Mihai
12 aprobate

mihai@yahoo.com
81.18.84.91
Americanii vor sa-i ridice statuie lui Zelensky…
Lui Soros – Zelensky, tartorul khazar din Republica Comunista America

,,Un congresman REPUBLICAN din Carolina de Sud a introdus o rezoluție care, dacă va fi adoptată, ar putea amplasa un bust al președintelui Zelenski la Capitoliul SUA, scrie FoxNews.
Rezoluția a fost introdusă luni de către reprezentantul Joe Wilson, republican din Carolina de Sud, și ar urma să ceară Consiliului pentru Arte Frumoase să obțină un bust al lui Zelenskyy „pentru a fi expus în aripa Camerei Reprezentanților a Capitoliului Statelor Unite”…
„Există acum o rezoluție a Camerei Reprezentanților care urmărește să expună capul lui Zelenskyy în Capitoliul SUA. Oare cele peste 100 de miliarde de dolari pentru Ucraina nu au fost suficiente?”, a declarat reprezentantul Andy Biggs, republican din Arizona, într-un tweet.’’

Adica cei din opozitia controlata isi dau singuri contre ca sa aiba si ei opozitie, precum PSD-ul care maraie la PNL sa nu spuna prostii ca PSD nu face opozitie. Teatru cu ticalosi pentru prosti.

Privind statuia, mi-a sarit in ochi o asemanare cu Soros cand era tanar, si pentru ca acum cateva luni cineva spunea ca Zelensky seamana cu Soros, cred ca avea dreptate.
Dar aceste asemanari ar fi fara acoperire daca nu as fi stiut ca in Decembrie 2022 o sectiune a armatei americane a descoperit un laborator sapat sub un munte unde au gasit cateva clone : doua ale lui Biden, doua ale lui Fauci si una a criminalei Hilary Rockefeller Clinton.
O clona a lui Biden si una a lui Faucci erau maturate, adica aproape de a fi aduse la viata, la varsta lor actuala, desi Biden original a fost executat cu injectie letala in 21 Decembrie 2020.
Clona satanistei Hihary, inca nematurata, era la varsta de 30 de ani, cand ea are acum in jur de 70 si este grasa si foarte imbatranita, si sta ascunsa in Zug, Elvetia alturi de fratele sau David Rockefeller si tot neamul lor de jivine.

Acest lucru arata ca se poate clona o persoana la varsta pe care o doreste. Clonarea este de pe timpul lui Hitler. In filmul american ,,Baietii din Brazilia’’, pe la jumatatea filmului se explica procedeul clonarii, care se pare ca a fost explicat cu exactitate de 95 %.
Intre timp au evoluat cercetarile si yehnologia si satanistii stapanesc perfect procedeul.

Prin urmare, Soros cel Batran s-a clonat in Soros cel Tanar care semana intamplator sau nu cu Zelensky. Argumentele sunt: 1. asemanarea lui Zelensky cu Soros cand era tanar ; 2. Soros a disparut fara urma – nici mort, nici arestat si nici spanzurat ca altii; 3. Zelensky cel original – cel din pozele in care era in costum, a fost lichidat acasa la el in Florida, dupa ce a fugit din Ucraina cand rusii au intrat cu trupe in Ucraina, pentru ca desi a fost prevenit de CIA ca rusii vor intra, el nu a reactionat asa cum primise ordin de la Mafia Khazara ; 4. respectul pe care Poponel Zelensky l-a primit de la toate guvernele si parlamentele sclave, vanduti MK – cand a vorbit Zelensky – Soros in Parlamentul Penal al Romaniei, toti au luat pozitia de drepti gata sa bata pas de defilare cu onor spre dreapta.

Cine il baga in seama pe Zelensky cel original ? Nimeni.