Harold Wallace Rosenthal – Interviu 1976
Tirania Secreta
INTRODUCERE
Această broșură conține textul celui mai relevant și șocant interviu luat unui evreu, pe nume Harold Rosenthal, condus în 1976 de către un jurnalist patriot, Walter White Jr. Domnul Rosenthal, un evreu influent educat in cultura evreiasca și implicat în activitatile guvernului de la Washington, DC, a dezvaluit rolul evreilor și cauza problemelor majore cu care ne confruntăm astăzi.
Rosenthal, expunând anumite aspecte ale „lumii invizibile interioare a evreimii”, a dezvăluit modurile și tacticile pe care evreii le-au folosit pentru a distruge civilizația creștină și pentru a obține controlul asupra vieților și guvernelor. Rezultatul a fost o „tiranie secretă” asupra noastră, precum tirania împotriva sfinților, prin sistemul fiarei roșii din Apocalipsă numit „Babilonul cel mare”.
Dar cum ar putea un număr atât de mic de evrei să înrobească atât de mulți oameni și să obțină un control atât de copleșitor asupra guvernelor, mai ales fără a fi conștienți de acest lucru? Răspunsul la acest lucru poate fi găsit în parabola lui Hristos despre iconomul nedrept, care reprezintă iudaismul. Ei sunt capabili să razbeasca în lume, în ciuda căilor lor imorale, datorita vicleniei și înșelătoriei. Așa cum a spus Hristos: ” Căci fiii veacului acestuia sunt mai înţelepţi în neamul lor decât fiii luminii. „. (Luca 16,8)
Cu alte cuvinte, evreul, cu mintea sa lumească, este mai înțelept decât poporul creștin al lui Dumnezeu. Când citiți cuvintele domnului Rosenthal, realitatea acestei afirmații va ieși la lumină. Această problemă poate fi depășita asa cum ne-a invatat Hristos „să fim înțelepți ca șerpii.” (Matei 10:16)
America și lumea sunt acum acoperite de probleme politice, economice, morale și sociale, care influenteaza poporul creștin. După cum a spus Edmund Burke: „Singurul lucru necesar pentru ca răul să triumfe este ca oamenii buni să nu facă nimic”. Dar, înainte de a putea acționa în mod corespunzător, avem nevoie de o înțelegere corectă (nu doar superficială) a problemei. Această broșură va ajuta cititorul să o înțeleaga.
1
Charles A. Weisman iunie 1992
Într-un interviu confidențial cu un evreu asistent administrativ al unuia dintre senatorii de rang înalt al acestei națiuni, acesta a spus: ” Este o minune că poporul american nu se ridică și da afara fiecare evreu din această țară „. Evreul, domnul Harold Wallace Rosenthal, a făcut această afirmație după ce a recunoscut dominația evreiască în toate programele naționale susținute de guvern. El a spus: „Noi evreii continuăm să fim uimiți de ușurința cu care americanii creștini au căzut în mâinile noastre. În timp ce americanii naivi așteaptă ca Hrușciov să-i îngroape,noi i-am învățat să se supună oricărei comenzi”.
Întrebat cum ar putea fi capturată o națiune fără să știe, domnul Rosenthal a atribuit această victorie controlului absolut al presei. El s-a lăudat cu controlul evreiesc a toata media. Orice ziar care a refuzat să se supună controlului știrilor a fost pus în genunchi prin retragerea publicității. Dacă nu se întâmplă acest lucru, evreii opresc oferta de hartie și cerneală. „Este o chestiune foarte simplă”, a spus el.
Întrebat despre bărbații aflați în funcții politice înalte, domnul Rosenthal a spus că nimeni în ultimele trei decenii nu a obținut nicio putere politică fără aprobarea evreilor.
„Americanii nu au avut o alegere prezidentiala din 1932. Roosevelt a fost omul nostru, fiecare presedinte de la Roosevelt a fost omul nostru”. Vorbind despre George Wallace (guvernator), domnul Rosenthal a zambit si a sugerat sa notam unde sta astazi Wallace.
Atunci când politica externă a SUA a fost menționată, discretia interviului a fost data la o parte. Cu dispreț și batjocură, el a afirmat ca prostia americană nu poate să vadă întreaga sferă a politicii externe a lui Kissinger.
” Este o politica sionist-comunistă de la început până la sfârșit, dar cetățenii chiar cred că această politică evreiască va fi în beneficiul Americii „. A mentionat „detensionare” și Angola ca exemple de diplomație evreiască. Natura credulă a americanilor nu ia atras decât dispreț.
Interviul a continuat pe un plan aproape omniscient. ” Noi, evreii, am pus subiect dupa subiect poporului american, promovam ambele părți ale problemei, pe măsură ce domnește
2
confuzia. Cu ochii lor fixați asupra problemelor, americanii nu reușesc să vadă cine este în spatele fiecărei scene. Ca joaca de-a șoarecele si pisica. ”
Pe măsură ce conversația se desfășura în orele târzii, se putea simți că poate America merită acest regim tiranic planificat. Mintea evreiască asmute fiecare grup etnic împotriva celuilalt. ” Sângele maselor va curge pe măsură ce așteptăm ziua victoriei noastră mondiale „, a spus domnul Rosenthal cu răceală.
La câteva ore după această discuție incredibilă, a aparut un sentiment contradictoriu. Este posibil ca un alt grup de „ființe umane” să fie atât de înșelător în spirit, atât de rău în intenție? Cu toate acestea, cuvintele auzite și dovezile la dispoziție sunt reale. Este posibil ca poporul american să rămână docil, chiar dacă sângele lui este varsat de ei? Asa se pare.
Dupa data inregistrarii acestui lung interviu, domnul Harold Wallace Rosenthal, în vârstă de 29 de ani, asistentul administrativ al senatorului Jacob K. Javits de la New York a fost ucis într-o presupusă încercare de deturnare a unui avion israelian la Istanbul 12 august 1976.
http://www.jta.org/1976/08/13/archive/terrorists-kill-3-wound-24-el-al-passengers-at-istanbulairport-israel-seeking-to-extradite-two-ter
3
4
Se pare că domnul Rosenthal ar fi „vorbit prea liber”, deoarece, deși patru persoane au fost ucise și alte 30 au fost rănite în timpul încercării de deturnare a zborului, Rosenthal nu a fost ucis de un glonte aleatoriu ca și ceilalți. Din rapoartele secrete la acel moment, pare uimitor și ciudat că dintre toți cei implicați în acest incident, dl Rosenthal ar fi trebuit rănit mortal. Între timp, eu Walter White, care a condus acest interviu confidențial, acum poate afirma după multe investigații, cheltuieli și călătorii că Harold Rosenthal a fost, fără îndoială, ucis pe aeroportul din Istanbul intr-o aparenta deturnare, probabil de propriul său popor.
