Marele blond ‘oaia neagră’ de la Casa Albă, inamicul Casei Comune!

un pamflet de Mișu Croitor 🤣

D.J. Trump „naționalistul închis” care a fost scăpat de sub control (pe rețelele de socializare) și-a permis să facă ziduri în fața valurilor de imigranți, în loc să facă punți care să aducă America în pragul disperării multiculturalismului (papal). Trump l-a enervat pe șeful CASEI COMUNE, pe papa săracilor și refugiaților de pe toată planeta. Vorbim de Terra, ajunsă o „planetă de refugiați” gestionată de papii de la Roma (ordinul ‘iezilor’ veghează; veghează mutarea Orientului în Europa… a sud-americanilor în America de Nord).
D.J. Trump „a defectat” în interiorul sistemului, a comis păcăte împotriva MEDIULUI. E un capitalist „nestâpanit”, mânat de ideea profitului cu orice preț” a rupt acordul climatic de la Paris; un „obraznic” care nu a citit sau nu a ținut cont de enciclica verde a Sfântului Părinte, „Laudato Si”), un „rasist” care împiedică starea de armonie în relațiile fraterne universale. A mai certat-o și pe Greta, o activistă de Mediu (simpatia papei).

In consecință!

Marele Blond a ajuns „oaia neagră” a planetei cu aportul planetar al propagandei media de stânga; un „populist” izolat și neintegrat în FAMILIA MONDIALĂ , din cauza „egoismului” .

Acum urmezi și tu…

Pentru că și tu și eu, facem parte din Familia Mondială care îl are ca Cap și Sfânt Părinte pe Pontifex Maximus, papa de la Roma. Actualmente Francisco l.

Când nu vei fi asculta, Șeful Casei Comune te-ar putea eticheta drept „egoist”… poți avea probleme (undeva în viitor…NATO te poate căuta pe acasă 🤗 ). Lumea „post-pandemică” se va schimba. Mare atenție… la cutiile de pizza! Pot avea o dublă utilizare. 😁 Dacă le refuzi ești „un egoist” căruia nu-i pasă de sănătatea celorlalți.

Fii gata să faci parte din FAMILIA MONDIALĂ, integrează-te și respectă regulile CASEI COMUNE! Altfel vei atrage supărarea Sfântului Părinte.

motto:

In viitor, diferența între „egoist” și „terorist” va fi foarte mică !!!