caroline gunderode
13 aprobate

google.bex
carolina.gunderode@gmail.com
81.247.234.205

 

Stimate Domnule profesor,

Tocmai i-am raspuns unui coleg de liceu , aflat acum in USA, care mi-a triis acest text in limba franceaza , cu ilustrul nostru academician, Ioan Aurel Pop.
Poate mi-l publicati in pagina speciala intrucat dau niste detalii pe care nu le stiu majoritatea cititorilor , asa cum sunt , toate adunate impreuna – e foarte important ca sa judece tot omul , si sa priceapa , cum a deformat Soros adevarul despre criminalul ucis accidental .
Si cum a rasculat el cu banii lui nemunciti si nemeritati (jefuiti de la oameni prin specula si prin falimentare de tari intregi !!!), a rasculat oameni platiti, ca sa vandalizeze o lume intreaga – SCUTITI DE BOTNITE COVID, NOTA BENE !
Sunt multi acei negri care au protestat vehement impotriva vandalizarilor si crimelor comise de miscarea BLM.
SI PE CNN.
Unul dintre acestia este MUHAMMAD ALI JUNIOR CARE DECLARA CA „ACESTI NEGRI RASISTI {NOTA BENE !!!} , SUNT ASMUTITI IMPOTRIVA ALBILOR DE CATRE DEMOCRATI ! TOTDEAUNA EU AM FOST BINE TRATAT DE CATRE POLITIE CU CARE EU PERSONAL NU AM AVUT NICIODATA PROBLEME ! ” citat din NYPost, 20.06.2020

Draga Gheorghe,

Mii de multumiri pentru excelentul text .

Ce nu stie bietul academician este faptul ca negrul de doi metri inaltime (bietul politist ii ajungea la clavicula)era drogat, ca avea deja o condamnare de 5 ani pentru jaf armat in care isi tinuse pusca in burta unei negrese insarcinate pe care a jefuit-o de bani impreuna cu alti 4 barbati si ca acum intrase intr-o tutungerie sa-si cumpere tigari cu bani falsi – drogat fiind .
Ce nu stia academicianul e ca politia peste tot este nevoita, deoarece isi risca viata tot timpul , sa foloseasca in extremis figura cu genunchiul in ceafa : tipul era drogat, armat, de doi m inaltime si refractar !
Tu ce faceai ?
Nu-i bagai genunchiul in ceafa, asa cum ai fost instruit in situatia de ultima ratio ?
Stiu asta de la politia franceza care au comentat cazul profund revoltati caci si ei folosesc aceeasi figura clasica in extremis = standard, adica cand nu ai alta solutie !
BORFASUL CRIMINAL INARMAT SI DROGAT, CU CAZIER DE 5 ANI LA ACTIVUL LUI, ERA SI BOLNAV DE INIMA !
CHIAR CREZI CA NU S-A MAI INTAMPLAT SA CRAPE HUIDUME DROGATE CU PUSCA IN MANA IN LUPTA CU UN POLITIST ????
SCRIE RIVAROLUL : STATISTIC STABILIT, IN USA DOAR ALBII MOR UCISI DE NEGRI, NU SI INVERS !
Bietul academician, un biet om bland si cu duhul lui Dumnezeu, nu stia ce ti-am scris eu acuma tie !
L-am vazut in biserica rugandu-se !
E un tip extrem de bland si de cumsecade .
Dar sper ca ar fi vorbit totusi altfel , de dragul realitatii de azi in care se afla Romania in curs de a fi distrusa, si de banii lui Soros care a rasculat – PRIN MONTAJ BRAINWASHING – negrii Americii si-i instrumentalizeaza sa fie odiosi asa cum sunt prin ziare.
Noroc ca Trump a bagat o diviziune speciala in Minneapolis si a mai poltolit criminalii – pe moment !
Dar nu si pe bestia Soros sau Bill Gates .

Tsuc scump si inca odata mii de multumiri pentru distinsul academician !
Are o cumplita si mult tragica dreptate!
A la Votre!