Nu am dorit să rănim pe nimeni și mai ales pe membrii familiei Rosenthal care au suferit suficient dupa această tragedie. Am corespondat cu mama și tatăl său din Philadelphia și cu fratele său, Mark David Rosenthal, care frecventează colegiul în California de Nord. De fapt, el mi-a spus că prietenii lui Harold din Washington au înființat un fond memorial în numele lui Harold W. Rosenthal. El ne-a trimis o copie a distinctiei „Harold W. Rosenthal Fellowship in Relations International”, emisa de Comitetul Evreilor Americani (AJC), Washington, strada 818-18 N.W. Washington DC. 20006. Acesta enumeră câteva dintre personalitati și pe vicepreședintele de onoare Walter F. Mondale și senatorul Jacob K. Javits. Din respect, am decis să așteptăm până când a trecut un an de la moartea lui Harold Wallace Rosenthal, așa că am amânat să publicăm tot ce ne-a dat în ziua și în seara aceea memorabilă. Și așa cum am spus mai devreme, interviul a fost lung, deoarece părea să-i aduca satisfactie spunand atatea lucruri – cu intrerupere, a continuat seara. Acest scriitor și editor e greu de șocat, dar cum egocentricul Harold W. Rosenthal a insirat mai mult și mai mult, am descoperit cat de ingrozitor era pe masura ce realitatea era devoalata, iar el parea sa se bucure de succesul aparent al celor dezvaluite. O conspirație mondială evreiască. Ganditi-va, acest lucru e spus de un colaborator politic al unui senator important Jacob K. Javits din New York.
Ceea ce urmează să citiți ar trebui să fie ca un AVERTISMENT tuturor ne-evreilor din întreaga lume. Sper că va deschide ochii multora care l-au cunoscut în cercurile guvernului de la Washington. Se vede clar că ceea ce dezvăluie nu este ficțiune. Nu este imaginație! El nu s-a prefacut, vorbea ca un cunoscator inteligent. Multe lucruri au fost spuse și scrise despre conspirația evreiască a lumii unice, dar niciodată nu a fost descrisă atât de deschis. Bulversează imaginația. Planurile lor sunt șocante și mulți vor fi uimiți de conținutul acestui document. Niciodata nu s-a mai spus asa ceva. Preferăm să nu elaborăm. Tu ești judecătorul. Privind înapoi la momentul acestui interviu și având timp să analizăm sinceritatea lui Harold Rosenthal, suntem constrânși să ne gândim la el ca pe o persoană îngâmfată, lăudăroasă și totuși foarte informată. L-aș caracteriza ca egocentrist și egoist.
5
Uneori, cinismul sau apărea ca un venin, mai ales cand ii descria pe crestini ca pe „goi”, așa cum se referea adesea la noi.
Acest lucru m-a surprins deoarece cuvântul „goy” nu este în limba noastră și cred ca stia asta. Mintea lui era complet afundată în Planul Lumii Unice a Evreilor. Cu aroganță, s-a lăudat că cucerirea lumii e aproape completa datorită prostiei creștinismului.
Întrebat dacă e sionist, domnul Rosenthal a răspuns: „E o întrebare! La temelia problemei sta conceptul tradițional sionist al aliyah, un termen ebraic care înseamnă „secerisul” sau întoarcerea diasporei în patria Palestinei. Încă din anul 1948 și crearea Statului Israel, aliya a devenit imperativul fundamental al politicii guvernului israelian „.
Ce este aliyah? Vrei să il pronunti? L-a pronuntat și am întrebat despre sensul practic al lui aliyah. Dl. Rosenthal a spus: Este emigrația fizică permanentă în Palestina, nu doar o vizită.”
L-am întrebat, ce este sionismul? Am auzit că evreii o definesc ca pe orice, de la migrația permanentă la sprijinul financiar si spiritual al Israelului din întreaga lume. Domnul Rosenthal a răspuns: „Primul nostru lider, fostul prim-ministru David Ben-Gurion, a spus că sionismul fără „întoarcere la Sion” este fals. Nu mulți evrei americani migrează permanent în Israel. Unii spun ca toti evreii sunt sioniști, alții spun că un evreu nu este un sionist dacă nu este un membru cotizant al unei organizații active sioniste. Definițiile au aparut pretutindeni odată ce patria evreiască a devenit o realitate”.
Milioane de dolari americani scutiți de impozit sunt trimise anual Israelului și nu ne place acest lucru. Domnul Rosenthal a răspuns:
„Politicienii de la Washington sunt naivi. Majoritatea nu sunt prea destepti, așa incat lobbiul evreiesc puternic a influențat această practică ani de zile. Și nu există nimeni suficient de puternic pentru a o opri. O parte din bani au fost chiar returnați în Statele Unite și s-au cheltuit de propagandă sionistă, în mare parte prin B’naiB’rith și prin Conferința Organizațiilor Evreiești și prin Congresul Mondial Evreiesc. Agenția evreiască este mana care finanțeaza, un fel de corp de funcționari B’nai B’rith. Nu este nimic în neregulă cu trimiterea de dolari americani către Israel fără taxe, atâta timp cât suntem suficient de inteligenți pentru a scăpa de ele. Hai sa inversam această conversație un minut. Ai zis clar și destul de raspicat că nu-ți plac evreii, de ce ne urăști? 6
Domnule Rosenthal, nu urăsc pe nimeni. Am spus că urăsc ce ne fac evreii și mai ales cand se refera la tot ceea ce are legătură cu creștinismul. Urăsc înșelăciunea, viclenia și necinstea lor detestabilă. Asta mă face antisemit? Dacă da, atunci eu sunt anti-semit!
„Antisemitismul nu înseamnă opoziție față de semitism, nu exista așa ceva. Este o expresie pe care evreii o folosim în mod eficient ca pe o falsa defaimare – folosita sa va arate ca pe niste bigoti – oricine aduce critici împotriva evreilor. O folosim impotriva celor care ne aduc prejudicii.
V-am arătat clar că nu pretuiesc coruptia culturii noastre creștine și asupra modului nostru crestin de viață, cu Hristos in prim plan, la care domnul Rosenthal a spus:
„În timpul lui Hristos, evreii căutau o împărăție materială și pământească, dar Hristos a oferit evreilor o împărăție spirituală. Deci nu s-au lasat pacaliti, așa că l-au respins pe Isus Hristos, rastingnindu-l”.
Cum adică răstignindu-l? Istoria nu dovedește că evreii l-au răstignit pe Isus Hristos? La care a răspuns:
„Da, cred că da, nu ma feresc, dar cu 2000 de ani în urmă, poporul tău ar fi făcut același lucru cu un om care i-a inselat, așa cum a făcut-o Hristos cu evreii”.
Vorbești despre Isus Hristos ca de cineva obisnuit.
„Asa a si fost – un om care a umblat pe pământ ca orice alt om, și acest mit despre faptul că Hristos a înviat din morți și s-a întors pe Pământ pentru a-si vedea ucenicii săi este o mare prostie. Iudeii care au scos arabii din Palestina au demontat falsitatea misiunii lui Hristos pentru o împărăție spirituală. Vedeți, în locul unui lider care sa faca un imperiu pentru evrei, neamul vostru le-a dat evreilor un predicator pașnic pe nume Hristos, care în loc sa dea ochi pentru o ochi, intoarce celălalt obraz. Gunoi! Vezi, noi construim și, de fapt, am construit un imperiu pământesc fără un Mesia dezamagitor”.
