image.png

Un sas , Klaus si un maghiar , Orban Ludovic (fiul fostului sef al Securitatii din fostul Raion Stalin -capitanul Orban Imre !) se distreaza strasnic cum o sa-i pacaleasca pe alegatorii romani…

Toată campania lui Klaus Iohannis este construită pe un fals. Pe utopia numită ”Romania normală”, scrie jurnalistul Cornel Nistorescu în Cotidianul. Pornind de la acest slogan de campanie al liderului de la Cotroceni care mai vrea un mandat,cât de normală este o țară în care „președintele ignoră sau încalcă prevederile Constituției”, punându-se cu parul pe un partid. Sau cât de normală este țara „în care președintele este capul unei campanii anti-corupție, el însuși fiind agățat în uriașa minciună a meditațiilor din care și-a agonisit casele”.

„Comportamentul său de căprar autoritar mobilizează fraieri și inhibă funcționari publici. El se afirmă ca fiind urmașul unui spirit disciplinar, ca să nu zic cazon, ca sursă de ordine și bunăstare. Altceva nu știe. Da, și-a propus ca obiectiv o Românie fără PSD, a forțat organizarea unui referendum și a dărâmat un guvern pentru a băga sub preș cei cinci ani catastrofali ai mandatului său.Nistorescu spune despre Iohannis că nu mai înțelege atitudinea democratică, recurgând la orice „jonglerii” pentru a-și numi oamenii săi în toate funcțiile publice de forță și de importanță pentru libertatea și drepturile cetățanului, de la procurori, judecătorii, șefi de comisii, premier, miniștri, șefi de camera în parlament, servicii.

Președintele Romaniei este genul de cetățean care urăște pe oricine nu este de acord cu dînsul Nu vi se pare că promisiunea sa cu Romania normală este o mare minciună electorală? Cum să găsești de lucru acasă cînd țara este controlată de multinaționale în care orice solicitare de mărire de salariu este urmată de amenințarea cu relocarea, cu părăsirea Romaniei? Le cere el multinaționalelor dublarea salariilor? Cum face Iohannis ca în Romania lui normală să se întoarcă romanii la salarii ”ca afară”?”, se întreabă Cornel Nistorescu.