Istoria natiunii romane e plina de holocausturi dar nici macar unul nu apare in cartile de istorie sub denumirea de holocaust .
Migratia slavilor in Balcani in fapt reprezinta un holocaust si nici nu se pune problema pentru europeni ca sa fie considerat un holocaust. Un holocaust e cel in care dicenii au fost masacrati de akingii otomani pe timpul lui Mircea cel Batran care a fost uitat pana si de Academia Romana…. si cu acest holocaust dispare denumirea de Vlahia Alba si apare Dobrogea. De fapt toate pustiirile otomanilor pot fi considerate holocausturi… si chiar intra la categoria holocaust .
Un alt holocaust e cel in care vlahii din Cehia au fost masacrati de hasburgi si de catre Vatican care a dus la disparitia unei intregi comunitati. Astazi acesti vlahi sunt considerati eroi de catre istoricii cehi si in Romania nici 10% din romani nu au auzit de asa ceva.
Trecerea de la denumirea de daci-traci la cea de vlahi-valahi a inceput cu un alt holocaust in care astii traci au fost masacrati de slavi in anul 550 si asa ceva nu apare in nici un manual romanesc de istorie. De fapt nici nu stim mai nimic….in afara de doua randuri intr-o cronica bizantina.
Ungurii s-au asezat in Panonia intr-un holocaust si in manualele de istorie romanesti masacrarea romanilor nu e prezentata ca un holocaust.
Alt holocaust vine in colonizarile cu etnici germani in Banat prezentata astazi ca un act de civilizatie si nici jumatate din romani nu stiu ca acesti germani au fost colonizati in crime , in confiscari de propietati si in izgonirea romanilor din Banat.
Inca un holocaust uitat il reprezinta ocupatia bulgara din primul razboi mondial in care romanii care nu au fugit din Dobrogea au fost masacrati.