Văd că tu și ai tai încercați să-l scoateți pe Hristos din Crăciun. Îmi pare rău pentru tine … la care repede răspunse:
„Nu veni cu rahatul asta, nu vreau să-ți fie milă, nu am nevoie de ea! Prea mulți evrei nu au curajul să-ți spună cum trăim și pentru ce, pe mine nu ma intimideaza nimeni si nimic. Știu unde merg.”
7
Guvernul si Controlul Politic Am întrebat de ce evreii își schimba frecvent numele, raspunzand:
„Evreii sunt cei mai inteligenți oameni din lume, așa că dacă le este de folos să-și schimbe numele, ei fac acest lucru. Se amesteca in societataa voastra care e plina de corupție – deci în timp ce evreii trag beneficii, neamul prost(goy) nu-și da seama că acești evrei sunt evrei. Știu la ce te gândești -la evreii din guvern care folosesc nume neevreiești. Nu vă îngrijorați, deoarece în viitorul apropiat nu va mai exista o putere prezidențială în Statele Unite. Guvernul invizibil are putere în acest sens. ”
După părerea dvs., evreii din Rusia sunt într-adevăr persecutați sau li se dă in vre-un fel libertate? La care a spus:
„Cei mai mulți evrei din întreaga lume, aș spune mai mult de 90%, știu ce se întâmplă cu oamenii noștri. Avem comunicare fara rival. Doar prostii, ingnoranti si dezinformați și degenerații isi gasesc linistea în societatea voastră. Voi, bastarzii, vă ascundeți păcatele făcându-va îmbrăcăminte de oaie. Voi sunteți fățarnicii nu evreii, așa cum spuneți și scrieți. Pentru a răspunde la întrebarea ta, în Rusia există două guverne distincte – unul vizibil și celalalt invizibil. Cel vizibil este alcătuit din diferite naționalități, în timp ce invizibilul este alcătuit numai din evrei. Puternica politie secreta sovietica își ia ordinele de la guvernul invizibil, există aproximativ șase până la șapte milioane de comuniști în Rusia sovietică, 50% sunt evrei și 50% neamuri – dar neamurile nu sunt de încredere. Evreii comuniști sunt uniți și au încredere unul în celălalt, în timp ce ceilalți se spionează unii pe alții. În fiecare cinci până la șase ani consiliul secret evreiesc cheamă la curățirea partidului și mulți sunt lichidati.
Când a fost întrebat „de ce”? El a spus:
„Pentru că încep să înțeleagă prea mult despre guvernul secret evreu. Comuniștii ruși au un Ordin Secret, compus doar din evrei. El reglementeaza tot ceea ce privește guvernul vizibil. Datorita acestei organizatii puternice a putut fi mutat nucleul comunismului la Tel Aviv, de unde provin toate instrucțiunile. ”
Guvernul nostru și Națiunile Unite au cunoștințe despre acest lucru? Dl. R. a răspuns: „Organizația Națiunilor Unite nu este altceva decât o ușă capcană spre lagărul de concentrare imens al lumii roșii, controlăm destul de mult U.N.”
8
Întrebat de ce comunistul distruge clasa de mijloc sau educată și întreaga familie atunci când invadează o țară, domnul Rosenthal a răspuns:
„Este o regulă stabilită de a distruge toți membrii guvernului pre-existent, familiile și rudele lor, dar niciodată evrei, care distrug toți membrii poliției, poliția de stat, ofițerii de armată și familiile lor, dar niciodată evreii. Noi aflam când un guvern începe să caute comuniștii în interiorul granițelor sale – ei încearcă de fapt să descopere evreii din zona lor. Nu suntem păcăliți. Conducătorii invizibili din țările comuniste au un control global asupra propagandei și guvernelor din țările libere. Controlăm toate mijloacele de exprimare, inclusiv ziarele, revistele, radioul și televiziunea, chiar și muzica dvs.! Cenzurăm cântecele lansate spre publicare cu mult înainte de a ajunge la editori. In curand vom avea control complet asupra gândirii tale.”
Felul în care vă laudați, dacă este adevărat, e înfricoșător cand ne gândim la viitorul nostru – și la cel al creștinismului, la care domnul Rosenthal a spus:
„Va exista un razboi forțat de clasă aici în Statele Unite și mulți vor fi lichidați. Fara indoiala ca veti fi printre ei. Evreii nu vor fi răniți, nu mă laud, vă dau faptele! Prea târziu pentru ca urmașii tăi creștini să-si ridice o apărare.Timpul ăsta a trecut de mult, de mult, de mult timp trebuia să devenim agresorii! Acesta este, fără îndoială, unul dintre marile noastre scopuri din viață. Noi suntem agresorii ! ”
După ce i-am amintit că am crezut că este inteligent, dar acum realizez că nu știe despre ce vorbește, el a răspuns:
„Iudaismul este cultura neegalata – cu nimic, nimic pe lume nu se compara cu ea. Asa-zisul tau creștinism, este un rezultat al iudaismului. Influența culturală și intelectuală a iudaismului este simțită în întreaga lume – da, de intreaga civilizaţie.”
Când am întrebat dacă crede că ne confruntam cu o problemă cu negrii din cauza creșterii incredibile a populației lor, a spus că negrii servesc „scopul nostru”, ceea ce ar putea însemna mai multe lucruri.
Am discutat despre invazia neagră in oraș, provincie si stat și despre importanța lor acum în televiziune. De asemenea, cât de ridicol este ca negrii să se converteasca la evrei – ca
9
Sammy Davis, de exemplu. Domnul R. a răspuns:
„Asta nu înseamnă nimic, știm că un negru nu poate deveni evreu și că Sammy Davis este încă negru, poate că a fost în avantajul său să fie convertit, în realitate el rămâne un negru și nu un evreu”.
I-am spus despre studiul meu aprofundat asupra evreilor și că puțini au făcut mai multe cercetări despre evrei decât mine – și despre descoperirile mele neplăcute, amintindu-i domnului R. că nu există nici o moralitate în rândul evreilor. El a raspuns: „Banii sunt mai importanți decât moralitatea. Putem realiza orice cu bani. Poporul nostru demonstrează în Israel, unde este permanent in stare de razboi, ca poate acum să câștige în orice confruntare. Elementul intelectual crescut in kibutz o să construiască acea țară mică într-o zonă minunată din mijlocul răsăritului și, în cele din urmă, va fi și baza pentru sediul guvernului mondial „. (Iudaismul talmudic este o religie a sclaviei intr-o lume condusa de iudei)
Am discutat despre tragedia Watergate și corupția la toate nivelurile de guvernare și am sugerat că reprezentanții guvernului arată mai multă deschidere și mai multă sinceritate în relațiile cu oamenii. Dl R. a spus:
„Ce mare bine e asta? Ce dracu știu publicul despre funcționarea guvernului, marea majoritate sunt funduri proaste – tampiti! ”
Permiteti să vă citam asa?
