CD
620 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Israelul aruncă cu disperare amenințări asupra Iranului. Unii spun că singurul mod în care Naftali Bennett poate uni facțiunile dispărute ale entității sioniste este prin a ține spectrul unui inamic extern.
Dar chiar dacă folosește frica pentru a-și alinia coaliția, perspectivele pe termen lung ale entității sioniste care ocupă ilegal Palestina sunt sumbre. Datele demografice, declinul SUA ocupate de sionişti ca hegemon global şi ascensiunea Axei Rezistenţei prevestesc condamnarea auto-proclamului Stat evreiesc.

Deci, de aceea ei golesc Ucraina de oamenii ei?
Plănuiesc khazarii să se întoarcă în adevărata lor patrie antică?

Are Richard Cook ceva credibil sau convingator? Citiți articolul și decideți.

VA DEVENI UCRAINA NOUL ISRAEL?
De Richard C. Cook

Numiți-o teorie a conspirației, dacă doriți, dar am citit în mai multe locuri că agenda ascunsă a SUA în Ucraina este să creeze o nouă patrie pentru oamenii din Israel care vor să emigreze acolo pentru a ieși din ceea ce din ce în ce mai mult. devine un stat eșuat îndreptat spre colaps.
Este ușor să ridiculizezi această teorie, dar totusi cred că e ceva de ea.

Israelul si el arată din ce în ce mai mult ca un stat eșuat. Este alcătuit dintr-o mână de evrei – mai puțin de nouă milioane – agățați de un petic uscat și inospitalier de stâncă și nisip de pe coasta estică a Mediteranei, unde sunt izolați în mijlocul unui vast ocean uman de populații și culturi musulmane.
Spun asta nu ca cineva care este fie antisemit, fie un oponent al Israelului. Nu sunt anti-nimănui și nici un adversar al niciunui popor, grup etnic sau națiune. De fapt, sunt extrem de simpatic față de oricine este prins în absurditățile și violența vieții din lumea de astăzi.

Dar să fim realiști. Priviți starea actuală a Israelului. Dar mai întâi înapoi puțin. Este o credință comună că britanicii au acceptat inițial să desemneze Palestina drept o viitoare patrie pentru poporul evreu, ca o încercare de a stabili un cap de pod pro-occidental într-o regiune bogată în bogății minerale. Avansează rapid, cu aproape un secol, până la Războiul împotriva terorii din SUA, care a eșuat lamentabil. Aceasta a fost o campanie care a fost, evident, menită să conducă la interferență pentru Israel în apariția sa ca o putere regională lider în Orientul Mijlociu, sau poate chiar o putere globală.

Sau cel puțin pentru a preveni ca în cele din urmă să fie șters de inamicii din toate părțile.
Uitați-vă la numărul de națiuni pe care Războiul împotriva terorii trebuia să le elimine. Potrivit generalului american Wesley Clark, eroul american al bombardamentelor Serbiei de la sfârșitul anilor 1990, inventarul națiunilor care urmau să fie supuse schimbării de regim pro-american urma să includă: Irak, Siria, Liban, Libia, Somalia, Sudanul și Iranul, Afganistanul fiind deja ocupat.

Acum, Războiul împotriva terorii a fost în mare parte abandonat după mai bine de douăzeci de ani irosi, cu prețul a nespus de miliarde de dolari. Deși SUA au zdrobit și umilit Irakul, acea națiune a revenit în punctul de a legifera o interdicție completă, până la pedeapsa cu moartea, a oricărei normalizări a relațiilor cu Israelul.
Libanul este un dezastru economic, dar este în mare parte controlat de arhi-inamicul Israelului, Hezbollah. Iranul rămâne independent și sfidător, în ciuda amenințărilor și sancțiunilor SUA.

SUA au încercat să folosească cadre teroriste asemănătoare Al Qaeda pentru a distruge și a prelua Siria, dar Rusia a trimis forțe pentru a preveni acest lucru, iar Siria a reușit să se alăture Ligii Arabe. Și eșecul Israelului de a face pace cu palestinienii l-a transformat într-un paria internațional. În plus, după ani de ocupație, așezările israeliene din Cisiordania sunt insule într-o zonă de război, în timp ce orașele sale sunt tabere armate.

