asa este , autoritatile lor ii manipuleaza fara scrupule ca sa-i dreseze sa intre in razboaiele viziunii paranoice a acestor conducatori, aceea de cucerire a mapamondului! Viziune careia ii si sacrifica !

Se porneste deci de la o conceptie de minte bolnava caci obsesia personificarii unei masini oarbe de razboi este boala curata(masini foarte rentabile financiar, insa, fara de care imperiul lor n-ar putea prospera si nici exista ! ).
Antrenamentul acesta nonstop pentru a -ti duce viata intr-o o ura obsesiva fata de tot ce nu-i ca tine(Martin Buber ), este boala curata !
Precis ca au si mutle alte boli decat cele mentionate de dumneavoastra !
Gasisem la un moment dat pe internet si spitale specializate pe boli iudaice (principalmente datorate endogamiei) .
Asa ca va dati seama ca e treaba stiintific atestata .
Credinta lor, in loc sa linisteasca angoasele umane , precum face Crestinismul cu noi, le exacerbeaza !
Asta-i toata explicatia pentru dovezile altfel inexplicabile pentru noi, oameni normali, dovezi aduse de filmul pe care ni l-ati aratat si pentru care va multumim caci este foarte edificator si pregatitor pentru noi, naivii, care credem ca toti gandesc ca noi !

UNA BUNA DE LA PHILIPPE PLONCARD D’ASSAC in materie de lupta :

el solicita francezii sa se asocieze in cuiburi de cate trei caci nu sunt infiltrabile si , organizati astfel, sa astepte un moment al revoltei generale cand aceste cuiburi , fiind gata pregatite , se vor putea uni intr-o revolta ampla pe toata tara !
El este un chirurg specializat in chirurgie fina pe nervii de pe creier si a facut si karate f serios !
Face videouri cu rapoarte lunare asupra Frantei .
Poate il ascultati .
E si foarte tonifiant .Are un calm si un echilibru interior si exterior profund contagios, , de luptator de mare clasa !