„Nu-mi pasă ce faceți – așa cum am spus, puțini au curajul să vorbească. Cu toții am avea o înțelegere mai bună între noi – evrei și neamuri – dacă am vorbi mai deschis. N-aveti curaj. Noi v-am trasat gândirea – chiar v-am plasat intr-un „complex de vinovăție”, care vă face să vă fie frică să criticați deschis evreimea „.
Credința și religia evreiască
În liniștea acestei conversații edificatoare a devenit clar că gandirea revărsată nu era de novice. Dl Rosenthal a fost întrebat cum câștigă evreii atât de ușor acceptarea printre alte rase. Răspunsul lui a fost lung și aprofundat.
10
„Foarte demult, îndemnati de dorința de a-si croi drumul în lume, evreii au început să caute un mijloc prin care să distragem atenția din punct de vedere rasial. Ce ar putea fi mai eficient și, în același timp, mai presus de suspiciune, decât de a împrumuta și de a folosi ideea unei comunități religioase? Am fost forțați să împrumutăm această idee de la arienil. Noi, evreii, nu aveam nicio instituție religioasă care să se dezvolte din conștiința noastră, pentru că ne lipsește vre-un fel de idealism. Ceea ce înseamnă că credința în viața de dincolo de această existență terestră ne este străină nouă. De fapt, Talmudul nu stabilește principii cu care să pregătească individul pentru o viață viitoare, ci furnizează doar reguli pentru o viață somptuoasă in această lume. Este o colecție de instrucțiuni pentru menținerea rasei evreiești și reglementarea relațiilor dintre noi și cei care ne-au învins. Invățăturile noastre nu sunt preocupate de problemele morale ci mai degrabă de cum obținem.” (Aceasta explică natura parazită a poporului evreu. Evreii nu se îmbogățesc niciodată unul de la altul, ci caută să „primească” munca și bogăția altora.)
„În ceea ce privește valoarea morală a învățăturii religioase a evreilor, există studii destul de exhaustive care arată tipul de religie pe care o avem într-o lumină care o face să pară ciudată minții ariene. Noi suntem produsul cel mai bun pe care l-a dat pregatirea religioasă evoluata. Viața noastră este numai din această lume și mentalitatea noastră este la fel de străină de adevăratul spirit al creștinismului, așa cum a fost si caracterul nostru fata de întemeietorul acestei credinte noi acum 2.000 de ani. Fondatorul creștinismului nu si-a ascuns parerea despre evrei și faptul că nu era unul dintre noi. Când a considerat necesar, ne-a scos afară din templul lui Dumnezeu, pentru că atunci, ca întotdeauna, am folosit religia ca mijloc de promovare a interesului nostru comercial „. (Negustorii Babilonului ne-au exploatat societatea.)
„Dar la acea vreme, am reușit să-l pironim pe cruce pentru atitudinea sa față de noi; de alfel creștinii moderni intră în politica de partid și, pentru a câștiga alegerile, se injosesc cerând voturi evreiești. Chiar intrigă in polemici politice cu noi împotriva intereselor propriului popor. (Acești oameni au fost porecliti cu diverse nume – vagabonzi, prostituate politice, pres de sters, șarlatani, trădători, pioni etc.)
„Putem trăi printre alte națiuni și state numai atâta timp cât reușim să-i convingem că evreii nu sunt un popor distinct, ci sunt reprezentanți ai unei credințe religioase si, prin urmare, constituie o „comunitate religioasă”, deși are un caracter ciudat. De fapt, aceasta este cea mai mare dintre minciunile noastre.
11
(Evreii au stabilit cinci minciuni majore care lucrează pentru a-și ascunde natura și pentru ași proteja statutul și puterea,
1) Iudeii sunt israeliți și, astfel, poporul ales al lui Dumnezeu; 2) Isus Hristos a fost evreu; 3) că 6 milioane de evrei au fost uciși într-un holocaust în timpul celui de-al doilea război mondial; 4) Că toate rasele sunt egale sau că toți sunt frați; și, 5) Că evreii sunt doar un alt grup religios.)
„Suntem obligați să ne ascundem propriul nostru caracter și modul de viață, pentru a ne permite să ne continuăm existența ca parazit în alte națiuni. Succesul nostru în această direcție a mers asa departe până acum, că mulți cred că evreii dintre ei sunt autentici francezi sau englezi sau italieni sau germani care doar aparțin unei denominații religioase, care este diferită de cea majoritara în aceste țări. Mai ales în cercurile guvernamentale în care funcționarii au doar un minim sentiment istoric, suntem capabili să ne impunem cu relativa ușurință înșelaciunea infamă. Prin urmare, nu există nici cea mai mică suspiciune că evreii noștri formează o națiune distinctă și nu sunt pur si simplu adepții unei „confesiuni”. Deși o privire asupra presei pe care o controlam ar trebui să furnizeze suficiente dovezi contrare, chiar și pentru cei care posedă cel mai mic grad de inteligență „.
Puterea banilor
Când a fost interogat despre modul în care evreii au câștigat puterea, domnul Rosenthal a spus:
„Puterea noastră a fost creată prin manipularea sistemului monetar național. Noi am autorizat expresia „banii sunt puterea”. Așa cum am arătat în planul nostru general, era esențial pentru noi să înființăm o bancă națională privată. Sistemul Federal Reserve s-a potrivit frumos planului, din moment ce este proprietatea noastră, dar numele sugereaza faptul că este o instituție guvernamentală. De la început, scopul nostru a fost să confiscăm tot aurul și argintul, înlocuindu-le cu bancnote de hârtie care nu pot fi răscumpărate, ceea ce am si făcut! ”
Întrebat despre termenul de „nerambursabile”, dl Rosenthal a răspuns:
12
„Înainte de 1968, animalul naiv putea să ia o bancnotă de un dolar si în orice bancă din America să o răscumpere pentru un dolar monedă care conținea 0,94 uncii de argint de 90%. Ar fi putut răscumpăra aceeași notă pentru o monedă de 0,058 uncii de aur de 90%. Tot ce facem este să dăm animalelor mai multe note nereturnabile sau cupru, dar nu le dăm niciodată aurul și argintul lor. Mai multă hârtie”, a spus el disprețuitor. „Noi, evreii, am prosperat prin mecanismul cu hârtia. Este metoda noastră prin care luăm banii și oferim doar hârtie în schimb”. (Problema economică a Americii și a lumii este, în cele din urmă, o problemă evreiască sau, după cum Henry Ford a afirmat: „Problema banilor, rezolvata bine, este sfârșitul problemei evreiești și oricarei alte probleme de natură pamanteana”. The International Jew, Vol. III, p.221)
Îmi puteți da un exemplu despre acest lucru, l-am întrebat?
