Text primit la redacție de la dl M.C.

Un adevăr șocant

Chiar dacă sunt apăsat de probleme grave de sănătate, urmăresc în continuare evoluțiile politice, economice și sociale reflectate de canalele de știri. Așa cum deja știi, generație, îmi iubesc cu ferocitate țara și nu pot rămâne indiferent la dezastrul aproape total săvârșit de întreaga clasă politică. S-a ajuns la situația incredibilă în care toate marile sau micile sisteme care acționează în România sunt dominate de ignoranță, neputință, abuzuri și nepăsare, punându-și incapacitatea pe seama lipsei banilor.
În realitate, generație, dezastrul la care asiști este generat de o prostie crasă și de lipsa oricărei voințe în a așeza lucrurile în normalitatea lor.
Există destule soluții ca viața ta în țara asta să fie o viață la fel de satisfăcătoare ca viața generațiilor din vest. Există soluții să ai infrastructură, să ai un sistem de învățământ la nivel vestic, să ai un sistem de sănătate la nivel vestic, un sistem de justiție luminat și responsabil, un sistem economic bazat pe realizările noastre proprii. Eu am publicat pe blogul meu un pachet integrat de soluționare a majorității problemelor iar alții au publicat tot felul de soluții punctuale pentru rezolvarea multitudinii de probleme ale țării. Faptul că imbecilii care conduc nu și-au însușit nimic din ceea ce, cu bună credință și fără niciun fel de pretenții, li s-a pus la dispoziție, arată un adevăr șocant – ĂȘTIA NU VOR SĂ REZOLVE NIMIC. Toți și-au dorit și-și doresc puterea doar pentru satisfacerea unor nevoii materiale proprii. În rest, gargară pentru pulime.

P.S. – Așa cum am spus, voi continua seria de ghicitori care va aduce în final mia de euro promisă.
2. Cine s-a ocupat de finanțarea la negru a campaniei electorale a lui Iohannis în 2014?
3. Ce firme au finanțat, la negru, campania?
4. Cu cât?
5. Li s-a promis ceva în schimb?
6. A ciordit cineva din banii de campanie?
Ultimile patru ghicitori se vor referi la Transalpina și vor apărea în următoare postare.

*

Nota redacției: E bine să aflăm cine l-a sprijinit pe Johanis. Dar e bine să aflăm și cine nu l-a sprijinit pe …Ion Coja. În primăvara anului trecut când mă gândeam să candidez la preșidenția României, m-am adresat unei singure persoane, cerându-i sfatul și sprijinul: domnului S.O.V., cu care n-am schimbat două vorbe până atunci. M-a dat pe mâna unui avocat, care urma să mă caute, dar n-a făcut-o nici până azi.
În general, îmi place cum „combate” domnul SOV. Prea multe nu știu despre dînsul, iar ce se scrie în presă nu mă grăbesc să cred.
În orice caz, dacă ajungeam la Cotroceni, domnul SOV ar fi fost pe lista persoanelor pe care le-aș fi grațiat! Amărîții de președinți de care am avut parte, nici unul nu și-a onorat debutul în funcția supremă cu o grațiere spectaculoasă. Eu aș fi făcut-o! Probabil că aș fi greșit, drept care bunul Dumnezeu m-a tras pe dreapta, la Panduri și Colentina, dându-mă pe mâna doctorilor să mă lecuiască de cele două tumori: una la vezică, alta la tărtăcuță, unde colcăie de planuri politice irealizabile…