media astfel încât să ascundă cum funcţionează lumea într-adevăr.

Bernard a devenit parte a acelui top exclusivist de 1% şi a fost invitat în biserica satanistă a elitei, „Black Eyes Wide Shut”.

Ne spune adevărul despre Sistemul bancar mondial, Multinaţionale, Servicii secrete, Terorism, Ritualuri satanice cu sacrificarea copiilor, Sacrificarea copiilor pentru organe …

Ronald Bernard ne spune să citim „Protocoalele Înțelepților Sionului”, pentru că totul se petrece conform acestor Planuri Evreieşti!

Interviu realizat de jurnalistul Irma Schiffers,
Co-fondator De Vrije Media, DVM-TV.

Partea 1:
https://www.youtube.com/watch?v=hNCErMz7AAE

Partea 2:
https://www.youtube.com/watch?v=gOkjhMtzU4k

Partea 3:
https://www.youtube.com/watch?v=9c6s_Je_e6Q