„Exemplele sunt numeroase, dar câteva ușor de evidențiat sunt piața de acțiuni și obligațiuni, toate formele de asigurare și sistemul de rezervă fracționată practicat de către Federal Reserve, să nu mai vorbim de miliardele de aur și argint pe care le-am câștigat în schimbul notelor de hârtie, in mod stupid numite bani. „Puterea monetara a fost esențială în realizarea planului nostru de cucerire internațională prin propagandă”.
Întrebat cum si-au propus acest lucru, a spus:
„La început, prin controlarea sistemului bancar, am reușit să controlam capitalul corporativ, prin care am dobândit un monopol total al industriei cinematografice, al rețelelor radio și al noilor medii de televiziune în curs de dezvoltare> Industria tipografică, ziare, periodice și reviste tehnice erau deja în mâinile noastre. Delicatesa a venit mai târziu, când am preluat publicarea tuturor materialelor școlare. Prin intermediul acestor mijloace am putut să formăm opinia publică pentru a se conforma scopurilor nostre. Oamenii sunt doar niște porci stupizi care grohaie si guita cântecele pe care li le dam noi, fie ele adevaruri sau minciuni „.
Controlul mintii Întrebat dacă evreii au simțit o amenințare din partea „majorității tăcute”, el a râs de idee, spunând:
„Nu există așa ceva ca majoritatea tăcută, pentru că noi îi controlam si tipatul și plansul.
13
Singurul lucru care există este o majoritate care nu gandeste și asa va rămâne, atâta timp cât evadarea din exploatarea noastra riguroasa este doar drogul industriei noastre de divertisment. Prin controlul industriei, am devenit stăpânii treburilor și oamenii sclavii. Când presiunea muncii zilnice se dezvoltă pana la un nivel exploziv, am prevazut si supapa de siguranță a plăcerii de moment. Industria televizată și cinematografica furnizează distractia temporară necesară. Programele sunt concepute cu atenție pentru a face apel la emoțiile senzuale, niciodată la mintea gândirii logice. Din cauza asta, oamenii sunt programați să răspundă conform comenzilor noastre, nu conform rațiunii. Liniste nu au deloc. Au mereu ceva de gandit”.
Continuând ideea sa despre controlului evreiesc asupra neamurilor, domnul Rosenthal a spus:
„Am castrat societatea prin frică și intimidare, bărbatia ei mai există doar în combinație cu o prezenta exterioara feminina. Fiind atât de sterila, populația a devenit docilă și ușor de condus. Așa cum sunt toti emasculatii din natură, gândurile lor nu sunt preocupate în de viitorul și posteritatea lor, ci numai cu truda și ce mananca la masa următoare ”
Manipularea muncii și a industriei
Era evident că entuziasmul domnului Rosenthal a fost declanșat atunci când a fost menționată industria naționala.
„Am reușit să împărțim societatea împotriva ei înșiși prin împotrivirea muncitorilor cu managementul. (Mișcarea social-muncitorească, angajarea sindicatelor, manipularea salariilor și a prețurilor și reglementarea guvernamentală a afacerilor, a fost creatia evreilor precum Karl Marx și Samuel Gompers, rezultatul a fost o distrugere a libertății.) Aceasta a fost probabil una dintre cele mai mari fapte ale noastre, deoarece în realitate este un triunghi, deși se pare că se vad doar două puncte mereu. In industria modernă unde există capital, forta pe care o reprezentam este vârful. Punctele care se vad sunt la baza acetui triunghi, managementul si forta de munca. Ele se opun în mod constant unul față de celălalt, iar atenția lor nu este îndreptată niciodată către capul problemei lor. Managementul e obligat sa creasca preturile daca noi majoram costul capitalului.Muncitorii trebuie sa aiba salarii crescande, iar managementul trebuie sa aiba preturi mai mari, creand astfel un cerc vicios. Nu suntem niciodata trasi la raspundere pentru rolul nostru, care este motivul real al inflatiei,
14
din moment ce conflictul dintre conducere și muncă este atât de grav, încât nici nu au timp să ne observe activitățile. Inflatia e determinata de noi prin creșterea costului capitalului. Nu muncim și nici nu administram și totuși primim profiturile. Prin manipularea banilor, capitalul pe care îl furnizăm industriei nu ne costă nimic. Prin banca noastră națională, Federal Reserve, acordăm credite scriptice, pe care le creăm din nimic, tuturor băncilor locale care sunt bănci membre. Acestea, la rândul lor, extind creditul pentru industrie. Astfel, noi facem mai mult decât Dumnezeu, căci toată bogăția noastră este creată din nimic. Arăți șocat! Nu fi! Este adevărat, de fapt facem mai mult decât Dumnezeu. Cu acest capital presupus, vom aduce industria, managementul și forța de muncă în datoria noastră, care datorie crește și nu este niciodată lichidată. Prin această creștere continuă, suntem capabili să controlam lupta dintre management si clasa muncitoare, astfel încât ei să nu se unească și să ne atace și să intre in sistemul utopic al datoriei fara costuri.
„Noi suntem elementul esential din moment ce noi nu cheltuim nimic. Managementul poate crea propriul capital – profiturile. Aceasta afacere va creste si profiturile vor creste. Va prospera si forta de munca, in timp ce pretul produsului va ramane constant, prosperitatea industriei , muncii și managementului ar crește continuu. Noi, evreii, ne falim cu faptul că animalul prost nu și-a dat seama că suntem paraziți consumând o parte tot mai mare din producție, în timp ce producătorii primesc tot mai puțin și mai puțin „. Controlul asupra religiei
Odată cu orele petrecute în acest interviu intens, dar cordial, domnul Rosenthal și-a expus gândurile privind religia.
„Și religia, deasemenea, trebuie să fie învățată, iar prin aceast imperativ am izbutit (așa cum a afirmat evreul Karl Marx: ” Religia este otrava popoarelor. „) Prin controlul asupra industriei de cărți și a mass-media, noi am fost capabili să ne menținem în calitate de autorități religioase. Mulți dintre rabinii noștri dețin acum catedre în asa-zisele seminarii creștine teologice. Suntem uimiți de prostia creștinilor cît de usor primesc învățăturile noastre și le raspandesc ca si cum ar fi ale lor. (Acesta e unul din motivele principale pentru care evreii au preluat controlul asupra popoarelor albe – adoptarea gandirii evreiești. După cum Henry Ford a declarat:” Creștinul nu poate citi Biblia decât cu ochelari evreiesti și, prin urmare, citește greșit (The International Jew, Vol. IV, p.238). Drept urmare, creștinii nu inteleg pildele in sensul lui Dumnezeu, ci in sensul evreului.) Iudaismul nu este numai învățătura sinagogii, ci și doctrina din fiecare „Biserică creștină” din America. Prin propaganda noastră Biserica a
15
devenit cel mai avid sustinator al nostru. Acest lucru ne-a oferit chiar un loc special în societate, ei crezând minciuna că noi suntem „poporul ales” și ei, neamurile.
