stellplesaux@yahoo.com

14:19 (acum 4 ore)

către
Damiel Toxin
Trăim vremuri foarte complicate în care noul comunism, unul care se vrea cu față umană, se impune în toată lumea occidentală în aplauzele proștilor care nu întrevăd pericolul. Neo-marxismul cultural, mascat sub numele de progresism și globalism ne ia, cu fiecare pas, câte un drept, câte o libertate, totul sub pretenția că este spre binele nostru.
Dar mai ales, nu ne mai lasă să ne exprimăm liber.

Cenzura, numită corectitudine politică, interzice orice adevăr care contravine ideologiei progresist-neomarxiste, iar platformele de socializare au devenit măciuca Noii Ordini Mondiale.

Astfel, aceleași platforme sociale (Facebook, Twetter, etc) care nu au penalizat în niciun fel declarațiile de susținere ale manifestanților Antifa și Black Lives Matter (care efectiv au distrus orașele americane), făcute de Joe Biden, Kamala Haris și mulți alți democrați, au devenit nemiloase cu Donald Trump, pentru că și-a îndemnat susținătorii să meargă către Capitoliu pentru a pune presiune pe parlamentarii americani cu privire la speța fraudării alegerilor americane (fără să îndemne la vreo violență sau la forțarea intrării în Capitoliu).

Cred că realizați că toată nebunia invadării Capitoliului este o altă înscenarea împotriva lui Trump. Membri Antifa au fost filmați printre cei care au intrat în interiorul clădirii, iar slaba rezistență a forțelor de ordine este cel puțin suspectă și pare să ne vorbească despre o complicitate menită să creeze condițiile ca Trump să iasă pe ușa din spate a istoriei.

În acest context, mă întreb : Cum este posibil ca niște platforme de socializare, care au devenit instrumente de influențare a întregii planete, să se transforme în judecători politici finali, fără nicio autoritate deasupra lor ?

Pericolul asupra libertăților tuturor este imens. Pentru că, după episodul Donald Trump, cine ne garantează că nu vor aplica aceeași rețetă în toată lumea și că, în mod discriminatoriu, orice discurs patriot și suveranist si care contestă ideologia neomarxistă nu va fi taxat ca „discurs al urii”, iar autorii lor vor fi eliminați din spațiul public ?

Ce societate liberă mai este aceea în care Poliția Gândirii din presă și de pe internet stabilește ce este adevărat și ce nu, împotriva tuturor evidențelor ?

Oameni buni, ceea ce se petrece acum este extrem de grav și anunță o societate în care, precum în comunism, anumite adevăruri n-o să mai poată fi rostite decât cu riscul marginalizării sau cu riscul de a intra sub incidența codului penal.

Iar dacă pot să facă ceea ce fac cu Trump, vor putea face cu oricine altcineva !

Încă mai putem reacționa. Peste un an sau doi ar putea fi prea târziu !

Daniel Roxin

P.S. Astăzi se va încerca inculparea lui Trump, în Congresul American, pentru, zic ei, incitare la violențe !