caroline gunderode
25 aprobate

gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

NU OMITETI: DOCUMENTAR CRUCIAL DESPRE NEBUNII CARE NE-AU PRELUAT VIETILE CA SA NE DIGITALIZEZE INTR-UN NUMAR .
NU SANATATEA PRIMEAZA CI LIBERTATEA PRIMEAZA CA SA MERITE SA TRAIM .

„Cu Hold-Out, oferim informații pe care mass-media nu le-a dat” Pierre Barnérias
Publicat la 05.05.2022 la ora 17:30

Pierre Barnérias prezintă continuarea filmelor Hold-up și Hold-on: Hold-out.
F. Froger / Z9, pentru FranceSoir
DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:
Autor(i): FranceSoir
-A _+ A
Atacurile media care au urmat lansării documentarului „Hold-up” nu au descurajat echipa sa de jurnalişti independenţi. Pierre Barnérias, regizor multi-premiat pentru documentarele sale, a fost din nou pe platourile noastre ca parte a unui „interviu esențial” pentru a prezenta „Hold-out” , o continuare a emisiunii Hold-on, difuzată la mijlocul lunii aprilie:

Jurnalist experimentat, trecut de mai multe redacție înainte de a deveni independent, Pierre Barnérias se uită înapoi la geneza acestei a treia părți. După efectul media al Hold-up, mai mulți investigatori cu experiență și-au oferit sprijinul și și-au exprimat dorința de a colabora pentru a produce o continuare a acestui documentar.

Primul documentar a atacat discursul oficial ținut de guverne în jurul managementului crizei Covid-19 încă de la prima izolare. Colectivul de jurnaliști a produs apoi „Hold-on” în toamna lui 2021, înainte de a lansa „Hold-out”, produs de Synergy cinema și T-prod .

Vezi și: Pierre Barnérias, directorul „Hold up”: dezbaterea împiedicată în jurul Covid .

În acest documentar, dedicat lui Luc Montagnier, care a murit în februarie anul trecut, vorbitorii se succed. Îl găsim pe Pr Christian Perronne, biostatisticianul Christine Cotton, sau chiar pe Amar Goudjil, trezorierul forumului european pentru vigilența vaccinurilor. Acesta din urmă studiază, săptămână de săptămână, numărul deceselor legate de vaccinurile anti-Covid. Pentru el, constatarea este clară: unele decese imputabile vaccinării sunt eliminate din statistici.

Pierre Barnérias mai menționează proiectul de creare a unei platforme în care cetățenii ar putea trimite informații „utile” cu caracter general, înainte ca un colectiv de jurnalişti să le difuzeze: „Astăzi, avem șapte miliarde de potențiali jurnaliști, vreau să redau culorile civice informațiilor. Informația a fost trunchiată, a fost încălcată timp de doi ani”, explică jurnalistul.

Trailer documentar rezistent:

Filmul este difuzat pe canalul Crowdbunker „ HOLD-UP Médias ”.

Autor(i): FranceSoir
https://www.francesoir.fr/videos-lentretien-essentiel/pierre-barnerias-hold-out

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL: