CD
denitsoc@gmail.com
66.71.243.139
GLOBAL RESEARCH are si traducere in limba romana.
https://www.globalresearch.ca
Dupa ce a-ti accesat website-ul mergeti la casuta de: Translate Website si alegeti din optiuni Romana.

Articolele din Global Research discută despre preocupările umanitare legitime, punctul său de vedere asupra științei, economiei și geopoliticii este rational si ne interesat/inclinat politic sau ideologic.
Un raport din august 2020 al Departamentului de Stat al SUA “Global Engagement Centre” a declarat că “Global Research” este, cel mai accesat site de stiri alternative , deci opus celor de pe mass media. Acesta a acumulat 12,4 milioane de vizualizări de pagini, cu aproximativ 351.247 de cititori pentru fiecare articol.

Crescut în Elveția, Chossudovsky fiul unor diplomati americani de origine ruso-evreiasca, s-a mutat în Canada și s-a alăturat Universității din Ottawa în 1968. Potrivit ziarului “Cetățeanului” din Ottawa, cercetările academice ale lui Chossudovsky l-au ținut „la marginea mediului academic mainstream”, dar a câștigat laude din partea intelectualilor anti-establishment, cum ar fi Noam Chomsky. În 2005, la scurt timp după ce Chossudovsky a început să scrie despre terorism, ziarul “Cetățeanul” a raportat că Chossudovsky este „o figură populară în rândul activiștilor anti-globalizare” și că unii dintre studenții săi l-au numit „Chomsky al Canadei”. Chossudovsky a contribuit si la revista franceză Le Monde diplomatique. Centrul de Cercetare privind Globalizarea repostează în mod regulat postarile din “Global Research”. Chossudovsky a fost intervievat în filmul documentar “The Weight of Chains”, care a fost parțial sponsorizat de Centrul de Cercetare pentru Globalizare.
În 2001, Chossudovsky a fondat Centrul de Cercetare privind Globalizarea (CRG), devenind directorul său și editorul resursei sale online, Global Research.
Situat în Montreal, Quebec, Canada, CRG se descrie ca o „organizație independentă de cercetare și mass-media”, oferind „analiza pe probleme care sunt abia discutate de mass-media mainstream”.

Pentru astazi un articol care o sa va aduca multe amanunte asupra problemei politice de divizare si manipulare performata de occident, cu un exemplul concret asupra Rusiei:
https://www.globalresearch.ca/vladimir-terrible-fits-needs-us-military-industrial-complex-evil-foreign-enemy-real-putin-well-regarded-many-russians/5762932