CD
1.043 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

 

CE SE POATE INTAMPLA
De Horse 237

Iranul urcă scara rulantă, în timp ce America o coboară foarte repede. Nu aș fi surprins dacă America ar fi incapabilă să organizeze alegeri naționale în noiembrie 2024. Iranul nu este în mod normal o putere ofensivă, dar sunt convins că vor corecta umilințele trecute din regiunea lor cel târziu în 2023 sau 2024.

Permiteți-mi să vă dau pe scurt două motive pentru declinul rapid al Americii.
În primul rând, SUA au plătit 706 miliarde de dolari în dobândă pentru datoria națională anul trecut. Bineînțeles că nu am avea nicio datorie națională dacă am avea totuși banii nepurtători de dobândă ai lui Lincoln. În schimb, am permis agenților familiei Rothschild, Rockefeller și Warburg să scrie legile noastre bancare pe Insula Jekyll în 1910. Ei și-au dat dreptul de a ne percepe dobândă pentru banii pe care i-au creat din aer.

De asemenea, le-am permis să bage SUA în războaie de care nu aveam nevoie, să fure bani cu zeci de trilioane de dolari de la contribuabili, să ne populeze în exces țara și să imprime bani pentru a-și acoperi greșelile și furturile.
Acest lucru va exploda destul de curând.
Raytheon și DOD au făcut un anunț despre NASAMS îndreptat către Ucraina. Absurd!

Iranul este cu siguranță pe scara rulantă. Acum este membru cu drepturi depline al SCO (Shanghai Cooperation Organization), ceea ce înseamnă că este un aliat al Rusiei, Indiei și Chinei. De asemenea, Rusia a ridicat Iranul la statutul de partener strategic. Iranul a vândut Rusiei o mulțime de drone și câteva rachete mai vechi cu focoase de 500 kg. În schimb, Nikolai Patrushev, șeful Consiliului de Securitate al Rusiei, a oferit recent Iranului planurile pentru racheta Kinzhal.

Are o viteză Mach 12, lovește o țintă cu echivalentul energiei cinetice a 3.992 kg de TNT și sapă o groapă de 30 de metri (98 de picioare) adâncime.
Iranul și-a construit propriul sistem de apărare aeriană S-300 (Bavar 373), care este superior versiunii neîmbunătățite pe care Ucraina a avut-o pe 24 februarie. Germanii s-au oferit să le ofere ucrainenilor sistemul american Patriot, dar acesta nu i-a protejat pe saudiți de scudurile primitive augmentate pentru distanta in garaje cu suduri autogene de trupele de eliberare nationale Houthi.

Sunt convins că iranienii au cerut o modernizare la S-400 cu mult înainte de a obține Kinzhal. Pur și simplu nu vor ca toată lumea să știe ce au. Ei sunt asemănători liderului Hezbollah Hassan Nasrallah căruia îi plăcea să le dea surprize israelienilor în războiul din Liban din 2006. Israelul a pierdut războiul de la sol.

Va dura câteva luni pentru a produce suficiente rachete Kinzhal pentru a face diferența. Și vor trebui, de asemenea, să își modernizeze Bavar 373 la un nivel de S-400 cu îmbunătățirile primului, ceea ce le va oferi o apărare aeriană rezultată mult superioară fie Israelului, fie Turciei și cu câteva decenii înaintea SUA și NATO.

Îmi place să întreb pe oameni asta: cine are rachete de croazieră mai rapide, Marina SUA sau Filipine?
Marina SUA încă mai are rachete de croazieră subsonice. Filipine tocmai a cumpărat din India rachete de croazieră Mach 3 Brahmos, care vor fi actualizate la Mach 8 în câțiva ani.

Brahmos este numit după râurile Brahmaputra și Moscova. Rușii fac upgrade la racheta de croazieră Zircon Mach 9. Mach 8 Brahmos va fi modelul de export al Rusiei.
Prima întrebare este dacă SUA se vor alătura Israelului pentru a ataca Iranul, deoarece tocmai au efectuat un exercițiu naval în Marea Mediterană.

Bavar S-400 va depăși cu mult visele americane pentru încă două decenii. În plus, armata americană știe că Iranul nu are niciun proiect nuclear.
Sugestie pentru Iran: după ce ați construit o duzină de rachete Kinzhal, efectuați un exercițiu și demonstrați unul în Golful Persic. Mai întâi, asfaltați o zonă țintă pe o insulă cu câteva tone de beton. Apoi lansați-l pe domnul Kinzhal și lăsați SUA, israelienii, turcii, saudiții, emirații și britanicii să vadă acea gaură adâncă de 30 de metri prin beton. Îți vor arăta un nou respect și vor presupune, la fel ca mine, că ai cerut upgrade-ul S-400 înainte de a accepta Kinzhal.

