Scandalul de la Pungești ne descoperă un om, un român adevărat: generalul de brigadă ION CONSTNTIN.

Toată cinstea!

 

 

 

De necrezut! Jandarmeria a transformat Pungestiul intr-un sat sub asediu, toate drumurile avand filtre unde cei ce se deplasau spre Pungesti au fost legitimati si filmati. Unii din activisti au ajuns pe un drum forestier circulabil.

Efectele actiunii de azi: gardul ce imprejmuia perimetrul Chevron a fost dat jos (intre noi fie vorba, nici un gard serios nu au fost in stare sa faca…), un numar de activisti au fost arestati de jandarmi (la ora asta sunt asteptati in fata Politiei Vaslui), Chevron a dat un comunicat in care anunta suspendarea activitatilor, iar jandarmii se pare ca au inceput sa plece ca urmare a comunicatului Chevron.

Mai circula pe net si o stire despre seful jandarmilor din Craiova, care l-ar fi bagat in… pe dl ministru, la cererea acestuia de a trimite jandarmi la Pungesti. Iata textul ce circula pe facebook,cu avertismentul ca nu este verificat, si ca poate fi o intoxicare : ” Doar un ADEVARAT comandant , general de brigada , sef al Jandarmeriei din Craiova (un OM pe care-l cunosc de o viata si care l-a fugarit cu ditamai cutitul pe Ioan Rus cand acesta era ministru de Interne si l-a scuipat in cap , la propriu , si pe Blaga cand era ministru de interne) , S-A OPUS ORDINULUI , ba l-a mai si injurat pe Stroe !

Asa ca azi , cand Stroe a dat ordin ca brigazile mobile din tara sa fie mobilizate la Pungesti , i-a tunat la telefon ministrului , apoi sefului jandarmeriei : “Tu sa ordoni lui ma-ta sa incalce legea , MIE nu ! Du-te ba , tu cu castravetii tai din minister , ca baietii MEI au treaba : sa PRINDA INFRACTORI , nu sa bata cetateni nevinovati ! Dar daca insisti , imi pot trimite baietii , dar nu la Pungesti , ci la tine in minister , ca sa te lege de scaunul din birou , sau sa-ti puna un calus in gura !”

ACESTA ESTE OMUL CARE INTR-ADEVAR AR MERITA SA FIE MINISTRU DE INTERNE : GENERALUL DE BRIGADA ION CONSTANTIN

 

Nota redacției. Sperăm să fie adevărată această poveste. Oricum, ea oferă un model de comportament de care jandarmii noștri au nevoie! Si non e vero ma e ben trovato…

Jandarmii noștri, a căror armă, a căror onoare este pătată și azi de crimele din septembrie 1938! Să-i ferească Dumnezeu de alte crime!