Stimate Domnule Profesor Ion Coja,

 

Va trimit in anexa un material important si de mare actualitate.

Sper sa il publicati si sper sa fie citit de toti cei afectati, victime si manuitori.

Cu deosebit respect,

 

Constantin Brin

 

Germania,

23.07.2019

 

*

***

Adevaruri

 

Traim in secolul celor mai nerusinate minciuni, care determina mari distrugeri economice, desfiintari de firme si concerne, pierderi masive de locuri de munca, pierderi economice enorme, si toate astea acceptate prosteste de toata lumea si din pacate chiar de catre savanti si „specialisti“. Apare ca o incredibla si inexplicabila distrugere controlata, dirijata de forte obscure.

1. – Bioxidul de carbon e un gaz neutru, nu e toxic, nimeni nu a murit din cauza lui. Provine in proportie de 96 % din natura , din respiratia plantelor (noaptea), este absolut necesar in natura, din el fac plantele prin asimilatia clorofiliana hidrocarburi-zaharuri. Fara bioxid de carbon plantele ar muri si odata cu ele ar muri intai animalele ierbivore, apoi tot lantul biologic. Automobilele produc doar 0,0016 % bioxid de carbon, atat de putin incat nici nu poate fi masurat.

2. – Efectul de sera favorizat de bioxidul de carbon, este benefic, fara el temperaturile ar ajunge ca pe luna, ziua plus 127 ° C, noaptea minus 173 ° C. Mai pternic si mai eficient este efectul dat de gazul metan, care se produce natural masiv prin descompuneri spontane naturale diverse si vaporii de apa, dar prostii discuta doar despre bioxidul de carbon.

3. – Motoarele Diesel au cea mai perfecta ardere si prezinta avantaje economice enorme. Motorul Diesel nu poate produce Azot (N) si deci oxizi de azot. El provine exclusiv din combustibilul ieftin comecializat de diferiti nepriceputi care urmaresc doar profit imediat. La acesti „negustori“ tebuie intervenit, nu se rezulva nimic prin interzicerea folosirii motoarelor Diesel. Alchimistii evului mediu au incercat zadarnic za produca elemente noi (aur) in laborator, vad ca astazi prostii moderni cred asta.

4. – Incalzirea globala, daca nu intervin catastofe cosmice (ciocniri cu asteroizi) sau terestre (vulcani), are un ciclu confirmat statistic de 15.000 de ani, nici o modificare nu se poate observa de la un an la altul.

5. – Lupta pentru sprijinirea minciunilor a creeat o larga patura sociala parazitara care primeste si consuma fara nici un efort, sume uriase de bani, si desigur vor sa perpetueze sistemul.

Marea intrebare ramane : dece tac savantii si toti specialistii, cine le-a cumparat tacerea. Dece refuza sa gandeasca marea masa a populatiei, orice absolvent de scoala medie poate pricepe toate aceste aspecte, nu e nevoie sa fii mare savant.