OPINIA PUBLICĂ
Yokohama George
21 iunie la 07:09
IN STRADA!!!!! JOS PONTA, JOS Klaus, Jos parlamentarii, Jos criminalii tradatorii.Romania sistemul ticalos pus la cale de catre Evreii Americanii pentru a juefui tara, pentru a ne lua suveranitatea, pentru a ataca Rusia din Romania cu armata romana care actioneaza numai la ordinele ticaloase Evreo Americane trebuie OPRIT, STOPAT. Copii vostri vor fi rapitii pentru a face razboi pentru interesele teroriste criminale EVREO AMERICANE iar cealalata parte a populatiei va fi utilizata ca buclier uman de catre acesti monstrii. Stiati ca Criminalii EVREO AMERICANII incita Rusia exact din ROMANIA??? Oare cat mai asteptam ca aceste creaturii SALBATICE sa mai distruga romania!!!!

Ajunge ROMANIA! Stramosii nostri sau luptat pentru tara noastra, pentru viitorul nostru, pentru suveranitatea noastra, pentru industria demolata a noastra, pentru sanatatea noastra, iar tu, tu romane care stai ca plosnita in pat si te uiti la rebuturii de filme de cacat Evreo Americane, esti un criminal caci nu faci nimic pentru tara Romaneasca ba mai mult lasi serviciile secrete Evreo Americane sa mance cacat si sa ne bage in razboi si pe FACEBOOK lasandu-l sa comenteze aiurea pe ici pe colo.

Romane, acuma toti trebuie sa urcam la BUCURESTI si sa dam pe toti tradatorii de neam, pe cei care au reucis STRAMOSII NOSTRI, care au injunghiat a doua oara pe ostasii romanii care sau jertfit pentru tara noastra, pentru libertatea noastra. Momentul asteptat al poporului roman al revolutiei romane a ajuns si trebuie dat jos tot sistemul tradator care ne a vandut mafiei Evreo Americane care ne taie paduriile, ne jefuiesc resursele naturale, ne distruge invatamantul, spitalele etc…

AJUNGE, MERGEM PE PARLAMENT, PE GUVERN pe toti care ne au distrus poporul ROMAN si au colaborat cu cotropitorii romaniei.

CLOPOTELUL A SUNAT!!! Nu iti fie frica de moarte, caci multi ca noi au murit pentru binele poporului nostru iar acuma este randul tau, sa aduci cinste poporului ROMAN.

ACUM UNITI SALVAM ROMANIA FARA PARTIDE POLITICE, FARA POLITICII TRADATORII!!!