Fw: Trump Laments the UsSNow a ‘Joke’ Thanks to Biden
Yahoo/Inbox
 • Pot Logaru <potlogaru@yahoo.com>
  To:Marian Ilie
  Fri, Jul 1 at 12:07 AM
  Trump deplânge faptul ca SUA au devenit o „Glumă”, datorită lui Biden
  În timpul unui miting Salvați America în Mendon, Illinois, sâmbătă seara, fostul președinte Donald Trump a deplâns faptul că SUA „nu mai este o națiune mare” și acum este o „glumă”, datorită președintelui Joe Biden și democraților.
  În mijlocul vremii nefavorabile care l-a forțat să întrerupă mitingul, Trump a denunțat daunele pe care Biden și stânga le-au făcut țării de când și-a părăsit mandatul în ianuarie 2021.
  „Nu mai este o națiune mare”, a spus fostul președinte. „Este o națiune în declin – urăsc să-ți spun asta.”
  „O națiune care are cea mai mare inflație din ultimii 40 de ani și, de asemenea, are cele mai mari costuri ale energiei din istoria sa – nu am avut niciodată ceva ca ceea ce s-a întâmplat cu energia și costurile cu energia”, a continuat el. „Nu mai este independent de energie sau dominant energetic, așa cum era acum doi ani.”
  „Este o națiune care imploră Venezuela și Arabia Saudită pentru petrol”, a adăugat Trump.
  Fostul președinte a continuat să-l mustre pe Biden pentru retragerea sa mortală necondiționată din Afganistan și pentru că a permis Rusiei să invadeze Ucraina.
  „Este o națiune care s-a predat în Afganistan, lăsând în urmă soldați morți, cetățeni americani și cele mai bune echipamente militare din lume în valoare de 85 de miliarde de dolari”, a declarat Trump. „Este o națiune care a permis Rusiei să devasteze o țară, Ucraina, ucigând sute de mii de oameni și nu va face decât să se înrăutățească.”
  Trump a afirmat, de asemenea, că diverse crize auto-provocate care au loc în toată țara nu s-ar fi întâmplat dacă ar fi rămas președinte după alegerile din 2020.
  „Nu s-ar fi întâmplat niciodată cu mine și nu s-a întâmplat cu mine”, a spus el. „Este o națiune care și-a armat forțele de ordine împotriva partidului politic advers, ca niciodată înainte. O națiune care nu mai are o presă liberă sau o presă corectă. Știrile false sunt tot ce primești și ele sunt inamicul oamenilor.”
  „Este o națiune în care libertatea de exprimare nu mai este permisă, în care criminalitatea este răspândită, în care economia se prăbușește, în care au murit mai mulți oameni de COVID în 2021 decât în ​​2020”, a continuat Trump.
  „Este o națiune care permite Iranului să construiască o armă nucleară masivă – nu s-ar fi întâmplat niciodată – și Chinei să folosească trilioanele de dolari care ne-au luat pentru a construi un rival militar. Va fi doar un dezastru pentru lume”, a adăugat el.
  Dar cea mai devastatoare consecință a președinției Biden, potrivit lui Trump, este pierderea respectului pe scena mondială.
  „Poate cel mai important, o națiune care în ultimii doi ani nu mai este respectată sau ascultată în întreaga lume”, a spus el. „Este o națiune care, în multe privințe, a devenit o glumă.”
  Trump a subliniat, de asemenea, că țara a devenit „ostilă” față de valorile esențiale americane și a discutat despre dificultățile economice cu care se confruntă în prezent SUA.
  „Și este o națiune care este ostilă libertății noastre, libertății și credinței noastre. Este o națiune a cărei economie se frământă, ale cărei magazine nu sunt aprovizionate, ale cărei livrări nu vin și al cărei sistem educațional este clasat în cel mai de jos cadran din 45 de țări și totuși cheltuiește mai mulți bani per student decât orice altă țară de trei ori.” a spus fostul presedinte.
  Trump a continuat să-și reitereze intențiile de a continua să lupte pentru a face America din nou mare, deși s-a oprit încă o dată înainte de a declara o campanie prezidențială în 2024.
  „Nu vom lăsa asta să continue. Acum doi ani, aveam cea mai mare națiune din lume, ca niciodată înainte. Nu am avut niciodată o asemenea măreție. Patrioții harnici ca tine au făcut toate astea. Voi ne-ați construit țara”, a conchis el.
  În timp ce discursul său trebuia să dureze mai mult decât ora în care se adresase mulțimii din Illinois, norii începuseră să se profileze deasupra capetelor, ceea ce l-a determinat pe Trump să încheie mai devreme mitingul și să-și avertizeze susținătorii să iasă din furtuna iminentă.
  –– Forwarded Message ––
  From: Deep State Tribunal <today@mail.deepstatetribunal.com>
  To: „potlogaru@yahoo.com” <potlogaru@yahoo.com>
  Sent: Wednesday, June 29, 2022, 10:35:53 AM GMT+3
  Subject: Trump Laments the UsSNow a ‘Joke’ Thanks to Biden