MOȘU
156 aprobate
oricare@careofi.com
148.252.129.152 Ca răspuns la Mihai.
Mihai
Le amesteci de …dr..u’ le ia.
Rezonanța Schumann:
”….Rezonanta Schumann
Ioana Cucias
ACCA
Publicat la 16 dec. 2019
Rezonanta Schumann ne poate influenta ADN-ul
nbsp; Te-ai simtit vreodata deconectat de pamant? E o intrebare care probabil ca te ia prin surprindere, mai ales ca multi dintre noi credem ca pierdem contactul cu pamantul cand petrecem prea mult timp in casa sau conectati la tehnologie. Adevarul

Te-ai simtit vreodata deconectat de pamant? E o intrebare care probabil ca te ia prin surprindere, mai ales ca multi dintre noi credem ca pierdem contactul cu pamantul cand petrecem prea mult timp in casa sau conectati la tehnologie. Adevarul este ca nu ne putem deconecta cu totul de pamant si de ritmurile sale firesti pentru ca, daca am face-o, am sti cu siguranta.

Asta nu inseamna ca nu avem beneficii ca urmare a timpului petrecut in natura, si ca nu ar fi bine sa mai renuntam la telefon din cand in cand si sa ne plimbam prin parc cu picioarele goale, insa este vorba de o conexiune pe care o avem cu planeta la un nivel mult mai profund, una de care probabil nici nu ne dam seama.

Legea biogenezei spune ca viata nu poate fi creata din nimic, intotdeauna viata a generat la randul ei viata. Aceasta declaratie profunda deschide o intreaga discutie stiintifica despre cine sau ce a dat nastere existentei umane.

“Omne vivum ex vivo – tot ce e viu apare din ceva viu”

In 1952, profesorul si fizicianul german W.O.Schumann de la Universitatea Tehnica din Munich a incercat sa raspunda la intrebarea daca pamantul are sau nu o frecventa proprie – un puls.

Presupunerea despre existenta unei astfel de frecvente a pornit de la ideea ca, atunci cand o sfera exista in interiorul altei sfere, se creaza o tensiune electrica. Si pentru ca pamantul incarcat negativ exista intr-o ionosfera incarcata pozitiv, trebuia sa existe o tensiune intre cele doua, generand o anumita frecventa a pamantului. Pornind de la aceste presupuneri, printr-o serie de calcule, el a putut ajunge la o frecventa despre care credea ca este pulsul pamantului. Aceasta era o frecventa de 10hz.

Insa, abia in 1954 Schumann, impreuna cu un alt om de stiinta (Herbert König), a confirmat faptul ca rezonanta pamantului se mentinea la o frecventa de 7.83 Hz. Aceasta descoperire a fost ulterior testata de cativa oameni de stiinta si confirmata. De atunci, se foloseste termenul de Rezonanta lui Schumann ca termen de referinta stiintifica pentru descrierea sau masurarea pulsului ori a ritmului pamantului.

Desi existenta Rezonantei lui Schumann este un adevar stabilit stiintific, sunt, totusi putini oameni de stiinta care inteleg pe deplin importanta pe care aceasta frecventa o are in relatie cu viata. In anii 1920 un alt om de stiinta german, Hans Berger, a construit un aparat EEG care a facut posibila prima inregistrare a unei frecvente transmise de creier. Desi aceasta este o descoperire impresionanta in sine, abia cand o asociem cu rezonanta lui Schumann ii putem intelege cu adevarat valoarea mult mai profunda.

Dr. Anker Mueller, o colega a lui Hans Berger, a dat peste rezultatele cercetarilor lui Schumann, publicate in revista Technische Physik. Citind despre rezultatele lui Schumann despre frecventa pamantului, dr. Anker Mueller a fost uimita sa descopere ca frecventa pamantului se potrivea exact cu frecventa creierului uman. Herbert König, care a fost succesorul lui Schumann la Universitatea din Munich, a descoperit si demonstrat ulterior ca exista o relatie clara intre Rezonantele lui Schumann si ritmurile creierului.

