Text primit pe adresa de Email. Nu contează părerea mea despre acest text. Consider că n-am dreptul să curm circulația sa pe Internet. Eu însumi sunt curios să aflu detalii de la colegii de pe site despre acest Ben Fulford, despre Marius Sumedrea…

 

Actualizare Ben Fulford (05.02.2018): Naziștii se aliniază cu Dragonul Alb, în timp ce Sataniștii își continuă furia morții


  Un acord de pace major a fost atins săptămâna trecută în negocierile care au avut loc sub lumina super-lunii sângerii-albastre într-o anumită țară asiatică săptămâna trecută, potrivit surselor care erau prezente acolo. Ca urmare a acestui fapt, fracțiunea nazistă a complexului militar-industrial mondial a fost de acord să se alinieze la partea luminoasă a Forței. Astfel, în viitorul apropiat, tehnologia nazistă, în special călătoria cu avionul anti-gravitațional și hipersonic (Mach 20+ , viteză mai mare de 20 mach – 24.000 km/h), va fi pusă la dispoziția „populației de suprafață” a planetei, spun sursele. Unul dintre participanții la negocieri a fost o rudă apropiată a amiralului Richard Byrd, faimosul explorator al Antarcticii, care a vizitat frecvent bazele naziste din Antarctica (în 1947-vestita operațiune High Jump, a se citi articolul din blog, n.b.), deci aceasta este adevărata afacere, oameni buni. Vom avea mai multe detalii spre sfârșitul acestui raport.

În plus, s-a ajuns la o înțelegere între partidele, până acum în opoziție din Asia, care vor permite dezvoltarea și utilizarea de către Pălăriile Albe a unor depozite mari de aur din Bougaineville, Indonezia și în alte părți, spun sursele. În cazul Bougaineville, înseamnă că atât regele David Pei II, cât și adversarii săi sunt la bord. Aurul va fi folosit pentru a sprijini o criptomonedă ce va fi anunțată în curând, care va fi utilizată pentru a finanța un proiect de dezvoltare occidental, similar la scară sau mai mare decât proiectul chinezesc de trilioane de dolari One Belt One Road, spun ei. Între timp, în S.U.A., curățarea sataniștilor Khazari de la toate nivelurile de guvernare se accelerează. Potrivit surselor Pentagonului, „discursul lui Trump a dat lumină verde pentru curățarea statului adânc din guvernul SUA cu codul de activare:” Fac apel la Congres pentru a împuternici pe fiecare secretar al Cabinetului să aibă autoritatea de a recompensa lucrătorii buni și pentru a elimina angajații federali care subminează încrederea poporul american „.
 
