caroline gunderode
667 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

 

TEORIA LUI ERNST WOLFF din scrisoarea mea catre Maestrul Geo Stroe : cum ne salvam pe cale pasnica de la distrugere

Stimate Maestre Geo Stroe,

Cu tot sufletul alaturi de efortul ce-l faceti pentru a tine sus steagul romanismului, eu cred in lupta Dumneavoastra si nu cred ca odioasa cazarime toxica, va putea invinge !

Pana si Elon Musk vad ca are dubii ca face bine ce face !
Si incepe sa-si dea seama ca AI – artificial intelligence – este potential autodestructiva pentru om .

Nu uitati ce zice Ernst Wolff care vrea sa ocoleasca inca un razboi!

Nucleele de putere sunt azi in:
– GAFAM ( Google Amazon, Facebook, etc, companiile digitale) si
– in finantele lui Blackrock .

– DACA LE TAIEM MONOPOLUL ABSOLUT AL INDUSTRIEI DIGITALE , ELIBERAND PATENTELE SI LE FACEM GRATIS PENTRU TOATA LUMEA, ADICA PUBLICE,

SI,

– DACA BLOCAM MONOPOLURILE FINANCIARE ALE SPECULEI DESANTATE CU FUTURES VIRTUALE ETC( cu care se pierd dar se fac si sume financiare enoooorme, desantate, de bordel), SI DACA INFIINTAM BANCILE NOASTRE CU DREPT EXCLUSIV DE A TIPARI BANI ACOPERITI IN AUR, ARGINT, PETROL ETC SAU IN VALOARE-MUNCA( CUM A FACUT HITLER, ADAOG EU, CA NU MAI AVEA AUR!!! ) , IZOLANDU-I PRIN EVITAREA FOLOSIRII BANILOR LOR, ATUNCI DOLARUL, EURO ETC, TOTI BANII LOR NEACOPERITI CU CARE NE FURA SI CU CARE PROVOACA INFLATIA FARAMINOASA CARE S-A IN STALAT SI CARE URMEAZA SA NE DISTRUGA, INSCLAVAGINDU-NE PE VECI PRIN INDUSTRIA INDATORIRII VESNICE, BANI AZI IN CIRCULATIE , PLATITI LOR SI PARAPLATITI SI PENTRU TIPARIRE IN BANCILE LOR DAR SI PRIN TAXE ABERANTE, VESNIC MULTIPLICATE TOT DE EI, BANI CARE VOR DEVENI GUNOAIE, ATUNCI SUNTEM SALVATI !
DAR ASTA NU SE POATE FACE DECAT DACA IESIM CU MILIOANELE IN STRADA , LUCRAND IN ACELASI TIMP LA ACESTE NOI FORMULE DE ORGANIZARE IN COLECTIVITATI CARE SA-I IZOLEZE PE EI , MONOPOLURILE SI INDUSTRIILE LOR PERVERSE .
Aceasta este propunerea mea, asimiland propunerea lui ERNST WOLFF .
Cu toata seriozitatea si sinceritatea, consider extrem de valabila si de pertinenta propunerea pasnica a jurnalistului Ernst Wolff (neamt-neamt, el crede in Dumnezeu dar si-a pierdut increderea in biserica Germaniei in care traieste – total infiltrata, cu exceptii izolate).
Este un luptator trist dar care nu se lasa : la 72 de ani, face doua ore de innot zilnic ca sa-i zbarnaie mintea !!!
Neamtul asta este un neamt-neamt cu suflet, care are o familie frumoasa pentru care lupta , precum si pentru poporul lui si pentru intreaga omenire (e nascut in China si dat afara de la Berkeley, mi se pare, o facultate de renume in tot cazul, unde studia istoria si unde fusese inscris prin burse sportive caci era lefter, dupa care l-au dat afara din USA de tot ptr ca a demonstrat contra razboiului din Vietnam!!!) un neamt care ne poate fi exemplu !
Johannis vorbeste „Blesch” in casa, nu saseste si nici schwabeste ! Scriau in trecut comentatorii lui de la Neuer Weg . Deci este o zborshitura !

Sanatate multa, succes in toate va doresc, si mai ales: ocrotirea Domnului!

Rodica S. Bratulescu