El a comparat testele EEG, facute pe oameni, cu campurile naturale electromagnetice din mediu (1979) si a descoperit ca frecventa principala produsa de oscilatiile lui Schumann este extrem de aproape de frecventa ritmurilor alfa.

Procesele naturale electromagnetice din mediu (I-IV), in comparatie cu testele EEG pe oameni. Oscilatiile lui Schumann (I) si ritmul a-EEG, precum si fluctuatiile conditionate local a campului electric (II) si ritmul d-EEG, arata o similitudine impresionanta in variatia lor temporala. – Herbert König, 1979

Studiile desfasurate de E. Jacobi la Universitatea din Dusseldorf arata ca absenta undelor lui Schumann creaza probleme de sanatate fizica si mentala in corpul uman. Profesorul R.Wever, de la Institutul Max Planck de Fiziologie Comportamentala din Erling-Andechs, a initiat un studiu pentru care a construit un buncar subteran complet izolat de campurile magnetice.

A implicat apoi studenti voluntari care au trait in acest buncar timp de patru saptamani, fiind izolati ermetic in acest mediu. Pe parcursul celor patru saptamani, profesorul Wever a observat ca ritmurile circadiene ale studentilor au divagat si acestia au suferit de stres emotional si migrene. Avand in vedere ca erau tineri si sanatosi, nu au dezvoltat probleme de sanatate grave – ceea ce probabil ar fi fost diferit in cazul unor persoane in varsta sau cu sisteme imunitare compromise.

Wever a introdus apoi frecventa lui Schumann in mediu, iar rezultatele au fost uimitoare. Dupa doar o expunere scurta de 7.8 Hz (frecventa care fusese exclusa), starea de sanatate a voluntarilor s-a stabilizat. Acest lucru a demonstrat o legatura directa intre om si pulsul pamantului. Acest lucru a fost confirmat si mai tarziu in 2011 de Luke Montanye care a facut o descoperire in timpul cercetarilor asupra memoriei apei.

Sa revenim la declaratia ca tot ce e viu provine din ceva viu. S-a considerat tot timpul ca viata provine din forme materiale, precum ovule si spermatozoizi sau spori si diviziune celulara. Profesorul a aratat ca secventele de ADN comunica intre ele prin intermediul frecventei. Apoi, a putut demonstra ca frecventa de comunicare este atat de avansata incat putea organiza nucleotidele, ingredientele din care este alcatuit ADN-ul, astfel incat sa formeze un ADN cu totul nou.

Desi si alte studii anterioare au putut demonstra acest lucru, Montanye a facut un lucru diferit pe care niciun alt studiu nu l-a putut face. El a inlaturat tot ADN-ul din apa si a introdus o frecventa. Acea frecventa a fost de 7.83 Hz, Rezonanta lui Schumann. Cand aceasta a fost introdusa, eprubetele de testare au produs spirale noi de ADN. Cand frecventa nu era prezenta, nu se forma ADN nou. Avem astfel o legatura intre Rezonanta lui Schumann si creatie.

Sursa foto : http://goo.gl/yRv78j

Desi Rezonanta lui Schumann a putut fi confirmata prin masuratori la momentul descoperirii sale, in prezent este mult mai greu sa detectam rezonanta din cauza faptului ca atmosfera noastra este inundata de radiatii create de om si de tot felul de frecvente. Acest lucru indica faptul ca tehnologiile fara fir din ziua de azi slabesc semnalul nostru natural de care atat corpul cat si mintea au nevoie pentru a functiona sanatos.

Ar putea fi aceasta o explicatie pentru cresterea cazurilor de cancer in ultimele decenii? Daca luam in considerare Rezonanta lui Schumann si importanta acesteia pentru sanatate si creatie, ne putem da seama ca poluarea energetica a aerului cu siguranta nu face niciun bine.

