Buta Dumitru
59 aprobate

dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.125
Un alt argument care dă de gândit că V.Putin este globalist, e faptul că a absolvit cursurile de lideri necesari globajizării, a le lui Klaus Șwab- președintele Forului Economoc Mondial.
La globaliști în plan există și al treilea război mondial. Conflictul din Crimeea este cel mai eficace pentru un al treilea război. Acest conflict a fosrt urzit de jidanii din Ukraina, ajutați de sionismul mondial.
Războiul din Ukraina este susținut și de klanul sionist Rotchilde și Rochfeller.
Operațiunile acestui conflict a avut două scopuri:
1. Lichidarea GOY-lor ukraineni pentru ca Evreii să ajungă majoritari (10 Goy la un evreu). Jidanii din Ukraina au fost retrași spre ocrotire în Izrael..
2.Trecerea la al treilea război mondial prntru a reduce populația conform normelor formulate de Forul Mondial Economic.
Va urma în continuare desfințarea statelor națiuonale și reorganizarea nouă teritorială pe regiuni economice conduse de U.E., Asia,AMERICA.
Primează organizarea celui de al II stat Israel pe teritorio Ukraone de az și probabil cu extincții la
Basarabia,Bucovina și Gurile Dunării. Deja portul Cpnstanța este controlat și ocupat de ukraineni.
Klanul sionist Rotchilde care după al II lea război a finanțat Noul Stat Izrael în Palestina, acum vor al II stat Izrael În Ukraina..Elitele Sioniste organizează state Izrael ca baze demonice în strategia de conucere a lumii planetare.
Jidanii sunt deja un imperiu organizat în Marele KAHAL, având în subordine Cahale pe teritoriile tuturor statelor naționale. O formă strategică de urzire a conflicterlor,revoluțiilor și războaieloe pentru dominarea lumii.
Lor nu le-a trebuit stat (este o minciună). Ce vor ei cu înfințare de state multiple Izrael sunt baze demonice.