Statul roman va plati 4,4 miliarde de dolari pentru ca DNA-ul refuza sa deschida o ancheta si asa Traian Basescu mai scapa inca o data de justiie. Legislatia internationala pentru protectia investitorilor se aplica numai daca nu exista coruptie si DNA-ul a ajuns sa protejeze mafia politica care a promovat un proiect fara autorizatii legale.
De fapt proiectul de minerit ,,canadian” a fost din start o excrocherie pentru a obtine miliarde de euro de la statul roman pentru ca stiau bine ca vor iesi proteste si nu vor reusi sa demareze proiectul. Asa zisii investitori israelieni ca Beny Stenmetz sunt protejati de DNA tot asa cum a fost protejat ,,investitorul” David Suli care pe acte false a preluat in propietate aici in Constanta o serie de active de stat si cladirea hidroavionului Getta. David Suli fost ofiter israelian nu a ajuns nici macar la usa DNA-ului si in schimb Dutu Stelian PDL presedinte de Consiliu Judetean Constanta ajunsese sa fie victimizat chiar de media de stanga ca ,,victima a sistemului” pentru spagile de milioane de euro din privatizarea RAJA Constanta….Abuzurile lui David Suli au venit intr-un cartel politic alcatuit din PDL, PSD si din PNL in acte de politie politica pe origine cu profanarea monumentului cladirii hidroavionului Getta care a fost preluat de MApN intr-o sarada mediatica ca sa fie scoasa cladirea de pe lista cladirilor monument istoric. pentru asa ceva a murit si pictorul monarhist Traian Marinescu cu asociatia regelui Mihai chiar in fata cladirii: a murit de inima cand plangea in fata mea dupa ce a fost la batjocura aruncat in strada de David Suli … dupa o audienta la baronii locali ai PSD-ului astazi si ei in puscarie pentru excrocheriile cu miliardarii israelieni…
Avem o agresiune israeliana formata din miliardari de carton , servicii secrete si din politicieni romani cumparati care spoliaza aceasta tara si sunt protejati de procurori. Toata presa ma fotografia cu ruinele cladirii hidroavionului Getta in spatele meu si de pe internet au fost sterse toate articolele si videoclipurile de la prabusirea cladirii hidroavionului Getta .
Tot acest cartel alcatuit din miliardari israelieni- media romaneasca-politicieni cumparati -autorittile locale au ajuns sa faca pana si politie politica pe origine pe fata care a fost acoperita in abuzurile procurorului Nita teodor astazi mediatizat chiar de catre luju pentru niste containere cu gunoi care de fapt intra in atributiile Politiei Port Constanta si in aributiile lui… Astazi procurorul Nita e mare propietar si Inspectia judiciara nu se atinge de el….