CARTEA lui J. Coleman, „Conspirators’ Hierarchy: the Story of the Committee of 300”.

Autorul, care este un fost membru al vestitului serviciu secret englez MI6, dezvaluie existenta unui grup de 300 atotputernici, condus de regina Angliei, format din crema natiunilor, de la marii lorzi englezi la printii arabi, care are drept scop obtinerea dominatiei mondiale, controlul tuturor resurselor planetei, inclusiv al populatiei globului. Ei pornesc de la teoria lui Malthus, conform careia resursele alimentare ale planetei nu vor mai face fata numarului crescut al populatiei, cea ce va duce la haos, care, in final, va distruge dominatia lor asupra globului. Ei isi propun deci o monitorizare a cresterii demografice, o distrugere a marilor natiuni industrializate, si mai ales a clasei de mijloc care este coloana vertebrala a acestor natiuni, o distrugere a religiei crestine, a familiei, a moralei, distrugerea invatamintului, mentinerea unor focare de razboi, tocmai pentru a incetini aceasta crestere demografica. Ei detin controlul traficului de droguri la scara intregi planete, si-l folosesc tocmai ca o arma pentru distrugerea fizica si morala a unor societati. Cei care li se opun sunt eliminati, aici autorul exemplificind cu eliminarea lui Aldo Moro, a lui Kennedy, incercarile de asasinare a lui De Gaulle, inlaturate cu dibacie de SDCE (serviciul secret francez), inlaturarea de la putere a lui Noriega, a lui Nixon, sau a Shah-ului Iranului.

Coleman vorbeste de penetrarea masiva a Chinei cu droguri practicata de englezi, aceasta avind ca scop tocmai dominatia Chinei, fapt ce a dus la razboiul opium-ului, urmat de o impacare a beligerantilor, adevaratele divergente dintre Anglia si China fiind acum numai cota parte care-i revine fiecarei tari din acest comert murdar, Hong Kong-ul fiind placa turnanta al acestui trafic asiatic. Un trafic intens are loc si in Europa prin Turcia si Bulgaria, TIR-urile fiind mijlocul ideal pentru acest trafic (in opinia lui spui TIR spui Drog). El arata falsitatea celor ce militeaza pentru legalizarea comertului cu droguri, chipurile pentru a nu mai cheltui sume uriase in razboiul contra traficantilor de droguri (chiar zilele trecute am auzit de legalizarea vinderii marijuanei in Manitoba; s-a inceput deci si in Canada, urmatorul pas fiind poate British Columbia, plina de chinezi). Coleman pune o intrebare de bun simt: cum se face ca astazi cind exista o tehnologie de spionaj asa de avansata si armament atit de sofisticat, nu se poate opri traficul cu droguri? Probabil ca cineva are tot interesul sa-l mentina. Sa fie doar o intimplare?

O alta coincidenta, stranie ce-i drept, este nivelul scazut al invatamintului in N America, invatamint care, in opinia autorului, este programat de acest comitet la autodistrugere, conceptele fiind stabilite in vestitul Tavistock Institute. Ca roman, imigrat in N America, nu poti sa nu fii socat de nivelul redus al invatamintului, mai ales in scolile elementare, unde acelasi profesor trebuie sa predea, de exemplu, si matematica si istorie si engleza si sport. Trebuie sa fii un geniu ca sa predai toate aceste materii la acelasi nivel ridicat. La licee situatia se mai schimba, existind profesori pentru fiecare materie. Universitatile sunt inca serioase. De prin anii ’70 gramatica engleza nu se mai preda in scolile publice canadiene. Echipele olimpice de matematica ale Canadei sunt formate mai mult din chinezi sau est europeni proaspat imigrati. Statisticile realizate de Institue for Higher Learning arata ca, capacitatile de citit si scris ale elevilor de licee din SUA sunt mai joase decit erau printre liceeni in 1786. Ramai stupefiat sa vezi cum copiii care nu se pot impaca cu familia sunt trimisi la o ‘fosterfamily’, sau li se da ajutor financiar pentru a trai independent de la virsta de 16 ani. Aceasta in loc sa se puna accentual pe rezolvarea problemelor in familie si pe unitatea familiei. Autorul indica experimente similare facute in Germania lui Honnecker, unde copii erau luati din familiile considerate neloiale regimului si crescuti de catre stat. Conform lui Coleman, Comitetul prevede ca femeile „vor fi degradate printr-un continuu process de ‘eliberare a femeilor’ si vor fi invatate sa faca ‘self-abortion’dupa nasterea a doi copii. Euthanasia va fi obligatorie, la fel cum obligatorii vor fi si drogurile ‘recreationale’.

Socanta este si afirmatia lui Coleman conform careia populatia crede ca este bine informata, dar in realitate ea nu realizeaza ca opiniile ei, despre care ea crede ca sunt ale ei, sunt in realitate create in laboratoare specializate in ‘social engineering’, armele acestor laboratoare fiind mass media (CBS-NBC-ABC, New York Time, Washington Post). Spalarea creierelor se va face prin masiva promovare a unor programe de „entertainment”.