Mass-media a avut o campanie uriașă în SUA, cu privire la eliberarea unui memoriu FISA, despre FBI care a efectuat o operațiune de supraveghere motivată politic, asupra campaniei electorale a lui Donald Trump din 2016 și a fost isterică, deoarece eliberarea „oficială” face posibilă începerea efectivă a arestării oamenilor în statul adânc. Articolul din link-ul de mai jos, chiar dacă este dintr-un site satiric, The Onion, este de fapt, destul de adevărat https://politics. theonion.com/fbi-warns- republican-memo-could- undermine-faith-in-mass- 1822639681
Încurajarea memo a distras atenția de la dezvăluirea mult mai importantă în curs de desfășurare a complexului medical / farmaceutic care ucide în masă. Aici, Dr. Robert Gallo, unul dintre așa-zișii co-descoperitori ai virusului HIV, a ieșit acum și a recunoscut că a fost forțat să-l creeze pentru a „șterge rasa africană”, potrivit CIA și a altor surse https://pinvibe.com.ng/ forced-create-hiv-virus- secret-weapon-wipe-african- race-dr-robert-gallo-finally- speaks/ ; https://www.youtube. com/watch?v=HgiMqgjS-zM& feature=youtu.be
În reacție, militarii U.S. și Pălăriile Albe din agențiile americane au distrus laboratoarele armelor biologice ale Cabalei și au doborât sateliții lor săptămâna trecută, în războiul civil nedeclarat, în curs de desfășurare în SUA, confirmă sursele Pentagonului. O sursă din Pentagon care a fost implicată într-un raid într-o bază subterană a cabalei, spune că a descoperit „oamenii în …cuști, tot felul de hibrizi genetici umano / animal, oameni contaminați în mod deliberat cu agenți patogeni și multe alte orori.” Intrarea în bază a fost închisă pentru a împiedica conducerea cabalei să fugă, a spus sursa. În prezent, se ivesc tot mai multe rapoarte credibile de sterilizări în masă cu ajutorul vaccinurilor, cele mai recente aproximativ 500.000 de femei din Kenya fiind sterilizate forțat prin ceea ce li s-a spus că erau „vaccinuri împotriva tetanosului”: https://www. blacklistednews.com/article/ 63453/pharma-co-has-license- suspended-as-vaccine-blamed- for-sterilization-of-500000- women-.html ; https://mobile. nation.co.ke/news/Church- faults-State-over-lack-of- cooperation-on-vaccine- testing/1950946-3222120- 155xq1n/index.html
Industria cancerului este, de asemenea, atacată pentru răspândirea deliberată a substanțelor cancerigene în produsele de uz zilnic pentru a provoca cancer, și apoi cu otrăvirea prin radiații (radioterapie) și substanțe chimice toxice (chimioterapie) ucid victimele.
 
Un membru al Societății Dragonul Alb a fost înțepat cu un ac otrăvit și a primit un virus care cauzează cancer, recent. Când s-a dus să se consulte cu medicii, i s-a spus că va trebui să înceapă chimioterapia și radioterapia imediat. În schimb, el a folosit terapia nutrițională și dispozitivele Rife (a se citi articolul din blog despre tehnologia Rife, n.b.), pentru a elimina complet cancerul, mult spre surprinderea medicilor care credeau că vor mai „cumpăra timp” pentru el, cu radiații și substanțe chimice. Sunt recomandate raiduri asupra Asociației Medicale Americane și a arhivelor familiei Rockefeller înainte de a avea șansa de a distruge dovezile despre această crimă în masă cauzată de cancer.
În orice caz, arestări în masă ale acestor criminali sunt în curs de desfășurare. Nota din link-ul de mai jos arată că militarii americani caută contractori să construiască facilități pentru 13.000 de prizonieri și 5.000 de gardieni în Guantanamo Bay, Cuba https://www.neco.navy. mil/synopsis/detail.aspx?id= 485890  
 
Armata americană a convocat, de asemenea, un tribunal militar de 12 membri, aflat sub garda marinei, care lucrează în spatele scenei pentru a „trimite mulți la spânzurătoare pentru răpire și trădare„, spun sursele Pentagonului. Acesta este motivul pentru care Trump a scos memoria FISA neredactată și a semnat un ordin executiv pentru a menține Guantanamo Bay deschisă, spun sursele. „Mai multe memorii vor fi eliberate neredactate, împreună cu un raport al Inspectoratului General al Departamentului de Justiție care va zdrobi statul adânc„, continuă sursele. „Congresul are un milion de documente, iar Trump poate declasifica și elibera totul neredactat, astfel să acționeze împotriva democraților și a statului profund„, adaugă sursele. Încercările de a ucide congresmanii implicați în eliberarea documentului, cu o deraiere a trenurilor proiectate, nu au provocat decese, conform surselor recunoscute din Pentagon: „pare a fi o intervenție divină„.
 
