SUA a bombardat Somalia săptămâna trecută. Ați citit asta undeva?

2 Votes

 

Criminalii lumii arată cu degetul spre cei care vor să-și facă singuri dreptate și să restabilească regulile internaționale călcate în picioare de americanii-evrei prin NATO. Și pentru că Rusia a îndrăznit asta, globaliștii genocidari i-au pus tocmai ei eticheta de „asasină”. Zău? Globaliștii, deși ascunși în buncărele lor de lux unde pot sta vreo 20-30 de ani, sunt fericiți că majoritatea spălată pe creier le conferă iarăși credibilitate la fel ca și în cazul planului de exterminare „C19”. Practic, e aceeași majoritate. Una formată din supraviețuitorii injectării. Ea demonstrează și de această dată că și-a pierdut și bruma de raționament.

Ce urmează? Legea marțială ordonată la nivel mondial, foametea și moneda digitală la pachet cu creditul social. Că există sau nu o înțelegere între Putin și psihopații de la Davos, planul globaliștilor merge mai departe. Dacă n-ar exista niciun acord ascuns între ei, aș crede că Putin e singurul apt să stopeze nebunia începută în 2020. Dar…nu cred asta tocmai pentru că și el este școlit la Davos, și el a declarat lockdown, a impus măștile, izolarea și injectarea. Dacă ar fi făcut opinie separată – cum a îndrăznit președintele Belarusiei – ipoteza salvatorului din ghearele nebunilor devenea vandabilă dar…în asemenea context … nu e. Cel puțin eu nu cred deocamdată.

Putin, într-un mesaj video, a făcut apel la tinerii și bătrânii ucraineni să nu participe la război alături de neo-naziștii conaționali care au distrus Ucraina. De asemenea, roagă femeile să nu-și trimită copiii la moarte ori să facă zid cu trupurile lor împotriva tancurilor rusești. Rusia nu vrea să piardă teritorii iar Zelenski, în 2019, ar fi vândut Ucraina familiei Rotschild pentru că ajunsese în faliment de țară datorită jocurilor odioase ale aceleiași oculte – maidanul din vremea lui Poroșenko. În urmă cu câteva zile, același Zelenki anunța public că vinde …acțiuni din trupul Ucrainei, nu știu care anume din moment ce Rothschild este singurul proprietar!

Putin a avertizat țările care vor sări în ajutorul Ucrainei: să o faceți asumat pentru că veți suporta consecințele.

Aduceri aminte – în 2020, Zelenski declara: „Curînd, UPR a părăsit Kievul sub presiunea bolșevicilor, cea mai mare parte a teritoriului Galiției a fost ocupată de trupe poloneze. Bucovina de Nord a fost ocupată de români (s.n.), iar Cehoslovacia a luat Transcarpatia”.

Nu-i bai, guvernanții României sunt azi aliații Ucrainei iar trădătoriii sunt exact cei care critică înverșunat această poziție contra naturii. Nimic anormal pentru „lumea nouă” în care Minciuna îmbracă haina Adevărului, Imoralitatea pe cea a Moralității, Cenzura pe cea a Libertății presei și de expresie iar Moartea pe cea a Vieții.

*

Nota redacției – Cum e cu Somalia?