Adevărata semnificație a evenimentelor majore de ieri și de azi

 

În acest articol voi arăta ce și cine stă în spatele evenimentelor de azi care bulversează întreaga lume. Care este adevărata menire a ISIS? De ce sânt trimiși milioane de imigranți spre Europa, nu numai din Orientul Mijlociu, dar și din Africa? Menționez că toate informațiile prezentate aici, provin fie din anumite cărți, dar în special se găsesc pe net ori pe Youtube, puse cap la cap în umra unei cercetări destul de minuțioase. Se pot scrie sute sau chiar mii de pagini despre evenimentele care au loc azi, dar ne vom rezuma la anumite date cheie.

Cum știm cu toții, scopul major al conspirației mondiale este să distrugă rasa albă, fapt propovăduit încă din anii ‘20 ai secolului trecut de către Kalergi în lucrarea sa Praktischer Idealismus (Idealismul Practic) în care spune clar că europeanul viitorului trebuie să fie de rasă mixtă: albă, asiatică și neagră. Să nu uităm că autorul însuți era de rasă mixtă germano-japoneză (autriac după tată, japonez după mamă). Nu trebuie uitat că toate evenimentele majore care au avut loc în lume în ultimii 300 de ani au fost controlate cu scopul unic de a nimici rasa albă și de a crea un guvern mondial. Ceea ce este mai puțin cunoscut este faptul că se urmărește crearea Israelului mare, numit Eretz Israel în vederea venirii lui Mesia evreiesc cae se va întâmpla înaintea anului 6000 din calendarul evreiesc. Acum sântem în anul 5776, unde anii se numără de la așa-zisa facere a lumii care a avut loc în 3761 î. H. Trebuie să arăt că tradiția talmudică împarte istoria în șapte mari epoci a câte 1000 de ani care corespund celor șapte zile ale săptămânii, prin urmare este vorba de un macro-ciclu de 7000 (desigur în concepția lor). Prin urmare, a șaptea perioadă corespunde zilei de Sabat, în care trebuie să fie liniște în toată lumea când va veni și Mesia evreiesc, iar evreii vor domnia lumea pe timp de cel puțin 1000 de ani. Tradiția talmudică presupune 4 condiții esențiale care trebuie îndeplinite:

  1. Mesia terebuie să fie din stirpea lui David.
  2. existența statului Israel (recte Eretz Israel)
  3. reconstruirea templui din Ierusalim.
  4. crearea unor condiții de pace în toată lumea.

 

În vederea acestor evenimente ”importante”, evreii se pregătesc de mii de ani, cu precădere în ultimii 300 de ani.

Ideea Israelului mare este inspirată din Vechiul Testament, mai exact în Facerea 15:18 unde scrie textual: ”În aceeași zi, dumnezeu face un legământ cu Avram zicând: urmașilor tăi am dat pământul de la râul Egiptului până la marele râu, râul Eufrat.” Cei care se îndoiesc de acest lucru îi rog să verifice textul. Ideea este reluată și în alte capitole ale Vechiului Testament, unde teritoriu prescris de Yehova urmașilor lui Avram variază puțin de la caz la caz, dar nu intrăm în detalii. În ziua de azi, se plănuiește extinderea Israelului în tot Orientul Mijlociu care cuprinde (pe lângă actualul Israel) toate țările arabe (cu excepția țătilor arabe din nordul Africe, dar nu și Egiptul la est de Nil, ”râul Egiptului” care va fi parte componentă a Israelului mare). Prin urmare care este roluI ISIS? Această organizație este o creație israelo-amanricană cu scopul de a alunga pe arabii din Irak și Siria și de ai transborda în Europa cu scopul de a distruge popoarele europene și de a împuțina pe arabii din zonă, în vederea alipirii acestor teritorii la Eretz Israel, care se preconizează să se întâmple peste cîteva decenii. Astfel în mai puțin de 200 de ani este plănuită disturgerea rasei albe, crearea noului Israel și modificarea hărții politice a lumii întregi prin crearea a doar 10 entiăți politice (superstate), numite de ei kingdoms (regate), ușor de controlat (vezi punctul 4, în vederea venirii lui Mesia evreiesc). Fiecare continent va reprezenta un astfel de superstat, în Asia vor fi vreo 3-4 de astfel de superstate controlate de către Eretz Israel. De remarcat că pe harta viitorului, China și Rusia (alături de Coreea și Japonia) vor forma o singură entitate politică. Deci rușii vor fi și ei înghițiți de chinezi.

Acesta este în mare scenariul după care se preconizează distrugerea popoarelor și culturilor planetei, în special a celor europene. Cred că acum este clară și semnificația multi-culturalimsului atât de mult trâmbițat. Astfel, politicienii și reprezentanții mass-media care propovăduiesc multi-culturalismul se fac vinovați de participare la genocid (aici trebuie inclus și patriarhul BOR). Prin urmare, scopul Unniunii Europene este acela de a ușura distrugerea popoarelor europene prin impunerea unor legi și restricții și aducerea de arabi și africani, după cum este plănuit de la Kalergi încoace. Deci nu trebui să ne așteptăm la îmbunătățirea condițiilor de viață. atâta timp cât vom face parte din UE. Majoritatea politicienilor europeni trădează cu bună știință interesele propriilor lor popoare făcând jocul conspirației. În țările est-europene nu s-au făcut niciun fel de investiții, tinerii pleacă din țările lor, scopul fiind același. Banca Mondială și FMI au același scop de a slăbi și distruge economiile țărilor cărora le împrumută bani și să cumpere pe nimic avuțiile lor naturale, cazul României fiind unul dintre cele mai grave, dar nu singurul. Prin septembire guvernul grec a descoperit ăn două containere pe care scria ajutor umanitar și care veneau din răsărit via Turcia, cca 5000 de pistoale automate și 500 000 (jumătate de milion) de muniție, deși mai înainte trecuseră spre Europa, alte 10 de astfel de containere care acum sânt ascunse undeva în Europa, fapt despre care mass-media din Europa (de vest, în primul rând), nu a suflat o vorbă. Prin urmare, America sau NATO nu va face nimic împotriva ISIS. Popoarele europene (de este și vest) sânt slab dotate militar (doar America îi apără, nu?). deci orice atac masiv va fi greu de contracacrat.

Ce este de făcut? Rusia și Iranul (dar și China) s-au implicat în lupta comtra ISIS, acum și Franța după atacul recent din Paris. Remarcăm că simpla pariticipare a Iranului (țară musulmană) la lupta împotriva ISIS-ului, spune mult. Acum are loc o luptă pe viață și e moarte între popoarele europene (albe) și conspirația mondială. Dacă îi vom lăsa, ei vor netezi terenul pentru Eretz Israel și menirea lui Mesia, în vederea mileniului evreiesc, în care albii nu vor mai exista, Edomul, cel mult urât de scribii Talmudului. Îi vom lăsa sau nu? Totul depinde de noi. Sântem mulți. tot ce ceea trebuie este să știm unde țintesc și să ne unim eforturile cu scopul de a contracara eforturile acestei caracatițe mai mult decât diabolice, altfel sântem pierduți.