În orice caz, lupta împotriva cabalei nu s-a terminat încă. Observați cum au răspuns la lansarea notei FISA, cu încă o scădere cu 666 de puncte în Dow Jones Average. Ei vor folosi controlul asupra calculatoarelor din sistemul bancar pentru a încerca să închidă sistemul financiar în următoarele luni, spun surse CIA. Aceasta înseamnă că trebuie să se facă planuri de urgență pentru a menține americanii alimentați cu alimente, combustibil și necesități de bază în cazul în care calculatoarele financiare și bancomatele se vor închide. Puerto Rico a fost doar o preîntâmpinare. 
De asemenea, va fi o altă încercare concertată de a începe cel de-al Treilea Război Mondial, spun surse FSB rusești. Site-ul DEBKA legat de Mossad și mai multe știri din Orientul Mijlociu spun că există o posibilitate foarte reală de război care implică Israelul în zilele următoare. Acest lucru este de așteptat să înceapă în Liban și în Fâșia Gaza, spun sursele. Cu toate acestea, sursele Dragonului Alb confirmă că orice încercare de a declanșa arme nucleare va fi neutralizată.
 
De asemenea, conform documentelor și articolelor trimise de Nina Sidorova de la Asociația Chiriașilor din California de Sud, Rothschildzii au luat deja decizia de a închide „Proiectul Israel”. În schimb, au mutat personalul cheie, banii și armele în Ucraina , unde speră să înființeze o „Nouă Khazaria”. În acest moment, Societatea Dragonul Alb ar dori să-i asigure pe toți cetățenii din Israel că siguranța lor va fi garantată indiferent de ce se întâmplă în următoarele zile, săptămâni și luni. În orice caz, acum că naziștii au acceptat să iasă din ascunzători și să se reîntoarcă la familia umană, nu există pur și simplu nicio putere militară care să sprijine proiectele genocidului Khazar. Naziștii sunt conduși acum de o generație care este în vârstă de 30 de ani și care nu au experiență sau implicare în ororile celui de-al doilea război mondial. Din acest motiv, nu au nici un motiv să se ascundă.
 
În orice caz, potrivit sursei menționate mai sus, naziștii nu s-au ascuns deloc. În lumea reală, majoritatea liderilor naziști care nu au fost arestați la sfârșitul celui de-al doilea război mondial nu au mers în Antarctica sau în America de Sud. În schimb, ei au mers în Spania, care încă era condusă de un guvern fascist după încheierea războiului. Mulți au rămas în Spania, dar alții s-au mutat în Cuba și Nevada, printre altele. Zona infamă 51 și alte baze din Nevada sunt în principal baze pentru testarea tehnologiei avansate naziste în domeniul aerospațial, potrivit acestei surse. Această tehnologie va fi acum împărtășită cu populația generală, spune sursa. Bazele naziste din Antarctica, spune această sursă, sunt mult mai mici și mai puțin semnificative decât mulți cred. El spune că dezinformarea despre bazele naziste uriașe din Antarctica a fost în mod deliberat dezlănțuită de naziști, pentru a deturna vânătorii de naziști de pe urma lor. Realitatea este că au găsit găuri calde sub gheața creată de izvoarele termale vulcanice, dar apa nu era potabilă.
 
Această sursă, care este senior CIA în Asia, confirmă de asemenea afirmațiile guvernului chinez că Coreea de Nord este o colonie secretă a S.U.A. „Conducerea nord-coreeană vorbește mai bine limba engleză decât majoritatea americanilor„, spune el. Coreea de Nord a fost folosită ca justificare pentru a vinde arme în Asia de Est și ca o scuză plauzibilă pentru a începe un război, spune el. Unificarea Peninsulei Coreene este acum posibilă, adaugă el, confirmând surse ale societății secrete japoneze Three Legged Crow.
 
Diferite surse confirmă că nu va exista niciun singur anunț care să anunțe o nouă eră, ci mai degrabă un val de evenimente, așa cum le vedem în fața ochilor, care va duce la o planetă complet diferită, mai sănătoasă și mai fericită. Acest proces a început în mod incontestabil.
 
   Victorie Luminii!