În ciuda stimulentelor pentru evreii care trăiesc în străinătate, emigrarea în Israel este practic inexistentă. Aproape nimeni, cu excepția fugarilor criminali și/sau a spălatorilor de bani, nimeni nu este suficient de nebun încât să vrea să se mute acolo.

Mai mult, economia Israelului este slabă și continuă să depindă de ajutorul SUA și de donațiile evreilor americani pentru întreținere. Cei care prezic o criză existențială pe termen scurt și un colaps includ nu doar oponenții externi ai Israelului, ci mulți israelieni inteligenți și influenți. Și cu Turcia, cât și Arabia Saudită aliniindu-se din ce în ce mai mult cu Rusia, influența Americii ca protector al Israelului este în declin.

Așa că n-aș fi deloc surprins dacă o parte a planului SUA de smulgerea Ucrainei de la Rusia, un plan care este în curs de mai bine de treizeci de ani, încă de la destrămarea Uniunii Sovietice în 1991, ar fi fost întotdeauna spre a-l avea ca refugiu evreiesc de la eșecul proiectului Israel. Și știm că încercarea guvernului SUA de a lua Ucraina departe de influența rusă a fost condusă de facțiunea neoconservatorilor care a instigat în mare măsură Războiul împotriva terorii pro-Israel.

Neoconii sunt conduși de personalități precum Victoria Nuland de la Departamentul de Stat și soțul ei Robert Kagan, co-fondatorul Proiectului pentru Un Nou Secol American, și de la postul său la Brookings, unul dintre cei mai mari șoim de război din Washington.

Așadar, cred că planul neoconilor ar fi fost ca SUA să folosească junta ucraineană pe care au instalat-o în 2014, condusă acum de Zelensky și anterior de Poroșenko, ambii evrei, dar ajutați de astfel de neo-naziști precum Batalionul Azov, pentru a conduce etnicii ruşi sa plece din ţară. Acest lucru trebuia făcut, și începuse deja, printr-o campanie de intimidare și bombardament terorist, cu genocid dacă era necesar.

Deci a fost făcut tot posibilul pentru a face loc imigrației israeliene?
Nu știm sigur, dar Zelensky chiar ne-a spus că atunci când totul va fi gata, Ucraina va ajunge să fie guvernată „ca Israel”.
Din nefericire pentru neoconiști, Rusia sub Vladimir Putin a avut alte idei, ceea ce ne aduce acolo unde suntem astăzi. Chiar și așa, s-ar putea să mai rămână loc pentru israelieni într-o parte a Ucrainei rămasă după ce Rusia absoarbe pământurile de limbă rusă din estul și sudul Ucrainei.

Ceea ce va mai rămâne din Ucraina va fi cu mult subpopulat, după plecarea atâtor refugiați, astfel încât nouă milioane de israelieni nu ar avea nicio problemă să se mute direct acolo. Dar ar putea avea nevoie totusi de permisiunea Rusiei.

În opinia mea, Rusia ar fi înțelept să o acorde cu condiția ca ramasita de Ucraina să funcționeze ca un stat neutru demilitarizat. Cred că cei sensibili din populația evreiască ar considera acest lucru acceptabil. La urma urmei, sub regimul lui Putin, evreii care trăiesc acum în Rusia s-au asimilat drept buni cetățeni ai Federației Ruse.

Aviz:
Richard C. Cook este un analist pensionar al guvernului federal. Articolele sale conțin propria sa evaluare profesională a subiectului luat în considerare.

Sursa: https://www.veteranstoday.com/2022/06/16/will-ukraine

Traducerea: CD

*

Nota redacției – În urmă cu vreo 20 de ani am semnalat și comentat faptul că sute de mii de evrei din Israel au primit în mod fraudulos cetățenie română. Mi-a fost teamă de ce era mai periculos pentru noi: stabilirea acestor evrei definitiv pe pământul românesc! Se pare că mă înșelam oareșicât! Se pare că toți evreii din Israel sunt preocupați să aibă și o a doua cetățenie de care să se poată folosit în cazul în care ar fi nevoiți să părăsească în cel mai scurt timp Israelul! În urmă cu 20 de ani nu ajunsese până la mine varianta mult mai avansată a Israelului de rezervă în fosta Kazaria, actualmente Ukraina!