surena
100 aprobate

surena_surena@outlook.com
86.126.108.166

 

CTP a fost concediat de la Digi24. Indiferent cum este CTP nu poți să nu constați că demiterea lui vine în urma taxării unui fake news grosolan. CTP poate fi acuzat de multe, dar numai de propagandă rusă, dimpotrivă a fost, a rămas un critic constant al lui Putin cel Groaznic.În schimb taxarea mai marelui de la Digi24 ce mintea nu neobrăzare a deranjat…. Așa se întâmplă și aici unde s-au găsit niște Prelipceni, dar mai puțin dotați intelectual să dea fin gură.
Sorin Turle cu care am schimbat emailuri, cărți electronice, adică am corespondat nu numai că a devenit agresiv în limbaj cu fiecare postare în care am luat apărarea Rusiei, trecând peste faptul că am fost „colegi” în apărarea identității romane, dar a devenit obsedat în ceea ce mă privește. O fi o obsesie de „fată bătrână” ( asta însemnând turle ), o fi obsesia unui dezinformat și dezinformator neobișnuit să fie ridiculizat pentru că e complet gol, adică a unui frustrat, dar nu mai contează. Deși,
i-am explicat că îmi mențin tot ce am spus cu privire la Rusia, dar nu pot înghiți propaganda diabolică americană, omul continuă să se bage în seamă . Am o întreaga polemică cu regretatul Akritas, probabil cel mai mare apărător al Rusiei ortodoxe și a spiritului ei, la care țin foarte mult, dar nu înfierez Rusia și pe Putin cu „mânie proletară” atunci când orice persoana onestă, neutră își dă seama că America e duplicitară.
Sorin Trule acuzându-mă de putinism, troll rus e dovada impotenței lui intelectuale, în lipsa argumentelor. Pe de o parte, de a accepta că America a făcut tot posibilul ca conflictul proxy cu Rusia să aibă loc. Pe de altă parte, că nu poți sprijini necondiționat America atâta timp cât este vizibil de pe Lună imperialismul, cinismul ei și că de 30 de ani a aruncat lumea în haos. Cum să susții necondiționat America vinovată de moartea a 500000 de copilași irakieni? Cum să accepți ca o întreagă națiune să fie supusă unui război economic, cultural, sportiv pentru că îl sprijină pe Putin și să susții un regim neonazist ostil românilor bucovineni?
Frustratul Trule ce scrie greșit Kazahstan, ce habar nu are că poate folosi Lugansk, Donețk pentru că așa se scrie în română ar trebui să citească definiția dată de Ion Rațiu democrației pentru că este memorabil. Poate, după ce citești „Cuponul fals” al lui Tolstoi, o să înțeleagi ce am spus în comentariul meu.
Cât despre gen Costaș, Regan, ce a scris despre gafele generalilor, spunea că generalii nu îmbătrânesc precum vinul. Dacă ai fi citit, nu printre rânduri cum citești, comentariul meu la adresa gen Radu Theodoru vedea cât de mare este diferența între cei doi, ca înțelegere a realităților de azi.
Pentru că Sorin Trule e un bezbojnic pupincuristamerican îi dau un damnatio.