CD
647 aprobate

denitsoc@gmail.com
66.71.243.131

 

 

TERORISMUL DE STAT ADEVĂRAT ESTE MILITARIZAREA ZONELOR REZIDENȚIALE DE LA KIEV
De Andrew Korybko

Zelensky a acuzat Rusia de așa-numitul „terorism de stat” după ce un incendiu într-unul dintre mall-urile lui Kremenchuk, despre care el a susținut că a fost cauzat de rachetele oponentului său, ar fi ucis până acum 18 persoane. Ministerul rus al Apărării a răspuns rapid dezvăluind că țara lor a lovit de fapt fabrica de material rulant ce repara blindatele armatei ucrainiene in care era ascuns insa si un depozit de arme care se afla lângă acel mall, ceea ce a făcut ca munițiile ascunse să explodeze și să creeze un incendiu care s-a extins la acel mall nefunctionabil.

Disputa privind cine este vinovat pentru ceea ce tocmai s-a întâmplat duce la întrebarea mai amplă despre ce reprezintă exact terorismul de stat în conflictul din Ucraina.
Kievul consideră, desigur, că toate daunele colaterale pe care Rusia le provoacă din neatenție infrastructurii civile se califică drept atare, în timp ce poziția Moscovei este că militarizarea zonelor rezidențiale de către adversarul lor este ceea ce este cu adevărat terorism de stat.

Dacă Rusia ar fi într-adevăr săvârșit așa-zisul „genocid” în Donbass și Ucraina, atunci le-ar bombarda orașele în loc să-și riște viața trupelor, punându-le să lupte stradă cu stradă împotriva militanților care sunt reținuți în zone rezidentiale de acolo. Mai mult, dacă s-ar dori să „terorizeze” ucrainenii, atunci ar putea doar să-i bombardeze pe plajele din Kiev.

Pornind de la acest ultim punct, este grăitor că ucrainenii din capitală sunt atât de calmi în mijlocul presupusului „genocid” al propriului popor al Rusiei din altă parte din țară, încât s-au înghesuit pe plajele orașelor lor de pe râul Nipru toată luna aceasta. Aceasta nu este atitudinea unui popor care se confruntă cu un așa-numit „Al Doilea Holocaust”, așa cum a sugerat-o ridicol de media occidentală (MSM) condusă de SUA, ci a unor oameni care se simt cu adevărat în siguranță pentru că nu cred serios că Rusia îi va „teroriza” bombardând o grămadă de familii pe plajă, așa cum ar fi dacă le-ar „genocida”.

Înapoi pe frontul de luptă mai la est, oamenii nu pot folosi coridoarele umanitare pe care Forțele Armate Ruse (RAF) au convenit să le creeze tocmai pentru că Kievul vrea să le exploateze ca scuturi umane pentru a opri avansul oponenților lor. Președintele Putin a explicat pe larg în iulie 2021 despre credința sa în unitatea istorică a rușilor și ucrainenilor, motiv pentru care dorește să mențină victimele civile în acest conflict la un nivel minim absolut. Acest lucru explică de ce el ar prefera să ordone trupelor sale să se lupte stradă cu stradă pentru a elibera acele orașe decât să le bombardeze pur și simplu.

În timp ce Kremenciuk nu se află lângă front, depozitul său secret de arme care a fost amplasat în mod imprudent chiar lângă un mall care nu funcționează furnizează forțele Kievului și, astfel, face ca conflictul să se prelungească în mod nefiresc mai mult decât dacă NATO nu ar exploata acea fostă Republică Sovietică ca parte. a războiului său prin procură împotriva Rusiei.

Acest lucru explică de ce Fortele Aeriene Ruse au vizat-o, după care incendiul rezultat s-a extins la clădirea vecină despre care Zelensky a spus isteric că găzduia peste 1.000 de oameni, în ciuda filmărilor care arată o parcare aproape complet goală, cu câțiva soldați în uniformă intercalati cu mulțimea foarte subțire.

Prin urmare, terorismul de stat real nu a fost ca Rusia să lovească un stoc secret de arme, ci Kievul l-a ascuns literalmente chiar lângă un mall neoperabil, ca parte a strategiei sale de militarizare a zonelor rezidențiale, astfel încât să întârzie avansul oponenților săi și să descurajeze loviturile împotriva sa. stocuri mult în spatele liniilor.

Nu numai asta, dar militarizarea mult mai brutală a zonelor rezidențiale de pe front este, fără îndoială, un act de terorism de stat, deși unul care este susținut în mod tacit de Occidentul condus de SUA din motive machiavelice de „conveniență militară”.

Sursa: http://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=3025

Traducerea: CD