Alte sarcinii neexplicate ale tratatului…. care sunt cenzurate di astazi.
Plecarea armatei sovietice din Romania era conditionata de plata despagubirilor de razboi si incercarile CIA si ale Israelului de dupa 1949 blocau definitiv plecarea armatei sovietice din Romania. CIA si Israelul erau constiente ca blocau plecarea armatei sovietice din Romania si am avut un razboi secret al spionilor pe despagubirile platie de statul roman sovieticilor inclusiv in executii . Am avut operatiuni psihologice si acte cu crime de razboi falsificate.
In 1955 anuntul plecarii armatei sovietice vine pe doua conditii impuse de sovietici Romaniei. Cele doua conditii reprezentau continuarea realismului socialist cu un val de deportari la fel ca in 1951 pentru care multi detinuti politici nu inteleg nici astazi de ce erau arestati si trimisi la Poarta Alba in timp ce armata sovietica parasea Romania. Conditia in sine a creat confuzie in Securitate pentru ca nu mai credea nimeni ca armata sovietica va pleca din Romania….
Armata sovietica nu a plecat din Romania pe o sticla de votka si ce a facut Dej cu Hrusciov pe ideea cu ,,marea pacaleala” nu e decat o legenda urbana inventata de dreapta dupa 1989 in interesul Israelului si CIA care in fuga dupa despagubirile de razboi erau sa blocheze plecarea armatei sovietice .
Actele si dosarele pe furturile sovieticilor din Romania au fost furate din arhive pentru ca valoarea pe piata neagra al unui dosar e cea de minimum 500000 de euro si asa ceva s-a aflat din arestarile DIICOT-ului pe incercarea vanzarii dosarului inventarului tezaurului de la Tismana. in anii 50 am avut o retea de ofiteri care s-a ocupat de furtturile sovieticilor din Romania in arhivari de dosare in secret inclusiv in declaratii scrise de mana pe furturile sovieticilor . Dupa 1989 am avut trei presedinti implicati direct in furturile de dosare din arhivele Securitatii : Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu. Acesti trei presedinti au coordonat furtul arhivelor si a dosarelor din arhive Securitatii in santajuri si in amenintari cus efi de servicii secrete pe fostii sefi si ofiteri din Securitate ca agenti GRU. Peimul , Ion Iliescu coordona personal furtul dosarelor din arhive. Al doilea, Emil Constantinescu isi trimitea sefii de servicii secrete cu amenintari la fostii ofiteri pentru a pastra tacerea pe furturile de dosare. Al treilea implicat direct in furturile de dosare, Traian Basescu a ajuns milionar si impreuna cu Vladimir Tismaneanu a trecut la un nivel mai spuerior cu secretari de stat implicati in furturile de dosare si cu sacosi in intimidari pe carti cu dedicatii pe memorialul durerii…. Vladimir Tismaneanu a avut acces la dosare si a curatat ce a mai ramas din arhive – vedeti obsesiile lui pe legionari ca a intrat in dosarele pe anticomunistii din anii 50 si nu de aiurea locuieste in SUA pentru ca ii e frica sa nu fie arestat pentru spionaj si pentru tradare in furturi de dosare- vine si pleaca dar nu locuieste in Romania….
Tot ce vedeti ,,arhiva secretizata” de catre SRI, DGIA sau de catre SIE e de fapt arhiva furata sau curatata din care nu au mai ramas decat dosare fara valoare . Cand vedeti un istoric sau un sef de serviciu de informatii ca spune ca arhivele sunt ,,varza” minte cu nerusinare pentru ca in arhivele Securitatii intrau cei mai buni arhivari din Romania si cei mai buni securisti alesi pe un sistem complicat de contrainformatii in care se lua din start posibilitatea furturlui dosarelor pe subiecte sensibile. Noi nu mai avem arhive si ce vedeti nu a mai ramas decat maculatura utila doar in vanatori de vrajitoare….
USR ca sa-si curete imaginea a incercat o desecretizare a arhivelor Securitatii si s-au lovit de o bariera pentru care au dat inapoi fara sa spuna o explicatie. De fapt USR s-a lovit de sefii de sevicii secrete care le-au spus clar ca arhivele nu mai exista si ca tot ce inseamna arhiva pe subiecte grele a fost furata si o ,,desecretizare” ar fi aruncat in aer toata media din Romania pentru ca ar fi fost deconspirata colaborarea a trei presedinti de stat cu servicii secrete straine

*

NR Din nou un text încâlcit, dar cu informații spectaculoase, chiar dacă puțin inteligibile.