„Acești copii amagiti ai Bisericii ne apără până la punctul distrugerii propriei lor culturi (evreii nu trebuie să pună degetul pe fiecare buton care provoacă o distrugere sau o iudaizare a civilizației creștine, în multe cazuri au prozeliți dintre „neamuri” pentru a face acest lucru pentru ei.) Acest adevăr este evident chiar și pentru cel mai neghiob, cand cineva vede istoria și vede că toate războaiele au fost albi contra albi, pentru a ne menține controlul. Am stapanit Anglia în timpul războiului revoluționar, Nordul in timpul Războiul Civil, Anglia și America în timpul primului și celui de-al doilea război mondial.Prin influența noastră asupra religiei, am reușit să-i impingem pe creștinii albi ignoranți în război împotriva lor insisi, care a impovărat mereu ambele părți, în timp ce noi am cules roadele financiare și politice. De cate ori apare adevarul in fata si suntem expusi, ne regrupam pur și simplu forțele – creștinii ignoranți. Ei ii atacă pe cruciați chiar dacă sunt membri ai propriilor lor familii (oricine a iesit în prim plan expunând adevărul problemei evreiești poate confirma demonstratia dlui Rosenthal.)
„Prin religie, am dobândit un control total asupra societății, a guvernării și a economiei. Nici o lege nu a fost adoptată vreodată, decat dacă meritele sale au fost discutate anterior de la amvon. Un exemplu este egalitatea de rasă care a condus la integrare și, în cele din urmă, la corcire. Într-o singură suflare clericii natangi îi invata pe enoriașii lor că suntem un popor special, ales, în timp ce în cealaltă respirație proclamă că toate rasele sunt identice. Inconsecvența lor nu este niciodată descoperită. Deci evreii se bucură de un loc special în societate, în timp ce toate celelalte rase sunt reduse la egalitate rasială. Din acest motiv, am lansat pacaleala cu egalitatea, reducând astfel neamurile la un statut inferior.
„Am fost învățați că practicile noastre economice actuale sunt binevoitoare, prin urmare, creștinesti. Papagalii de amvon proslavesc bunătatea noastra cand le împrumutam banii pentru a-și construi templele, fără să-și dea seama că propria lor carte sfântă condamnă camăta. Sunt nerabdatori sa plateasca dobanzile mari. Au predat frâiele societatii în mainile noastre prin aceeași metodă. Din punct de vedere politic, ei salută binefacerile democrației și niciodată nu înțeleg că, prin democrație, am dobândit controlul asupra națiunii lor. Cartea lor (Observați că Domnul Rosenthal se referă întotdeauna la Biblie ca „Cartea lor” – a poporului alb, niciodată la „cartea noastră sau cartea evreilor”) propovaduieste o formă de dominatie politica generoasă, în conformitate cu legile acelei cărți, în timp ce democrația este regula
16
gloatei pe care o controlam prin intermediul bisericilor, mass-media noastra și instituțiile economice. Religia lor este doar un alt canal prin care putem dirija propagandei noastra puternica. Prostia acestor păpuși religioase este depășită doar de lașitatea lor, pentru ca sunt lesne de condus. ”
Zorile
Rar cineva isi mărturisește intimitatea sufletului său, așa cum a făcut dl Rosenthal. Privind in urma, credem că a existat o Forță mai mare care l-a facut pe acest om să dezvăluie ceea ce a fost scris aici. Restul interviului pare să confirme acest lucru.
„Deoarece nu credem într-o viață după moarte, toate eforturile noastre sunt îndreptate spre „acum”. Noi nu suntem la fel de proști ca voi și niciodată nu vom adopta o ideologie care are rădăcini în sacrificiul de sine. În timp ce tu vei trăi și vei muri pentru binele comunității, noi vom trăi și vom muri doar pentru propriul nostru sine. Ideea de sacrificiu de sine este detestată de evrei. Este dezgustător pentru mine. Pentru nici o cauză nu merită să mori, de vreme ce moartea este sfârșitul. Singura dată când ne unim este ca să ne păstrăm individualitatea. Ca un grup de lupi uniți pentru a ataca o pradă, dar care se despart care incotro dupa ce s-au ghiftuit, deci noi, evreii, ne unim cand aflam ca ne asteapta pericolul, nu pentru a apara comunitatea noastră, ci pentru a ne salva pielea.
„Această atitudine se impregneaza in toata ființa noastră și filosofia. Noi nu suntem creatori pentru ca de creatie ar beneficia altul (rasa albă a fost în mod clar creatoare în termeni de invenții si realizări, și de către ei” toate familiile Sau rase) ale lumii au fost binecuvântați (sau au beneficiat de ele), așa cum este profețit în Geneza 12: 3, 28:14. Aceasta dovedește că evreii nu sunt poporul ales al lui Dumnezeu.) Suntem „dobânditori” și suntem interesați doar de satisfacerea „sinelui”. Pentru a înțelege filozofia noastră, înțelegeți termenul „de a obține”. Nu dăm niciodată, ci doar luăm. Nu muncim niciodată, dar ne bucurăm de roadele muncii altora. Noi nu creăm, ci confiscăm. Nu suntem producătorii, ci paraziți. Putem să trăim fizic în orice societate, dar să rămânem întotdeauna separați spiritual. Sa lucrezi inseamna să produci iar cea mai calificată formă a muncii sa creeze. Rasa dvs. a lucrat întotdeauna cu satisfactia pentru ceea ce produce. Nu vom lucra niciodată în beneficiul nimănui, doar pentru ceea ce putem obține. Am exploatat această atitudine ariană pentru a obține cea mai mare prosperitate. Veți lucra pentru plăcerea pe care o obțineți din producție, în timp ce niciodată nu vă preocupați de salariu. Vă luăm productivitatea pentru o taxă maruntă și o transformăm în averi.” 17
„Până de curând, mândria produsului muncii depășea dorinta unor venituri mari. Insa, am fost capabili să înrobim societatea puterii noastre care e banul, determinându-i să-si doreasca banii. Am insuflat poporului filosofia noastră de a obține si a dobândi astfel încât să nu mai fie niciodată satisfăcuți cu ce au. Oamenii nemulțumiți sunt pionii în jocul nostru de cucerire a lumii. Astfel, ei caută mereu și niciodată nu pot găsi satisfacție. În clipa în care își caută fericirea în afara lor ei ei devin servitorii noștri.”
„Poporul tău nu-și dă seama niciodată că îi oferim doar fleacuri fără valoare care nu pot aduce împlinire. Ei le iau și le consumă și nu sunt multumiti deplin. Le dam altele. Avem un numar infinir de distractii exterioare, pana la limita în care viața nu se poate întoarce spre interior pentru a-și găsi împlinirea concretă. Ați devenit dependenți de medicina noastră prin asta am ajuns stapanii vostri absoluți” (pentru acest motiv Hristos a spus: „Feriți-vă de aluatul fariseilor” (Matei 16: 6)
Acesta a fost un avertisment împotriva doctrinelor lor talmudico-babiloniene, care se dezvoltă în mintea oamenilor și pătrunde în societate, până când această filozofie în cele din urmă ii înrobește (Coloseni 2: 8).
