MARGARITA DE ROMÂNIA ȘI RADU AL ROMÂNIEI VOR FI SPONSORIZAȚI DE GUVERNUL DĂNCILĂ CU 50 MILIOANE EURO PE AN ȘI VOR PRIMI ÎN FOLOSINȚĂ GRATUITĂ PALATUL ELISABETA?!

Doamna Prim-ministru Viorica Vasilica Dăncilă și-a început mandatul cu două vizite importante în străinătate și în țară. A fost la stăpânii din Parlamentul European și Guvernul Uniunii Europene, respectiv la ilegaliștii din Palatul Elisabeta din București, la inexistenta și răposata Casă Regală şi Familie Regală a României.

În prag de Dragobete, în ziua de 23 februarie 2018, doamna Prim-ministru V.V.Dăncilă a participat la un prânz de lucru cu Familia Regală la Palatul Elisabeta, respectiv cu Majestatea Sa Margareta, regina României și cu Alteța Sa Regală Radu al României, Principe Consort şi, probabil, regele României.

Titlurile regale au fost folosite de Premierul României când s-a adresat celor care au recurs la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale și i-au oferit acesteia o masă de prânz gratuită.

După prânzul de lucru, doamna Prim-ministru Dăncilă a declarat presei că: a avut o întâlnire foarte importantă cu Majestatea Sa, regina Margareta; a invitat Familia Regală ca în parteneriat cu Guvernul să contribuie la promovarea României în plan internațional în contextul marcării Centenarului Marii Uniri în acest an și al preluării președinției Consiliului Uniunii Europene; a propus Casei Regale să accepte cooperarea cu Guvernul României; a transmis aprecierea sa față de reperele morale pe care Casa Regală le-a promovat cu stăruință în societatea românească; implicarea Majestății Sale aduce plusvaloare pentru Anul Centenar; a rugat Familia Regală să acționeze pentru promovarea României, în plan intern și extern.

Ceea ce a uitat să precizeze doamna Prim-ministru a fost suma negociată de 50.000.000 euro care să fie virată Familiei Regale în baza unei Hotărâri de Guvern, aflată deja în faza de proiect.

Suma de 50.000.000 euro reprezintă jumătate din ajutorul acordat Republicii Moldova de către Ţara-Mamă, România, în Anul Centenarului Marii Unirii.

Se încearcă repetarea ingineriei financiare din anii 2005 și 2006 când Guvernul Tăriceanu, în luna ianuarie, prin Hotărâre de Guvern i-a alocat cetățeanului Radu Duda sume cuprinse între 5 și 8 miliarde de lei pentru a ajuta ca România să intre în NATO, UE etc. Modul de cheltuire a sumelor primite de la Guvern nu a fost supus controlului Curții de Conturi a României. În acea perioadă am fost senator PRM de Cluj și am acționat până a fost înțărcat beneficiarul acelor sume.

Premierul Dăncilă a aflat, pe surse, că nu are șanse să fie adoptată de Parlament propunerea legislativă neconstituțională privind reglementarea statutului juridic al Casei Regale a României. Ca urmare, locatarii ilegali din Palatul Elisabeta ar fi trebuit să fie evacuați din decembrie 2017, după ce a fost anunțat decesul cetățeanului Mihai de Hohenzollern, care nu a fost niciodată rege constituțional al României și nici Șef de stat. Cei care au locuit ilegal în Palatul Elisabeta, din anul 2001, nu au plătit chirie și cheltuieli de întreținere.

La prânzul de lucru din 23 februarie a.c. s-a convenit că în Hotărârea de Guvern se va prevedea că se atribuie Palatul Elisabeta în folosință gratuită Familiei Regale pentru îndeplinirea misiunilor încredințate ilegal. Se știe că, în baza Constituției, Parlamentul, Președintele și Guvernul promovează România în plan intern și extern, având atribuții în acest domeniu.

Doamna Prim-ministru Dăncilă nu respectă Constituția României, în care nu există instituția Casa Regală. De asemenea, aceasta încalcă şi articolul 16 din Constituţie privind egalitatea între cetăţeni recurgând la o discriminare în favoarea celor care i-au oferit un prânz de pomană, dar care riscă să coste enorm de mult Poporul Român. Tot dânsa a aflat că, la 30 decembrie 1947, fostul rege Mihai I a abdicat, de bunăvoie și în deplină înțelegere cu Regimul comunist, la tron atât pentru el cât și pentru urmașii lui. De atunci, din anul 1947, când România a fost declarată Republică, nu există Casă Regală și Familie Regală în țara noastră, de peste 70 de ani.

Doamna Prim-ministru știe că:

-În perioada 6 septembrie 1940-23 august 1944, Mihai I a fost un rege dictator, un rege hitlerist, un rege antisemit, iar în perioada 24 august 1944-30 decembrie 1947 a năpârlit într-un rege comunist, un rege antiromân, un rege criminal, un rege anticreștin.

-Regele Mihai I i-a decorat pe semnatarii Pactului Ribbentrop-Molotov, din anul 1939, în baza căruia a fost sfârtecată România Mare realizată prin Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.

