TRADUCERE MECANICA :

U Putin …
13 mai 2021|Textele altora
Putin progresează în oncologie și demență

În Occident, ei scriu din ce în ce mai mult că Putin a suferit o intervenție chirurgicală secretă în legătură cu oncologia. Și dacă confirmarea anterioară provenea în principal din surse „închise” din Kremlin, acum consecințele acestei operațiuni devin din ce în ce mai vizibile.
Anterior, s-a raportat că fostul șef al departamentului de relații publice al MGIMO a spus că are surse în Kremlin care au confirmat informații despre operațiunea lui Putin .

El susține, de asemenea, că Putin va demisiona, dacă nu la începutul anului, cel puțin la mijlocul până la sfârșitul anului 2021. Se vorbește și despre Parkinson.
Al doilea diagnostic este mult mai periculos decât primul, deoarece boala Parkinson nu amenință starea fizică, ci limitează pur și simplu vorbirea în public. – spune sursa. Operația din 2020 a fost probabil asociată cu cancerul de stomac.

Speculează separat despre „insulta” de la Putin și. Anterior, s-a susținut că a suferit primul său accident vascular cerebral în 2015, când a dispărut mult timp din câmpul vizual al jurnaliștilor. În același timp, după apariția sa, președintele Federației Ruse părea în mod clar nesănătos și cu restricții serioase de mobilitate.

În 2018, s-a constatat că Putin are distrugerea feței , care poate fi identificată ca fiind posibilă oncologie sau abuz de proceduri cosmetologice. Poate fi, de asemenea, cancer osos, care apare adesea la bătrânețe. Se răspândește de obicei de-a lungul pomeților, osului coapsei și coloanei vertebrale.

Autorii publicației amintesc că Putin a suferit multă vreme de uitare, ceea ce poate fi văzut adesea în reportajele TV. Recent, această problemă s-a agravat brusc. Putin uită tot mai mult scopul obiectelor din jurul său, le atinge și le învârte în mâini: pixuri, foldere, caiete, statuete, de parcă nu ar putea înțelege pentru ce sunt destinate și ce să facă cu ele.

Potrivit celor din interiorul Kremlinului, aceste manifestări sunt din ce în ce mai frecvente în viața sa de zi cu zi. Uneori, cade complet într-o stupoare și poate fi în această stare timp de aproximativ o oră.

Autorii publicației scriu că recent Putin s-a plâns de crampe la piciorul stâng.

Tabloidele britanice au prezentat o versiune conform căreia președintele rus Vladimir Putin este bolnav și ar putea demisiona devreme la sfârșitul anului 2020. Apoi videoclipul a arătat semne clare de probleme de sănătate cu președintele „etern”. Cu toate acestea, Kremlinul a negat aceste informații în toate modurile posibile. Pentru prima dată, Putin a început să vorbească despre un accident vascular cerebral în 2013. În 2016, Putin nu a suportat să primească parada din 9 mai la Moscova din cauza unei boli aparent ascunse. Președintele Rusiei a așteptat cu mare dificultate sfârșitul paradei de pe Piața Kremlinului, ceea ce era vizibil în fața sa, au notat o serie de mass-media străine.

Cu toate acestea, Putin a participat în continuare la parada din 9 mai, deși a petrecut cea mai mare parte a timpului așezat. În exterior, președintele Federației Ruse părea destul de sănătos, dar foarte îmbătrânit și obraznic. Deși poate fi doar o apariție.

Victor Shevchuk.

*

NR Să sperăm că nu-i așa!