Stimate Domnule Profesor Coja,

Am citit cu multa atentie materialul . informatii de genul acesta sunt si vor fi AUR pentru viitorii adevarati istorici ai Romaniei . …….daca se vor pastra……sau daca vor exista acei istorici….!!!???

Prin anii 68 – 70 cand aveam legatura profesionala cu presa din Romania, Domnul Augustin Buzura lucra pe la Agricultura Socialista si era propus periodic sa aiba acces la PROTOCOLUL O . Cu prilejul avizarii acestei solicitari am aflat de Dumnealui. Dupa „rivolutie” a aparut in grupul lui iliescu si am auzit de el…… din sursele oficiale…. Pentru ca Iliescu nu mi-a placut inca din perioada lui de ascensiune ceausista am avut retineri si despre oamenii care-l inconjurau si sustineau dar….. dar…. Liderii romanilor AU FOST IN MAJORITATE SLUGI… AI CUI…..!!!??? ESTE LESNE DE INTELES. DAR CEI CARE NU AU FOST SLUGI, SAU NU AU VRUT SA FIE SLUGI….. MULTI DINTRE EI AU DEVENIT MARTIRI AI NEAMULUI…DAR….DAR…. !!!!!?????

Vine noul experiment social – GLOBALIZAREA- hotarat de liderii mindiali. CINE ARE CURAJUL SI POATE SA SE OPUNA ACESTEI DECIZII…!!!?? DE FAPT NICI NU AR FI INDICAT SA NE OPUNEM . MAI FLOSITOR AR FI PENTRU ROMANI SI PENRU ROMANIA CA LIDERII NOSTRI POLITICI SA ADERE LA ACEST TREND SI SA STIE SA PROFITE DE ACEST FAPT IN INTERESUL NOSTRU. DAR…..” interesul poarta fesul”.. si, ca atare, INTERESUL GENERAL …. a apus de mult timp.

g.