Îți vine să crezi că e posibil? Un deputat UDMR cu cetățenie UNGARĂ controlează activitatea SRI și are acces la documente clasificate privind securitatea României

În Parlamentul României există parlamentari care au cetățenie ungară și care, deci, au jurat credință Ungariei.

În urmă cu două seri, în timp ce urmăream la Realitatea TV emisiunea moderată de Oreste Teodorescu, am aflat o informație stupefiantă: în Parlamentul României există demnitari ai statului român care au cetățenie ungară și care au jurat cu mâna pe Constituția Ungariei că vor acționa în interesul Ungariei. Informația halucinantă a fost confirmată de deputatul UDMR Csoma Botond, care a confirmat public că are și cetățenie ungară (în 2018 presa specula că Botond ar avea cetățenie ungară însă informația a fost confirmată abia acum). Iar deputatul UDMR Csoma Botond, cel care a jurat credință Ungariei, este membru în Comisia de control a SRI. Adică un cetățean ungar controlează principalul serviciu secret din România și are acces la informații clasificate care privesc securitatea statului român. De-men-ți-al!!! (UDMR-istul este și un susținător al autonomiei teritoriale pe criterii etnice!!! – n.m.)

Deputatul UDMR Csoma Botond, demnitar român care a jurat loialitate Ungariei, a ajuns în Comisia de control a SRI în martie 2018, cu sprijinul PSD și ALDE.

Dragnea și Tăriceanu au dovedit încă o dată, în anul 2018, faptul că nu a existat nicio limită a cedărilor în fața UDMR. Nici interesul național, nici demnitatea românească și nici măcar securitatea națională a României nu au fost argumente rezonabile pentru Dragnea și Tăriceanu pentru a pune frână concesiilor făcute UDMR. (Mai multe detalii aici)”

Nota mea: Această nebunie face parte dintr-un ciclu de acțiuni antinaționale în care am mai găsit Legea autonomiei ținutului secuiesc și Legea obligativității limbii maghiare în Ardeal, respinse până la urmă de Parlament, ca urmare a presiunii publice.

Această nebunie ne arată până la ce nivel s-au coborât politicienii români ca să rămână la putere cu sprijinul UDMR. De la stânga la dreapta, parlamentarii români (cu unele excepții) sunt niște panglicari fără conștiință națională care ar trebui mai degrabă să populeze pușcăriile, decât Parlamentul României…

Și o notă de final, care ar trebui să ne pună pe gânduri: Deputatul Lucian Viziteu, membru în Comisia de control a SRI, a lansat acuzaţii grave la adresa PSD, ALDE şi UDMR, formaţiuni despre care afirmă că din 2016 încoace nu au vrut să mai aprobe rapoartele SRI în Parlament „pentru ca românii să nu afle despre extremismul etnic din Transilvania”, transmite Adevărul.