De-satanizarea lui Ceaușescu avansează pas cu pas. Pe blog am primit următorul comentariu:

 

1- Cine cunoaste istoria Bucurestiului poate confirma ca in cca 200 ani, multe biserici au fost demolate pentru sistematizare sau zidite pe alte locatii.
2- Am avut un coleg de serviciu, Pridvornic, al carui tata, arhitect,a pictat ouale de pasti pentru familia Ceausescu, multi ani.
3- Andruta Ceausescu cat timp era prin Bucuresti se plimba prin cartier si bea cate o tzuica la bodega din piata Dorobant. El nu platea caci nu avea bani in buzunar dar nici nu i se cerea, se stia cine este, de platit plateau ofiterii ce-l insotzeau ff discret.
4- Ambii parinti ai lui Ceausescu au fost inmormantati crestineste, cu sobor de popi, coliva, tot ce prevede datina.Cine are cunostiinte in Scornicesti, poate confirma.

Comentariul este semnat DAN

Nota redacției. Dacă nu mă înșel, televiziunea a dat ceva de la acele înmormîntări, fără să ascundă prezența preoților. Ce ecou vor fi avut aceste gesturi printre tovarășii de luptă din CEPEX? Ce comentarii vor fi făcut alde Răutu  și alți ideologi de partid, responsabili cu educația ateistă?!…