Nu se poate şi cu şunca-n pod şi cu porcu-n bătătură !

Mesaje primite
x

Dinu Atanasescu
14:00 (acum 2 ore)
către bcc: eu

UN RĂSPUNS EXCELENT DIN PARTEA UNUI JURNALIST DE LA SkyNews Australia CĂTRE TINERII CARE AU PROTESTAT RECENT PENTRU CLIMĂ:

„Sunteți prima generație care a cerut aer condiționat în fiecare clasă ; lecțiile voastre sunt toate făcute la computer ; aveți televizor în fiecare cameră; petreceţi toată ziua folosind mijloace electronice; majoritatea mergeţi la şcoală în auto în loc să mergeți in transport public..sunteţi cel mai mare consumator de bunuri de larg consum din istorie, cumpărând continuu cele mai scumpe haine pentru a fi „la modă”; protestul vostru este anunțat prin mijloace digitale și electronice….

– „Băieți…, înainte de a protesta, opriți aerul condiționat, mergeți la școală pe jos, opriți telefoanele și citiți o carte, faceți-vă un sandwich în loc să cumpărați mâncare ambalată. „Nimic din toate acestea nu se va întâmpla, pentru că sunteţi egoişti , prost educaţi şi manipulaţi de oameni care vă folosesc, şi vă conving…. că acest protest este o cauză nobilă……..şi între timp, voi vă bucuraţi de cel mai sălbatic lux occidental.

Treziți-vă, maturizați-vă și închideți gura. Informați-vă despre fapte…. înainte de a protesta.