Am primit de la dl FUNAR următorul Comunicat:

C O M U N I C A T

Candidatul independent la funcţia de Preşedinte al României, domnul Dr.Gheorghe Funar, a aflat adevăratele motive pentru care s-a înscris, în ultimul moment, la alegerile prezidenţiale, candidatul Teodor – Viorel Meleşcanu.
Fostul director al Serviciului de Informaţii Externe (S.I.E.), domnul Teodor – Viorel Meleşcanu, vrea să folosească acest prilej pentru a supune dezbaterii în opinia publică românească a următoarelor trei teme, de un interes deosebit:

1. Marea grabă a Ungariei şi U.D.M.R. pentru declanşarea autonomiei teritoriale a aşa-zisului ţinut secuiesc cuprinzând judeţele Covasna, Harghita şi Mureş, cu scopul de a intra în proprietatea a 50% din producţia de gaze naturale a României, exploatată şi distribuită în prezent prin Romgaz Mediaş. Ca urmare, Guvernul României va fi obligat să mărească foarte mult importul de gaze naturale din Federaţia Rusă, cu consecinţa unei creşteri uriaşe a preţului gazelor şi a costului gigacaloriei pentru populaţia României.

2. Existenţa şi activitatea de pregătire militară şi paramilitară în tabere speciale din Ungaria a unui număr foarte mare de etnici unguri, din România, în vederea declanşării unui conflict armat în Ardeal, într-un viitor foarte apropiat.

3. Consecinţele extrem de periculoase pentru integritatea teritorială a României la care s-a ajuns ca urmare a Tratatului dintre Ungaria şi România, semnat la Timişoara la 16 septembrie 1996. Negociator şef din partea României a fost atunci ministrul de Externe, domnul Teodor – Viorel Meleşcanu.

Îi urez succes candidatului Teodor – Viorel Meleşcanu în campania electorală şi aştept, împreună cu majoritatea alegătorilor români, să spună întregul adevăr în legătură cu cele trei teme precizate mai sus.

BIROUL DE PRESĂ
al candidatului independent Dr.Gheorghe Funar

Bucureşti,
25 septembrie 2014

Nota bene.Gestul dlui FUNAR îmi întărește convingerea că toți sau măcar o parte dintre candidații independenți, aceia care au o vocație patriotică, naționalistă, ar trebui să se întâlneascăși să conceapă o strategie comună, pentru a înfrânge candidații partidelor politice. Voi reveni asupra acestui subiect.