Sursa utilizate pentru acest articol:
http://www.dpl-surveillance-equipment.com/articles/article_34.html
http://www.fosar-bludorf.com/archiv/schum_eng.htm
Schumann Resonators – http://www.schumannresonator.com/
http://www.collective-evolution.com/2015/12/31/this-experiment-proves-why-staying-in-tune-with-the-earths-pulse-is-key-to-our-wellbeing/
…”
https://ro.linkedin.com/pulse/rezonanta-schumann-cucias-ioana

Forțând oleacă nota aș zâce că ”frecvența Pământului este…SUFLETUL/VIBRAȚIA MAMEI GEEA :), mă rog, o infimă parte a Ei.

Se pare că trebuie, IAR, să apelez la un text pe care l-am mai folosit:
”…Cu toate că (date fiind faptele) celor mai mulţi le este greu să creadă că există un Dumnezeu, sau că Acestuia îi pasă de noi, mi s-a adus la cunoştinţă că planeta (inclusiv societăţile) a fost foarte atent monitorizată, observându-se fiecare detaliu.

Chiar dacă la început mi s-a părut că suntem un fel de cobai umani, supuşi unor experimente diverse (psiho-mentale şi sociale), am avut parte de experienţe (prin regres temporal) prin care am realizat că acest experiment este vital pentru o bună parte a civilizaţiilor din această galaxie şi că suntem cu toţii părtaşi la el de bună voie. Ştiam că vom experimenta o lume dură, o lume a dualităţii, a extremelor, o lume a forţei brute, o lume care părea să fie uitată de Dumnezeu{DIVINITATEA, nu dumnezeul bibilic}.

În această perioadă, structura grilei energetice a fost ajustată vibraţional în aşa fel încât anumite legi universale să fie probate mai greu, adică era nevoie de timp pentru ca răspunsul acţiunilor (feed-back-ul) să fie clar observabil. Este una din condiţiile necesare pentru ca primele structuri energo-informaţionale ale celor două curente evolutive să se desfăşoare liber. Legea Mentalismului (Unităţii), dar şi Legea Cauzei şi a Efectului sunt, din această cauză, cel mai greu probate (observate) la nivele mai subtile. Acest lucru a dus la formarea şi dezvoltarea unui corp psiho-mental reactiv, bazat îndeosebi pe senzitiv şi emoţional. Dominante erau aşadar caracteristice regnului animal, iar dinamica omului era dominată în principal de pulsiunile instinctelor primare.

Cu toate acestea, lumea nu a fost lăsată la întâmplare. Legile Universale s-au făcut cunoscute, în diverse moduri, marilor civilizaţii. Fie că s-au numit Legile Kybalionului, fie că s-au numit Legile Belagine, Legea lui Tao, Vede, Legile lui Moise sau altele, întotdeauna Legile Universale au fost la îndemâna celor care au căutat o cale spirituală autentică. Prin ele se deschideau numeroase uşi către lumile spirituale. Divinitatea răspunde întotdeauna celor care cer cu sinceritate drumul spre lumină, iubire, armonie, evoluţie. Întotdeauna au fost oameni luminaţi (maeştri, învăţători) care să vină în sprijinul omenirii. Din păcate, foarte puţini au fost ascultaţi şi urmaţi, iar unii dintre ei au fost batjocoriţi, alungaţi, torturaţi sau chiar omorâţi.

Trist este că omenirea nu era obligată să treacă prin toate cele câte a trecut. Nu era nevoie de suferinţă! Nu erau necesare războaiele, nu erau necesare tiraniile, nu trebuia să cunoaştem forme de orânduire dintre cele mai hidoase.

Putea fi altfel…

Dacia timpurie

În urmă cu circa 50.000 de ani, după cel de-al doilea mare cataclism al Atlantidei, şi concomitent cu scufundarea ultimelor insule lemuriene din Pacific, grila energetică planetară şi-a schimbat parametrii şi s-a reorganizat. Structura energetică responsabilă de evoluţia atlanţilor a fost iremediabil compromisă datorită experimentului eşuat al Fiilor lui Belial (şi cu participarea implicită a unor rase de extratereştri din celălalt curent evolutiv). S-a schimbat inclusiv geometria unor trasee energetice.

