Un reporter de la BBC, Reporter John Sweeney goes to Romania to confront a gypsy – acum cativa ani, a facut un film cinstit despre tiganii romani din Londra.
Deoarece spunea adevarul gol, BBC-ul a refuzat sa-i ramburseze costul filmului!
In final , filmul a fost retras de pe internet apoi reexpus – MUTILAT !!!
Ce se scosese din film ?

Se scosese finalul cu cheia enigmei tiganilor care nu convenea deloc teoreticienilor ANTIRASISTI :

Reporterul, un evreu cinstit, mersese pana in satul unde se afla Bulibasa, Buzoiesti sau Buzesti, nu mai tiu minte exact – filmul e pe internet si se poate tracta exact satul plin de viloaie cu turnulete si cu tronuri de aur in interior , mi-a declarat o romanca din Moldova care a lucrat la tigani d’astia superbogati ca babysitter – zic evreul britanic de la BBC care cu cele mai cinstite si ‘respectuoase – de – minoritati – intentii’ , vroia sa corecteze greselile comportamentale ale tiganimii (credea el ca poate , hahahah!) si deci l-a acostat pe Bulibasa descoperindu-l in satul lui prin familia lui adusa la cersit in Londra (unde incasau si 13.000£ pe luna, pe langa cersit si pe langa alte subventii sociale si la Londra si in Romania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stipendiu social pentru inmultirea nonstop cu puradei , ad infinitum, pe spatele contribuabilului britanic , si roman !!!!!!stipendii din care el venea in sat in Romania si trantea palesti , harabai gigantice pline de turnulete + tron de aur – parca nevasta lui Cioaba ce avea , in filmul romanesc dat la TV ????) zic
BBC-ul l-a acostat pe Bulibasa in satul lui ca sa-l intrebe daca nu-i rusine sa fie asa de inuman cu proprii copii, de exemplu cu o fetita de vreo 7 ani – si alt puradel si mai mic ca ea – sa-i trimeata la cersit 12 ore pe zi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

in loc sa trimita bietii copii la scoala si sa-i tina iarna in casa la cald ca sa-si faca lectiile , nu pe drumuri sub ninsoare 12 ore pe zi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!filmati de britanic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHIAR N’AVETI DE GAND SA TERMINATI SA VA CHINUITI COPIII TRIMITANDU-I LA CERSIT ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

La care ce credeti ca le-a raspuns Bulibasa, fapt pentru care a si fost taiat acest final al filmului de pe internet intrucat e ilegal sa spui adevarul despre traditiile tiganesti :

BULIBASA I-A RASPUNS REPORTERULUI BBC pus din cauza asta , de chiar BBC, sa-si plateasca singur filmul:

BULIBASA I-A RASPUNS :

„DE DOUA MII DE ANI NOI TRAIM DIN CERSIT , DOAR N-O SA NE SCHIMBAM ACUMA „!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Britanicul nu l-a intrebat nimic despre crimele lor!
Si totusi acest final a fost taiat iar filmul se gaseste si azi, dublat de multe alte filme care arata „rrromii” cersind in Londra !

Dar raspunsul insolent dar sincer al lui Bulibasa, ramane ascuns privirilor si judecatii publice !
Ca sa se poata zice ca tiganii sunt victimele romanilor si ca d’aia n-au joburi intrucat romanii sunt rasisti!

E sindicatul gangsterilor globalisti care fabrica aceste teorii politically correct spre a sufoca planeta cu cat mai multi paraziti care raman insolenti spre a prospera fara sa munceasca .

Dar exista si tigani care muncesc!

Din pacate acestia raman in minoritate, nu in majoritate printre tigani .

Cred insa ca daca ar fi obligati sa mearga la scoala , s-ar schimba destule printre ei !
Eu am avut un elev care era tigan % si care a ajuns un foarte bun pilot la TAROM !
Se numea Trandafir! Avea o fire tare deschisa si tare receptiva la gesturi frumoase si il iubeau toti copiii din clasa lui !
Onor memoriei lui!
Sper sa le fie de exemplu cat mai multor congeneri !

VEDETI FILMUL reporterului BBC John Sweeney NOTAT DE MINE AICI – e din 2011 – bagati-i numele reporterului in google cercetare caci vad ca filmul semnalat de mine mai jos , a fost din nou scos!

O familie facea doar din incasarile sociale pe spinarea englezilor 13000£ pe luna (cu resedinte inregistrate acolo drept stabile desi sedeau doar pe scurta durata si n-aveau dreptul la asa incasari)
Child beggars as young as four making £100,000 a year each for …
www.dailymail.co.uk/…/Chi…
21 Oct 2011 – BBC investigators filmed tiny Romanian girl scavenging for food in … Exploited: Reporter John Sweeney goes to Romania to confront a gypsy …
In clipa asta am descoperit inca un reporter al carui documentar a fost respins de BBC – Chachipe precum si documentarul cineastului roman Liviu Tipurita, amandoi stampilati in rasisti pe baza a : BBC’s editorial guidelines:
http://romarights.wordpress…