Filmul Plandemic II

Mesaje primite
x

stellplesaux@yahoo.com

08:14 (acum 5 ore)

către

Plandemic II

Filmul complet „Plandemic” a fost lansat astăzi 19.08.2020 online, în ciuda eforturilor extraordinare de a-l opri și de a-l cenzura.

Este numit „Plandemic Partea 2” de mulți, pentru că în mai 2020, cineastul Mikki Willis a lansat un trailer „teaser” al filmului, 
care a prezentat un interviu cu denunțătoarea dr. Judy Mikovits, care a expus frauda lui Anthony Fauci expunându-l pentru cine este cu adevărat, un criminal în masă.
Acest „trailer” a devenit curând viral, iar deep state a intrat în vrie pentru a încerca să micsoreze daunele și să-l cenzureze, ceea ce a înrăutățit lucrurile. 
Se estimează că aproape 1 miliard de oameni au văzut acum acest clip, care este acum denumit „Plandemie 1” de mulți.
Mii de medici din întreaga lume, s-au prezentat pentru a explica că COVID este 100% curabil și că Anthony Fauci a acoperit aceste remedii în favoarea noilor medicamente și vaccinuri care au provocat acum milioane de decese la nivel mondial.
Filmul complet lansat astăzi are un interviu cu dr. Judy Mikovits pe care cel mai sigur veți dori să îl urmăriți.
Filmul complet lansat astăzi (19 august 2020) oferă dovezi clare că tot ce se desfășoară astăzi a fost planificat de la sfârșitul anilor 1990, când s-au depus cantități masive de brevete pe coronavirusuri (în 1999), potrivit analistului național de informații David E. Martin, doctor.
Tiranii medicali precum Anthony Fauci și liderii CDC au descoperit o „mina de aur” în 2003, odată cu primul focar SARS Coronavirus din Asia.
Condusi de Anthony Fauci, au brevetat coronavirusul SARS și au procedat la dezvoltarea unui „imperiu”.
După cum raportează Dr. David Martin:
Au văzut că un virus despre care știau că poate fi ușor manipulat, a fost ceva foarte valoros.
În 2003, au căutat să  îl breveteze și s-au asigurat că au controlat drepturile de proprietate asupra bolii, asupra virusului și a detectării acesteia și a tuturor măsurărilor acesteia.
În perioada 2003 – 2018, au controlat 100% din fluxul de numerar care a construit imperiul în jurul complexului industrial al coronavirusului.
Filmul este încărcat de mărturii de specialitate, inclusiv cititorii de la Health Impact News, care sunt deja familiarizați, precum: 
dr. Meryl Nass, Google Whistleblower – Zach Vorhies, avocat Mary Holland, și, bineînțeles, dr. Judy Mikovits
De la preluarea de către Rockefeller a mass-media și a industriei farmaceutice cu ani în urmă, până la creșterea modernă a tehnocrației condusă de Bill Gates, până la actuala Plandemie folosită pentru a instala frica în masă, acest film le demodează pe toate .
 
Vă rugăm să vizionați și să obțineți cât mai mulți oameni puteți pentru a viziona acest film produs atât de genial de Mikki Willis, pentru că ne terminăm timpul pentru a trezi masele și pentru a împiedica globaliștii să își pună în aplicare pe deplin Noua Ordine Mondială.