Cum am cumpărat-o, așa o vindem: Cică n-a fost niciun avion implicat în prăbușirea turnurilor gemene
No issue detected

surena1 hour ago

Cum ați stabilit procentul de evrei din cei 2600 de morți? Nu am schimbat nimic! Faptul că un grup de evrei s-a îmbogățit „legal” în urma atentatelor prin sale and sale and leaseback si polite de asigurare nu vă spune nimic. În link-ul postat se vede foarte clar când s-a încheiat leasingul, cum instanțele au considerat că atacul nu a fost urmărea unei singure acțiuni teroriste pentru a dubla polițele, deși prima instanță a argumentat că, pe baza dovezilor guvernului, armatei, serviciilor, 11 septembrie a fost o singură operațiune atât ca mod de operare și coordonare. Nu este nicio contradicție! Pentru că unii angajați au fost învoiti în scris, alții au fost sunați iar cifrele le găsiți date de americani, nu de români, ruși sau chinezi. Aceste lucruri le găsiți pe multe situri americane care s-au ocupat de evenimente. Dacă v-ați fi uitat cu atenție la situl menționat ați fi văzut că 11 septembrie fusese anticipat cu ceva vreme.
Aveți mărturia prof. Coja cu privire la o cunoștință care a fost anunțată în ultima clipă. Chiar nu vi se pare suspect că :
-Consilii de Administrație ale companiilor care aveau sediile în WRC și care aveau ședințe în ziua respectivă le amână pe motive puerile, vorba conspirationistilor
– salariați, în majoritatea evrei, sunt învoiti
– are loc o febrila activitate financiară:reînnoirii de polițe de asigurare care vor include asigurarea împotriva atacului terorist pentru șmecheri, transfer de bonduri americane.
Dacă aceste lucruri nu ar fi avut loc americanii care le-au publicat, ar fi fost discreditati.
Faptul că luptați cu atâta îndârjire împotriva celor care pun la îndoială versiunea oficială a guvernului (vedem că versiunea oficială a asasinatului lui J. F. K atât cât reiese din documentele declasificate e departe de realitate) mă va determina și mai mult la Dubito, ergo cogito.
Ce știți de implicarea armatei israeliene în atacul împotriva navei militare U.S.S Liberty? Dacă le-a reușit atunci și au mușamalizat lucrurile credeți că nu puteau realiza „lucruri mărețe” la o scara mult mai mare.
În concluzie, cu asta închei și polemică, nu arma ucide (arma la 11 septembrie 2001 a fost un grup de musulmani opera serviciilor americane iar „creierul” un important personaj al celei de-a doua familii ca putere din Arabia Saudită, familia evacuată urgent de servicii din America după „atentate”) ci ucigașul, criminalul care în cazul nostru sunt câțiva păpușari printre care și evrei.