Băsescu: Kelemen Hunor şi gaşca lui au intrat în panică şi ”s-au agăţat” de incidentul de la Valea Uzului

Fostul președinte Traian Băsescu, acum senator și candidat la europarlamentare din partea PMP, a taxat UDMR pentru anunțul privind ruperea protocolului cu PSD-ALDE după ce parlamentarii Uniunii au votat modificarea Legilor Justiției și a codurilor penale.

”UDMR în panică! Kelemen Hunor şi gaşca lui de la vârful UDMR au intrat în panică. Compromisă de cârdăşia cu Budapesta şi dezavuată de cetăţenii români de etnie maghiară, gaşca lui Kelemen Hunor s-a speriat de riscul că maghiarii oneşti nu le vor da votul pentru a intra în Parlamentul European. Cu disperare, liderii UDMR, desprinşi de realităţile minorităţii pe care pretind ca o reprezintă, s-au agăţat de incidentul de la Valea Uzului şi au anunţat îngheţarea relaţiilor cu alinţa PSD-ALDE, pe care, contra cost (contra funcţii şi contracte) au sprijinit-o până acum fără rezerve în politica antinaţională pe care au dus-o”, a scris pe Facebook Traian Băsescu, candidat PMP la alegerile prezidenţiale.

El a mai apreciat că demersul UDMR vizează păcălirea etnicilor maghiari.

”În realitate, Kelemen Hunor şi gaşca lui au anunţat îngheţarea relaţiilor cu PSD şi ALDE în încercarea de ai păcăli pe etnicii maghiari că s-au desprins de cârdăşia cu Dragnea, Vâlcov, Chiţoiu şi Tăriceanu, încercând astfel şă-şi salveze rezultatul electoral de la europarlamentare. Eu sper că nu vor reuşi să-i mai păcălească încă o dată pe oneştii cetăţeni români de etnie maghiară”, a adăugat Băsescu.