——— Mesaj redirecționat ———-
De la: Marian Ilie
Data: 5 octombrie 2017, 19:46
Subiect: Fwd: SUNA GOARNA,….

La picior arm! Asta insemnand ca arma pe care o folosim in conditiile actuale este marsul, actiunea pe propriile picioare…

Sună goarna
Mai am o vorbă și pentru militarii care încă mai au două mâini, duă picioare, toate organele la locul lor, care nu merg încă în cărucior:
Fraților, nu vă mai dați loviți, nu vă mai dați răniți, dacă băieții ăștia așa ciuntiți cum sunt au fost în stare să lupte cu tot ceea ce am spus mai sus și să cucerească medalii sau fie și chiar să participe, pe noi cine ne oprește? Stăm în fotolii, cu cafeluța pe măsuță, privim la tv și înjurăm ba pe unii ba pe alții, sau dăm like-uri pe FB și apoi adormim gângurind, fericiți că ne-am umplut de glorie, lumea a văzut că trăim. Ăsta nu e trai, mai mult trăiesc cei ce nu mai sunt și pentru care au luptat colegii rămași în viață, ei sunt pomeniți mai des decât noi, cei care murim zi de zi îngropându-ne în automulțumire, lene și orgolii prostești. Nu vă mai lăudați că sunteți militari, ascundeți uniformele, gradele, taloanele de pensii, legitimațiile de rezervist, nu suntem nici militari, nici rezerviști atâta timp cât ne lăsăm călcați în picioare și murim de bătături la cur. Veniți pe 06.10. în București să vă vadă politicienii și să realizeze că nu toți militarii sunt ca cei care fac spume pe sticlă, că militarii pot muri, dar nu se predau. Acum doi ani ne-au învățat ciobanii ce înseamnă demnitatea. Dacă vom continua să lâncezim, o să ne trezim că primim ajutor social de lâncezei.
Domnul președinte Iohannis, îngrijorat de faptul că parlamentarii ar putea da o lege care nu convine magistraților a emis o ipoteză interesantă: aceea că nu e corect ca niște parlamentari să facă legea de funcționare a magistraților, că ei, magistrații, sunt cei mai îndreptățiți să își propună și facă legile specifice. Foarte interesant principiu. Asta înseamnă că militarii sunt cei care trebuie să propună și să decidă în problemele care îi privesc. Eu asta am înțeles din acel discurs al șefului CSAT. Păi cum să decidem, dacă noi stăm acasă și așteptăm sau privim din fotoliu cum alții își bat joc de noi? Reacționăm sporadic și izolat schelălăind ca un maidanez izgonit cu pietre de la tomberon, abia după ce rămânem fără una sau alta, până ne vom trezi izgoniți la marginea societății și atunci chiar dacă vom mai încerca să revenim vom fi izgoniți pentru că toată lumea va considera că acolo ne e locul. Asta vom avea dacă vom continua să schelălăim în loc să luptăm.
Sună goarna fraților, ați surzit?
https://www.asociatiaromil.ro/10-articole-romil/presa/34-comunicat-7-fmr-26-09-2017

Marian Ilie