Tocmai Tu,Her Fuhrer, care esti PENAL de 17 ani,de cand tarăsti prin instante niste pensionari amărati!

În cursul zilei de ieri, Institutul de Politici Publice,o firma de casa a institutiilor…apolitice „de fortza” a cerut demisia deputatului Adrian Țuțuianu (PSD) din fruntea Comisiei parlamentare comune de control a SRI. Motivul — deputatul ceruse „SRI să investigheze companii multinaționale care și-au îndemnat angajații să participe la protestele din stradă”, se menționează în comunicatul IPP.
Imagini inline 1
Câteva precizării: deputatul Țuțuianu a declarat în emisiune la Antena 3,doar atat; că „voi cere lămuriri de la SRI despre o posibilă implicare a multinaționalelor la mitinguri”,Deci nu a cerut să fie investigate firmele!
Țuțuianu a făcut referire la informațiile apărute în presa locală și centrală, în care se afirmă că multinaționalele ar fi fost deranjate de modificările la Codul fiscal și de impozitarea profitului în România; deputatul a declarat că „e obligat să ia aceste informații în considerare”.
Este de notorietate faptul că IPP este una dintre ONG-urile finanțate de miliardarul Soros, dar este de remarcat că are o legătură si cu președinția României — chiar cu Departamentul Securității Naționale al Președinției. Mai precis, consilierul de stat Constantin Dudu Ionescu, director al Oficiului pentru Informaţii Integrate din cadrul Comunităţii Naţionale de Informaţii, actualmente șeful de facto al CNI, este…in timpul liber…si „membru în consiliul” IPP — aceasta conform propriei declarații de interese postată de pe site-ul Președinției.
Dar, analizând mai departe comunicatul IPP, găsim un pasaj care ridică cel puțin un dubiu…dublu în privința compatibilității consilierului se stat cu unul dintre interese — cel de la Președinție sau cel de la IPP. Cităm din comunicatul IPP: „Cerem directorului SRI să nu dea curs solicitării de a culege date despre protestatarii ce demonstrează în baza unui drept constituțional, și mai grav, să nu le furnizeze unui actor politic ce dorește stoparea acestora. Acesta reprezintă un act de poliție politică”.
Pai mai Dudule,tie chiar nu-ti crapa obrazul de rusinica,apoliticule ce esti tu?
Menționăm că principalele îndatoriri ale șefului Oficiului pentru Informaţii Integrate sunt:
— Planificarea nevoilor de informaţii pentru securitate naţională, prin intermediul Planului Naţional de Priorităţi Informative;
— Realizarea de produse analitice integrate destinate beneficiarilor legali, pe baza informaţiilor transmise de structurile componente ale Comunităţii Naţionale de Informaţii. Concret, această funcție îi asigură lui Dudu Ionescu accesul la toate datele Intelligence-ului românesc.
–El este cel care îl informează pe președinte cu tot ceea ce trebuie să știe în materie de probleme de siguranță națională,
– Colaborarea sa cu serviciile este directă, complexă și la cel mai înalt nivel de acces la informații — acela al Președintelui.
În contextul prezentat, ONG-ul (adăpat la banii lui Soros) în al cărui consiliu este Dudu Ionescu membru vechi, îi cere directorului SRI să acționeze într-un anume fel („cerem directorului SRI să nu dea curs solicitării de a culege date..S-o fi speriat dl Hedwig?.”)
… Si, în același timp,conducerea IPP dorește să schimbe si șeful Comisiei Parlamentare de Control a SRI.Ca asa vor ei,doar e democratie!!
Vezi,,. Mein Fuhrer,ce a iesit din indemnul Dumitale:
„Gasca de penali din Guvern e de vina!”Ai dat foc la tara!Tocmai D-ta,Her Fuhrer,care esti penal de 17 ani! (ddr)

*

D D Rujan

Nota redacției: Este penal, nemernicul, de 25 de ani, de pe vremea înfierilor ilegale de copii!