„Cu privire la prima minciuna, este fundamentală, scop ei este să-i facem pe oameni să creadă că nu suntem o națiune, ci o religie, alte minciuni sunt derivate din asta. Cea mai mare teamă a noastră este că această minciună va fi descoperită, pentru că vom fi eliminati in momentul în care publicul larg intră în posesia adevărului și reacționează. () Evident, o trezire se petrece chiar și aici în America. Speram că, prin devastarea Germaniei creștine, orice subiect care are de-a face cu noi sa devina tabu. Totuși, se pare că există o renaștere aici in națiunea pe care o controlam cel mai puternic. In prezent facem planuri pentru un exod rapid. Stim că atunci când zorii încep să se iasă, nu va mai fi nici o oprire. Orice eforturi din partea noastra nu va face decat sa intensifice lumina și sa atraga atenția asupra ei.”
„Ne temem ca lumina sa apara in miscarile din aceasta lume, mai ales din a voastra. Ne-a uimit cum ati reusit sa ajungeti la popor dupa ce am inchis fiecare usa de comunicare. Aceasta-i frica noastra, e un semn al unui pogrom care vine, care va avea loc în America în curând. Publicul american și-a dat seama că suntem la putere, ceea ce reprezintă o greșeală fatală din partea noastră. Această națiune nu ar putea fi niciodată țara libertatii atâta timp cât este țara evreului.” (Acesta este un concept pe care majoritatea patrioților nu îl pot înțelege. Patrioții au petrecut timp incalculabil pentu a lupta împotriva IRS (fiscul), Federal Rezerve, 18
mass-mediei, Congresului sau a guvernului în general. Aceste entitati fiind doar unelte pe care evreul le folosește acum împotriva „goyului” detestat. Problema nu este instrumentul sau dispozitivul, ci păgânii care îl controlează.) „Aceasta este revelația pierzaniei noastre.”
„Poporul american a fost usor de manipulat prin propaganda noastra ca stiloul este mai puternic decat sabia. Practic, scapam de crima si tot ce face animalul este sa vorbeasca despre asta, ceea ce este ineficient, deoarece noi, maestrii propagandei, mereu publicam rapoarte contradictorii. Dacă arianul va revizui istoria și va aplica aceste lecții din trecut, atunci stiloul va fi aruncat cu dezgust și sabia va fi încinsa cu patima. (O reamintire a istoriei ne va edifica mintea și ne va arăta că țările europene și-au rezolvat problema evreiască numai prin folosirea forței.) Până acum, am scăpat de sabie, pentru ca revolta a venit de la periodice necunoscute sau o broșură cu circulație limitată. Stiloul lor nu se compara cu al nostru, dar teama noastra constanta este ca ei isi pot deschide ochii si pot invata ca nici o schimbare nu a fost vreodata adusa cu un stilou. Istoria a fost scrisa cu sange, nu cu cerneala. Nu nici o scrisoare, editorial sau carte nu a adunat vreodata poporul si nu a oprit tirania. Noi intelegem mecanismul si facem propagandă în permanență prin scrisori catre președinte, Congresului și presa lor oficiala. Avem siguranță pentru a exploata, a intimida și a reduce continuu drepturile americanului alb, atâta timp cât el este preocupat de iluzoria educatie in masa prin materiale tipărite. Vai de noi dacă văd vreodată inutilitatea ei, lasa jos stiloul și folosesc sabia.
„Istoria confirmă faptul că pasiunile unei minorități trezite, indiferent de cât de mica e, au exercitat suficientă putere pentru a răsturna cel mai mare imperiu. Mișcările care controlează destinul nu sunt cele care se bazează pe majoritatea inactivă, ci pe forța pură a unei minorități active. Vointa este putere, nu numerele, o vointa puternica va conduce întotdeauna masele! ” (Cercetand proportiile puterii evreiești și controlul asupra Americii, Henry Ford a declarat că acest control „poate fi explicat doar de dorinta evreiască de putere.” (The International Jew (1920) Vol. I, p. 210)
„Din nou, suntem în siguranță, atâta timp cât voința noastră este mai puternică, sau cat voința poporului este fara orizont, risipită și fără stapan. Nu vom fi niciodată înlăturați cu dialogul, ci doar cu forța!” (Nu ar fi aceasta o cale logică și adecvată necesară pentru a scăpa de orice tip de invadator sau de un inamic?) *** Viziunea dlui Harold Rosenthal a fost prezentată în mod sincer și precis. Întrebarea care vi se
19
adresează acum este (cititorilor): Ce puteți face pentru a apara națiunea și fiecare cetățean de la pericolele de mai sus?
Aceia dintre noi care s-au aflat în această bătălie pentru a ne salva națiunea care a fost mareata mult timp , s-au impietrit, nu mai sunt sensibili la lucrurile oribile care se petrec în jurul nostru. Trebuie totuși să recunosc că faptele, așa cum le-a transmis Harold Wallace Rosenthal, și-au făcut efectul asupra acestui scriitor. Interviul, sau poate un cuvânt mai bun, mărturisirea, a ajutat să aducem la suprafață o realitate pe care veteranii noștri o știu de ani de zile, însă realitatea dură a trădării evreiești devine mai șocantă atunci când o primim întrun singur pachet.
Dl. Rosenthal, un fost evreu, pe drept influent, s-a laudat ca fiind un membru vital in controlul mass-media și in guvernul lor invizibil, în care nici o forta politică nu este exercitată fără aprobarea evreilor. Să subliniem, de asemenea, celelalte observații cheie ale domnului Rosenthal:
– Că poporul american nu are curaj, iar evreii isi bat joc de prostia lor.
– Puterea evreilor, prin banii lor și prin puterea banilor, le permite un „Master Plan” pentru cucerirea internațională prin propagandă.
– În America există o „majoritate fara minte”.
– Capcana evreilor de a asmuti forța munca împotriva managementului.
– Convingerea evreiască că Hristos a fost doar un alt om pe pământ.
– Că evreii sunt acceptati ca paraziți care au dobândit controlul asupra societății noastre, Guvern și economie prin religie.
– Mitul evreilor ca sunt „poporul ales”.
– A mărturisit „minciuna mare” că evreii sunt o religie și nu o națiune.
– Că evreii se tem că sunt descoperiți pentru ceea ce sunt.
20
Începem să descoperim întreaga conspirație din partea comuniștilor și a sionismului mondial pentru a lua controlul asupra națiunii noastre, iar evreii și mass-media lor prostituata încep să admită, așa cum spunea domnul Rosenthal, că sunt gata de fugă. Credeți-ne, draga cititor, va fi un șoc pentru lumea evreiască atunci când brosura va intra în circulație și vor descoperi că avem in mâini o informație „de prima mână” a unui respectat evreu care a fost într-o înalta funcție guvernamentală, și acest raport ar putea „extinde miracolul”. Dacă, cu ajutorul dvs., putem distribui acest material în mâinile cetățenilor și chiar în birourile guvernamentale din întreaga țară, ar putea aduce „acțiunea” dorita.
