APEL DE TREZIRE CATRE UMANITATE – Se pregateste vaccinul LUCIFERAZA

Mesaje primite
x

Cornel Iliescu

16:42 (acum 2 ore)

către bcc: eu
Am urmarit acum cateva ore un material video de vreo 22 de minute pe care l-am primit pe un grup whatsapp de discutii. Cele sustinute în clip, dincolo de detaliile tehnice socante, sunt despre fapte si scenarii strategice urmate in proportie de 100% de demersuri birocratice si actiuni politico-economice vizibile din avion.
Imi asum riscul ca pagina aceasta de facebook sa fie blocata publicand materialul aici, impreuna cu unele comentarii ale mele.
Rezumativ, clipul vorbeste despre transhumanism, adica despre trecerea de la omul actual (homo sapiens, omul 1.0), la omul “îmbunătățit” genetic sau prin bio-tehnologie, la omul re-editat (homo deus, omul 2.0). In clip se vorbeste despre vaccinul celor de la Moderna, o companie de biotehnologie care lucreaza la primul sau vaccin, bazat pe ARN modificat genetic, odata cu care in corpul omului nou-normal se vor introduce o enzima cu nume ciudat – luciferaza, cu rol de marker identitar, si niste nanoroboti – hydrogel, cu rol de conexiune permanenta la centrul de control si supraveghere operat de proprietar. In clip se vorbeste, de asemenea, de implicarea armatei americane in proiect (prin DARPA) si de obligativitatea vaccinarii sub pretextul neutralizarii covid-19.
Note personale:
Transhumanismul! Am scris despre nenorocirea asta nazistă și satanică încă din 2015 (Parakletos se numește cartea; discutia relativa la acest curent se gaseste in cap. III – Ultra). Puținii oameni care au avut chef să frunzărească aceasta carte sau impartit in doua categorii : unii au fost incantati de conceptul crestin de Parakletos (“aliatul”, “mangaietorul”), dar s-au limitat la cele cateva zeci de pagini de exegeza biblica pe care am incercat-o; altii au făcut ironii la adresa conceptului si au renunțat sa mai citeasca după 2 pagini; pe facebook, evident, inteligentii si vitejii anonimi ai tastaturii au zis că autorul este doar un “avocățel” care a fost apucat de fervoare creștină, trecand mai departe, la alti indivizi pe care sa ii striveasca sub imensa lor intelepciune si eruditie. Ba unii, si mai buni cunoscători ai lumii, au băgat rapid clișeul cu “ce fumezi, că vreau și eu” – și culmea este ca musiu Elon Musk, sustinator pe fata al transhumanismului, este fumător inveterat de “iarbă” (aka, marijuana) si alte chestii “recreative”.
Adevărul este că, așa cum spune și tipa din clip, in 2015 credeam că această diabolică ideologie nazista va deveni realitate doar prin 2030 si, de fapt, speram că ea va dispărea intre timp de la sine, ca orice ideologie care tinde la crearea “omului nou, de tip comunist” sau a “supraomului”.
Iată insa că trecerea la “omul 2.0” se întămplă acum!
Acest om “îmbunătățit” va fi (cel putin in teorie) un om sanatos – tun, apt sa traiasca sute de ani, cu capacitati fizice si intelectuale similare robotilor si inteligențelor artificiale, va fi un “ales” prin rating social ridicat, cu bani si cu tot norocul din lume de a se fi nascut in societatea si familia potrivite. Noi, ceialalti, vom ramane la stadiul 1.0., cu toate partile negative ale conditiei umane, inclusiv cu starea de captivi si iobagi pe mosia noilor feudali care vor putea trăi sute de ani (dar si cu ceea ce este frumos si înălțător in noi – iubirea, compasiunea, altruismul, solidaritatea, cooperarea și mortalitatea necesara inlocuirii noastre cu noua generatie).
Culmea spaimelor apocaliptice din noi este ca vaccinul celor de la Moderna ne va marca cu semnul fiarei – enzima “luminoasă” utilizată pentru a putea fi identificati cei cu vaccin și pentru a putea fi separați de cei fara vaccin se numește Luciferază! Cu “ajutorul” acestei enzime, cei vaccinati vor ajunge niște simple obiecte, identificabile asa cum sunt identificate marfurile cu coduri de bare, ca la magazinul virtual al lui Bezos! Și, in plus, vaccinații, nou-normalii, vor fi permanent conectați, deci controlabili si usor de supravegheat de oriunde, din cloud, de pe tableta sau de pe telefonul mobil, prin acei nanoroboți fabricați de armata SUA (??!!), numiți hydrogel! China, cu al său sistem de identificare facială, care presupune efortul de a instala și întreține miliarde de camere de supraveghere, și cu al său sistem de “scor social”, devine mic copil față de ceea ce pregătesc “democrata” America și sistemul public-privat militaro-tehnologic impus la nivel global de armata SUA (cea mai costisitoare din istorie) și instituțiile globaliste.
Pentru toate aceste vaccinuri si componente ale vaccinurilor, vor fi acordate patente, adică drept de proprietate (industrială) exclusivă. Cui? Patronilor Moderna. Lui Bill Gates. Lui Elon Musk. Tipii ăștia care nu mai pot de grija noastră. De vreme ce aceste substanțe și acești nano-roboți o să facă parte din trupul nou-normalilor, nu este exclus ca proprietarii patentelor să pretindă, ca si in cazul semintelor modificate genetic, drepturi de proprietate asupra unor parti din trupul nou-normalilor.
Sunt uluit si furios fata de lipsa de reactie a politicienilor conservatori americani și a lui Trump, personal. Afișându-se permanent cu Fauci (omul OMS si, deci, omul lui Gates) si sugerand ca vaccinarea anti-covid-19 va fi obligatorie in SUA, Trump nu face dacat sa incurajeze acest curent nazist. Sunt, de asemenea, socat de lipsa de reactie a majoritatii populatiei, care se declara, de altfel, credincioasa in Dumnezeu, dupa chipul si asemarea caruia a fos facut omul. Nu înțeleg : ce tip de creștini, credinciosi iudei sau musulmani sunt acesti oameni care îi lasă pe acești naziști satanici să accelereze în această cursă de re-editare a omului, ba chiar sa o faca bazandu-se pe ajutorul armatei americane și pe banii contribuabililor? (nota : Space X există doar pentru că are contracte de zeci de miliarde cu statul; Moderna nu a făcut niciun vaccin până acum, ci numai bani din proiecte de cercetare finanțate de stat). Unde sunt toți acei profeți de televiziune și stadion cu care ne-au obișnuit americanii si pe care i-au exportat mai peste tot, că nu îi văd luând atitudine contra acestui curent satanic? Cum de li se permite acestor Noe diabolici să rescrie proiectul uman, să remodeleze omul ca și când ar fi o figurină de plastilină?
Omul obișnuit ce zice: ar fi de acord ca ei și descendenții lor să nu mai fie făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, ci după codurile genetice ale lui Musk, Bezos, Gates sau Zuckerberg?
PS In speranța că facebook nu mă va cenzura, adaug in “apărarea” mea faptul că pe Netflix este un serial in limba germana, denumit Biohacker, care “trateaza” exact tehnologia cu care omul este modificat genetic – in film, tehnologia chiar se numeste “Homo Deus”. Va invit sa urmariti acest serial. Merita. Este nu doar premonitoriu – este despre ceea ce ni se intampla acum, azi, cand vorbim.