-Regele Mihai I a trădat Poporul Român și Armata Română la 23 august 1944, când a dat lovitura de stat.

-Regele Mihai I a adus și a instaurat Comunismul în România, începând cu Guvernul Dr.Petru Groza, la 6 martie 1945.

-Cele cinci fete ale cetățeanului elen și danez Mihai de Hohenzollern și ale partenerei sale de viață Anna de Bourbon-Parma nu s-au născut în nicio Familie Regală (în perioada 1949-1964).

-Gazdele sale și-au atribuit titluri regale prin uzurpare de calități oficiale. În România nu există Regina Margarita a I-a și nici Regele Radu I al României. În România nu permite Constituția să fie reinstaurată monarhia evreiască a urmașilor și urmașilor răposatului Mihai de Hohenzollern.

-Cetățeanul Mihai de Hohenzollern a murit anticipat, în septembrie 2015, în ziua când fiica sa Margarita a fost și a înregistrat la Televiziunea Română mesajul ei către români prilejuit de decesul tatălui său fostul rege Mihai I (1940-1947). Decesul oficial a fost anunțat abia în 5 decembrie 2017 pentru ca să poată beneficia cineva de Palatul Elisabeta, de indemnizația lunară cuvenită unui fost șef de stat, de un autoturism și de pază de la SPP. Din documentele existente, rezultă că mortul (sau imobilizatul) din Elveția a circulat prin România cu autoturismul păzit de SPP și a locuit în Palatul Elisabeta din București unde a cheltuit cam mult din Bugetul Statului Român, timp de peste doi ani.

-Cetățeanul Radu Duda s-a lansat în campania electorală din anul 2009 pentru funcția de Președinte al României. Aflând că în sondajele de opinie se bucura de încrederea românilor într-un procent de 0,1% s-a retras din cursă, pretextând că nu are bani. Acum, premierul Dăncilă s-a înțeles să-l ajute cu milioane de euro ca să poată participa la apropiatele alegeri prezidențiale, din anul 2019.

-Nu are temei legal să-i lase pe ilegaliști să beneficieze (două persoane) de Palatul Elisabeta, cu 47 de camere.

-În luna ianuarie a.c., la postul de televiziune „România TV” au fost prezentate informaţii referitoare la relațiile sexuale pe care cetățeanul Mihai de Hohenzollern le-a avut în Elveția cu fiica sa Sofia în urma cărora s-a născut, în anul 1981, fiul lor Jean Francoise Caracci, stabilit acum în Franța. Probabil că acest incest post-regal a determinat-o pe doamna Prim-ministru Dăncilă să participe la un prânz de lucru cu doamna Margarita de Hohenzollern și domnul Radu Duda pentru a afla unele detalii despre acest reper moral pe care vrea să-l promoveze pe plan intern și internațional în Anul Centenarului Marii Uniri și în contextul preluării președinției Consiliului Uniunii Europene.

La prânzul de lucru de la Palatul Elisabeta, desfășurat în limba maternă a celor trei interlocutori (pentru a nu fi înţeleşi de ospătarii români), s-a convenit că în Hotărârea de Guvern care va fi adoptată în curând să se precizeze că acest palat va fi dat în folosință gratuită la cele două persoane alese din familia zisă regală pentru a reprezenta România atât în țară cât și în străinătate. După publicarea acestei hotărâri în Monitorul Oficial nu va mai fi nicio urgență în privința înființării Casei Regale în România, conform voinței senatorului CCAP Tăriceanu și deputatului LN Dragnea.

Doamna Prim-ministru Dăncilă vrea să învie răposata Familie Regală din anul 1928, când la 21 iunie regele Carol al II-lea a divorțat de soția sa Elena. De 90 de ani și-a dat obștescul sfârșit Familia Regală evreiască din România.

Doamna Prim-ministru Dăncilă știe că Margarita de Hohenzollern și Radu Duda nu s-au născut în nicio familie regală din Europa. Păcat că a scăpat ocazia și nu a avut curiozitatea feminină să vadă certificatul de căsătorie, precum și același act privind căsătoria civilă dintre cetățeanul elen Mihai de Hohenzollern și principesa daneză Anne Antoinete Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma. Cele două documente, se pare că, nu există. Probabil vor fi solicitate (copii ale lor) pentru fundamentarea Hotărârii de Guvern convenită prin târguială la Palatul Elisabeta. Deocamdată, partidele de opoziție, presa și așa-zisa societate civilă păstrează o tăcere suspectă pe tema pactului Dăncilă – familia neregală, din care pierde Poporul Român și România.

Dr.Gheorghe Funar

Cluj-Napoca,

28 februarie 2018

*
*

Nota redacției

1. Noi nu credem că toți banii vor fi pe mâna Casei Regale. Mai există și parandărătul regal, care funcționează impecabil încă de pe vremea liberalilor! Cât privește „actele la control” cerute de domnul doctor, mai sunt și alte aspecte care ar trebui lămurite, cum ar fi data exactă a decesului regal. Dacă nu ziua, măcar anul să-l știm și noi!

2. Nu credem nici că Palatul Elisabeta are 47 de camere… Mai numărați o dată, domnule senator