Iranul nu vrea să devină o putere mondială, dar își va afirma autoritatea regională.
Permiteți-mi să încep cu Yemenul. 130.000 de yemeniți au murit din cauze legate de foame, de când saudiții, cu ajutorul SUA și Israelului, au început această agresiune actuală în 2015. Observațiile occidentale pun numărul deceselor militare la 10.000, dar aceștia sunt în mare parte civili.

Iranul în urmă cu câțiva ani a încercat să trimită ajutoare cu mâncare în Yemen. Iranienii s-au oferit să lase SUA să inspecteze nava pentru arme, dar SUA au refuzat invitația. Au blocat nava de ajutor umanitar, deoarece America este condusă de bătăuși Neocon.

Arabia Saudită, Egipt, Qatar, Emiratele Arabe Unite și Iran sunt în curs de aderare la BRICS.
Iranul, Qatarul și Rusia formează un cartel asemănător OPEC pentru gaze naturale.
Rușii, indienii și chinezii ar trebui să fie aduși în negocieri asupra Yemenului cu saudiții și Emiratele Arabe Unite. Ultimii doi sunt în război cu yemeniții săraci.

Primul pas ar trebui să fie încetarea foametei în masă din Yemen. Iranul și Rusia trebuie să le poată trimite mâncare. Dacă nu, rușii pot opri oricând exporturile de alimente către Europa. Ucraina ar trebui să înceteze să mai controleze portul Odessa înainte ca zăpada să se topească la începutul lui 2023.

Urmează Irakul, kurzii și Siria. Majoritatea irakienilor, cu excepția kurzilor din nord, doresc ca SUA să plece. Turcii au, de asemenea, nemulțumiri legitime față de teroriștii kurzi care au ucis recent o mulțime de civili turci, dar acest conflict continuă din 1921. Kurzii sunt sculele sioniştilor și ajută SUA să fure petrol din Siria. Acest lucru trebuie să se oprească.

Iranienii au o mulțime de susținători înarmați în Irak. Ei trebuie să-și îmbunătățească capacitățile prietenilor lor milițiilor din Irak, Siria și Hezbollah din Liban. De asemenea, trebuie să înființeze instalații S-400 Bavar în apropierea graniței cu Irakul pentru a se proteja de forțele aeriene americane.

Când, nu dacă, Dolarul Moare, armata SUA va trebui să se retragă din aproape toate cele 857 de baze de peste mări foarte, foarte brusc din două motive.
În primul rând, SUA vor avea posibilitatea pentru a plăti costul ocupării terenurilor străine.

Elita SUA a decis să populeze prea mult America, așa că a trebuit să importe materii prime. Și Elita a decis să aprobe NAFTA (Acordul de Liber Schimb din America de Nord), care a trimis 80.000 de fabrici de producție din SUA și locurile lor de muncă în străinătate. Nu exportăm suficient pentru a ne plăti importurile, așa că imprimăm, imprimăm, imprimăm acești dolari.

Inutil să spun că, atunci când dolarul nu va mai fi acceptat ca și cum ar fi aur, SUA vor experimenta o scădere permanentă de 600% a salariilor. Neavând nicio modalitate de a plăti în aur cu 10.000 de dolari uncia pentru acele 857 de baze care costă în prezent 150 de miliarde de dolari pe an, miliardarii de pe Wall Street vor cere acelor soldați să se întoarcă acasă pentru a-i proteja pe cei uber bogați de revoltele de foamete in tara..

Un alt domeniu de îngrijorare va fi Palestina. Noul guvern israelian a început o campanie de expulzare a palestinienilor din casele lor din Cisiordania, în timp ce continuă să sechestreze casele din Ierusalimul de Est.
Este inacceptabil. Cheia ar fi să înarmezi Hezbollah cu arme mai bune și să extinzi Bavar S-400 până în Siria.
Vă puteți imagina SUA primind zone interzise de zbor de către Rusia, China și Iran?
Vă puteți imagina că SUA li s-a ordonat să returneze chiar și o parte din cele 2 trilioane de dolari în sancțiuni pe care le-au aplicat?

Si asta se poate intampla oricand, incepand de maine.

Sursa: https://vidrebel.wordpress.com