După cum ați observat, conspirația evreiască vrea sa reduca populația noastră la una docila, servilă, să ne manance pentru o dictatură internațională, proiectată de evrei-sioniști și comuniști. Aceasta se întâmplă și va continua dacă publicul american va fi atât de supus. (Ignoranța și apatia poporului au fost o invitație deschisă către evreu pentru a ne ademeni în planurile lor socialiste.) Acești tradatori apartinand One World care au condus birocrația noastră de la Washington au permis peste 12.000.000 de străini să vină ilegal în această țară din toate tarile din lume, inclusiv China și Mexic, și toate celelalte dintre ele. Ei dețin locuri de muncă care depășesc numărul de șomeri americani.
Acest manuscris poate acționa ca o armă cu care vom deschide ochii masei. Ei știu că ceva e în neregulă, dar ei nu știu ce să facă. Acum le putem arăta. Numai prin cunoașterea adevărului problemelor se poate face o acțiune corectă. Astfel, importanța circulației acestor dovezi la zeci de mii este necesară, astfel că o victorie ar putea fi în mana noastra. Deși este un manuscris lung, conținutul său va atrage atenția aproape oricărui cititor. De ce? Pentru că afectează fiecare bărbat, femeie și copil în America. Da, chiar și în întreaga lume. DE ACEEA ESTE ASA IMPORTANT! Ce document mai important decat acesta poate exista!
Acest lucru are legătură cu adevărul despre viața și moarte. Dezvaluirile din acest document sunt șocante și de necrezut pentru inocentii care nu-și pot imagina astfel de ambiții malefice. Domnul Rosenthal părea că se mândrește cu faptul că este capabil să dezvăluie unele dintre secretele lor interioare, care se descopera cu fiecare cuvânt rostit (al meu și al lui) în timpul unui interviu lung (interviul lui Walter White cu Harold Rosenthal), care este înregistrată pe casete ca documentație.
Națiunea evreiască este inamicul tuturor națiunilor. Ei au devenit deja isterici, deoarece au
21
aflat de acest document.
Dumnezeu sa ne ajute! Și acest apel la Dumnezeu nu este un gest formal. Credința mea creștină rămâne intactă. „Dumnezeu ne salvează națiunea”, chiar dacă în prezent suntem prizonieri ai unei propagande monopolizate de o mână de sabotori și manipulatori. Putem, cu ajutorul Lui, să ridicăm jugul și să rupem legăturile astfel încât majoritatea noastră prin reprezentare dreaptă să se poată afirma în urma libertății conform Constituției noastre din Statele Unite.
Avertisment
Imprimarea acestui manuscris implica un risc. Acest scriitor a fost oprit pe 13 martie 1978 și a fost bătut puternic. Dar mi-am riscat viața înainte și o voi face cu bucurie din nou, doar ca aceste informatii sa ajunga în mâinile câtorva milioane de oameni. Răsplata care vine față de cei care stau lângă Adevăr, indiferent de cost, este asemănătoare cu aceea a Domnului nostru când a rezistat diavolului. După ce diavolul a plecat, Scriptura spune: „Îngerii au venit și L-au slujit”. Suntem în bătălia finală. Trebuie să facem tot ce este posibil pentru a „raspandi Cuvântul” … inclusiv rugăciunea. (Dumnezeu are un plan ce trebuie urmat ca sa elibereze o națiune din captivitatea strainilor – ” Şi se va smeri poporul Meu, care se numeşte cu numele Meu, şi se vor ruga şi vor căuta faţa Mea, şi se vor întoarce de la căile lor cele rele, atunci îi voi auzi din cer, le voi ierta păcatele lor şi le voi tămădui ţara.” -Cronici 7:14)
În momentul interviului meu cu domnul Rosenthal, știam că este influent si puternic și am avut o încredere covârșitoare ca vorbele sale vor trezi pe mulți care anterior nu credeau. Este interesant cum documentul Rosenthal confirmă tema „Protocoalelor inteleptilor Sionului”. Sar putea numi „Protocoale personalizate – ediția 1979”.
Oricine nu știe că evreul organizat este instigatorul comunismului mondial, al sionismului internațional și ca poarta o conspirație de a distruge civilizația creștină, este prea naiv și prea ignorant pentru a face față problemelor cu care ne confruntăm. Evreul care uraste pe Hristos, care conspira impotriva patrimoniului nostru crestin, nu se bucura de nimic mai bun decat de conservatorul care il protejeaza pe evreu si vorbeste despre tot ce este periculos pentru tara noastra, cu exceptia mainii ascunse a evreilor tradatori, radacina tuturor relelor care ameninta civilizatia crestina. (În timp ce este „iubirea de bani” care „este rădăcina a tot răul” (I Timotei 6:10), evreul arata o iubire de bani mult peste alte popoare și are o dorință instinctivă și convingătoare de a obtine cât mai mult posibil, indiferent de mijloace sau de 22
distrugerile pe care le poate provoca.)
Această forță malefica este „ANTI-HRIST”, după cum reiese din a doua scrisoare a lui Ioan, care spune: „Acesta este Antihristul, care tagaduieste pe Tatăl și pe Fiul”. Acești americani conservatori care protejează evreii contribuie cu bună știință sau fără să știe la distrugerea țarii lor. Rezultatul – EVREII CONDUC AMERICA – EI CONSPIRA PENTRU A CONDUCE LUMEA – SUNTEM LEGATI – PUTEM SCAPA? – Da, dar numai dacă conservatorii care protejează evreii, care îl ajută pe anti-hristul sionis să DEZBINE SI SA CUCEREASCA, vor învăța și accepta adevărul și vor fi condusi de invatatura MANTUITORULUI NOSTRU (Ioan 8:44 și Matei 23 : 12 etc.) și niciodată sa nu creada că ei știu mai bine decât EL – și dacă se vor uni cu adevarat americanii care cunosc ADEVĂRUL, într-o luptă de salvare a țarii, putem scăpa de ghearele celor mai mari inamici ai lui Hristos – ANTI-HRISTUL EVREU, căci acesta este unul dintre modurile în care tara noastră poate fi salvată.
Aceasta înseamnă că oricine uită sau omite chestiunea evreiască, fie prin ignoranță, fie prin frică, este incapabil să fie preot, profesor sau funcționar. Aceasta înseamnă ca cu orice risc, complotistii atlantici ai LUMII UNICE si strainul SIONIST ANTI-HRIST, a cărui loialitate este față de altă țară, și toți agenții lor TRADATORI și slugile, TREBUIE ALUNGATI de la putere de către americanii „adevarati” UNITI, din orice poziție cu influență ÎN ACEASTĂ TARA – ȘI IN LOC – PUSI NUMAI AMERICANI ADEVARATI DE PAZA ” – Cu acest tel a fost creeata țara noastră și astfel poate fi salvata.
23