{MUICA} Geea a hotărât şi ea să-şi schimbe o parte din structura eterică, pentru a se feri de tulburările energiilor telurice haotice generate de experimentul atlant, mutându-şi o parte din centrele energetice (chakra-ele) în alte zone ale lumii. Spre deosebire de oameni, Geea îşi schimbă la intervale regulate poziţia chakra-elor, în funcţie de diferite evenimente geologice. Aceste schimbări au loc, de regulă, la intervale de milioane de ani, dar în anumite condiţii se pot face şi la intervale mai scurte, de zeci de mii de ani.

Trebuie spus că planeta noastră dispune de trei sisteme energetice, care prezintă diferite compatibilităţi cu sistemul energetic uman.

Primul sistem energetic este determinat de structura eterică a planetei. Se exclude orice legătură cu regnul vegetal, animal şi uman. Acest sistem energetic determină variaţiile gravitaţionale, electromagnetismul, curenţii telurici (forţa vitală planetară) precum şi relaţia cu alte corpuri cereşti (prin câmpurile planetare).

Al doilea sistem energetic este determinat de structura eterică a Geei. Geea este o structură vie, un organism planetar, şi face parte din clasa unor fiinţe superioare {FONDATOR, ființă de nivel șase, 6D}. Prin structura sa, sunt susţinute toate fiinţele vii de pe planetă, începând cu primele forme de viaţă vegetală şi până la om. Ea dispune, asemenea fiinţelor umane, de mai multe centre energetice (chakra-e), prin care se conectează la energiile universale. De asemenea, Geea dispune de o vastă reţea de canale energetice principale şi secundare, care determină dinamica propriului organism planetar.

Al treilea sistem energetic are rol de accelerator evolutiv şi este de tip grilă. Grila energetică e alcătuită dintr-o serie de structuri energo-informaţionale, dispuse de-a lungul planetei sub diverse geometrii multidimensionale, şi este creată în colaborare cu fiinţele de lumină din centrul galaxiei şi alte civilizaţii (cu precădere lyrani) reprezentând diversele confederaţii galactice. Ele se prezintă ca nişte extensii ale corpurilor energetice umane, având un rol cauzal în dinamica şi evoluţia regnului uman.

După destrămarea grilei energetice atlante, s-a hotărât de comun acord ca următoarea grilă să fie dispusă în rezonanţă cu structura eterică a Geei. Prin urmare, existau anumite zone de-a lungul planetei, în care noua grilă energetică prezenta variaţii de „maxim şi minim potenţial”, adică erau zone în care evoluţia, sub diferite aspecte, putea avea un potenţial mult mai mare decât în alte zone.

Unul dintre centrele energetice ale planetei, echivalentul centrului anahata la om, este în această zonă geografică. Geea a pregătit de mult timp schimbarea, iar zona a fost astfel aranjată încât să susţină din punct de vedere structural o asemenea sarcină. Se ştie că, la om, anahata este centrul de legătură între sistemul energetic inferior (alcătuit din muladhara, swadisthana, manipura) şi cel superior (alcătuit din vishuddha, ajna, sarashrara), deci între energiile pământene şi cele cereşti. De asemenea, anahata este în directă legătură cu fluxul sanguin şi fluxul electro-magnetic, având un rol principal în buna funcţionare a organismului fizic şi psihomental.

La o privire de ansamblu asupra geografiei ţării noastre, se poate observa că distribuţia formelor de relief este bine închegată şi armonioasă, având o treime munte, o treime şes şi o treime dealuri, fiind deci o zonă ideală pentru un asemenea centru energetic. Dar nu doar aceste aspecte au contat. Energiile telurice prezintă şi ele anumite convergenţe în acest spaţiu geografic….”
http://remerra.blogspot.com/p/misterele-scolii-zamolxiene.html

(și totuși)

SUCCES, S-aveți

(chiar dacă este de pomană, tot îl transmit)
.
NR Dacă-i de pomană, să fie primit!