Dacă nu sancționăm acum dezinformările și propaganda pro-Rusia de la televiziunea Firea-Pandele, mesajele extremiste vor deveni din ce în ce mai populare.

Sunt sigură că ai prieteni care țin la drepturile și libertățile lor. Trimite-le petiția și roagă-i să semneze. Doar când suntem mulți, suntem convingători în fața autorităților.

Despre Declic: suntem o comunitate de cetățeni ce militează pentru o societate mai dreaptă. Declic pune puterea în mâinile oamenilor pentru a consolida democrația din România, propunând un nou mod de implicare. Vrem să fim mai mult decât alegători și să ne asigurăm că vocile noastre sunt auzite tot timpul, nu doar o dată la patru ani. declic.ro aparține cetățenilor vigilenți, nu-și propune să se transforme în partid politic, ci să sancționeze derapajele funcționarilor publici, administrației și clasei politice.

Ne organizăm online și manifestăm offline: totul începe cu o petiție sau un apel la acțiune. Așteptăm un răspuns sau o reacție din partea instituției sau a persoanei publice vizate. Dacă reacția nu vine sau nu este convingătoare ne organizăm pentru a pune presiune publică.

Declic garantează securitatea datelor: Declic nu cedează și nu vinde datele personale către nimeni. Vom lua legătura cu membrii noștri doar noi, doar când este important. Declic este o platformă independentă: Nu acceptăm sprijin financiar din partea companiilor sau a altor entități ce doresc să influențeze misiunea și valorile platformei.

Pe curând,
Ana, campaigner Declic