Interesant de citit este modul cum se actioneaza asupra indivizilor, mod destul de similar cu ceea ce s-a petrecut si inca se petrece si in Romania. Una din tehnicile principale este de a-l tine pe individ ‘in ceata’, la care se adauga frecvent oscilari intre masuri disciplinare si promisiuni pentru un bun tratament, impreuna cu raspindirea de noutati contradictorii. In aceste conditii individul nu va mai sti daca un plan de-al sau va duce catre sau in directie opusa scopului sau. Chiar si indivizi care au scopuri foarte clare si gata sa-si asume orice risc vor fi paralizati de severul conflict interior cu privire la ce au de facut. Deoarece totul se petrece gradat, fara socuri culturale sau religioase, populatia nu poate fi scuturata din apatie.

Tavistock Institute este cel care a initiat si introducerea unui nou jargon, a unui limbaj „Cool”, care impreuna cu muzica de gen pop, plina de sunete grele, repetate preluate din sistemul atonal, cu vechi radacini in cultele antice ale lui Dionysus si Baal, au modelat o noua generatie. La cele spuse de Coleman as dori sa adaug ca tehnica limbii de lemn era bine cunoscuta si activistilor comunisti, cuvinte cheie precum ‘lupta de clasa’, ‘exploatare’, ‘moarte mosierilor’, ‘avutia poporului’au fost folosite cu succes in tara noastra. Apeland la aceste cuvinte bine insurubate in creierele amaritului nostru popor, FSN si PDSR au obtinut voturi de 95%. Cind populatia nu este inca bine spalata la creier referitor la ceva ce este inca nou, dar trebuie sa fie promovat, atunci cineva scrie un articol pe tema respectiva, acoperind ambele laturi, pro si contra ale problemei, sau se initiaza o dezbatere, un ‘talk show’ unde diversi ‘experti’ promoveaza ideea sub pretextul ‘discutarii’ ei. Se intimpla asa ceva si in Romania?

O larga atentie acorda autorul si FMI, care este unul din principalele instrumente de impunere a dominatiei financiare a comitetului. Coleman subliniaza ca insasi inlocuirea aurului de catre hartia ‘dollar’ s-a facut tocmai pentru a usura santajarea tarilor sarace. Anumite surse l-au informat pe Coleman ca agentii FMI au declarat ca ei pot secatui orice tara prin inundarea ei cu narco-dolari, fapt ce nu se intimpla daca o tara are mari rezerve de aur . Conform lui Coleman, singura modalitate de a nu deveni sclavul lor este sa te imprumuti cit mai putin de la FMI. Zece mari banci mondiale, care ar urma sa inlocuiasca toate micile banci particulare, vor conduce finantele lumii sub controlul si indrumarea acestui FMI, unicul arbitru al lumii bancare.

Socanta este si afirmatia conform careia atit liderii de stinga (e.g. Mitterand, Brandt, Eltin), precum si cei de dreapta (G. Bush), ar fi in slujba Comitetului. Dupa Coleman, intreaga miscare de stinga din N. America este o creatie a serviciului secret britanic. Nu poti sa nu ai frisoane gindindu-te ca, fara sa-ti dai seama, societatea ta se indreapta spre un viitor prezis de G. Orwell sau H. G. Wells, acesta din urma un apropiat al membrilor Comitetului. Desigur, unele din prezicerile lui Coleman din 1990 nu s-au prea adeverit. Industria automobilelor nu a disparut, probabil si pentru ca s-au unit marii producatori de masini in giganti industriali, iar somajul este foarte redus in USA. Multe din afirmatiile acestui autor nu pot fi verificate de oamenii simpli, cu posibilitati modeste de informare.

Coleman ajunge in cartea lui la concluzia ca toata conspiratia este dirijata de un grup restrans de englezi in frunte cu Regina Angliei. Eu cred ca Regina Angliei este mai degraba o marioneta a conspiratorilor decat capul lor. Planul pentru o hegemonie britanica mondiala a fost obsesia lui Cecil Rhodes, bancher si filantrop britanic din secolul al XIX-lea, fost proprietar al multor mine de diamante din Africa. Rhodes era prieten apropiat cu Rothschild. Rhodes a lasat multe din investitiile lui ca mostenire dinastiei Oppenheimer, din care astazi Harry Oppenheimer controleaza 95% din industria de diamante din lume. Multi oameni sunt de acord cu concluzia lui Coleman. Intr-adevar, multe aspecte din lume in ziua de azi, faptul ca limba engleza are cea mai mare circulatie, preponderenta membrilor englezi in Masonerie, faptul ca lira sterlina este cea mai puternica moneda, par sa confirme concluzia ca planul lui Rhodes a reusit. Eu cred totusi ca nu este o conspiratie a vreunui grup etnic, este o conspiratie internationala din care fac parte conspiratori din diferite natii, cu scopul comun de a controla planeta. Si-au dat seama ca nu mai merge sa controleze lumea prin imperii nationaliste, asa ca ei folosesc metode mai subtile, prin controlarea bancilor, a mass mediei, prin anumite tratate comerciale intre tari, tratate din care beneficiaza numai ei.

Poate ca integrarea europeana este buna, dar trebuie facuta inteligent. Sa pastram ceea ce avem bun, valorile morale, religioase, familiale, culturale. Sa nu distrugem invatamintul cautind sa-l facem prea ‘modern’. O introducere masiva a computerelor in scoli este binevenita, dar sa nu uitam ca ele sunt doar instrumente de lucru, iar cei care trebuie sa introduca informatiile in ele sunt tot creierele noastre, altminteri „garbage in, garbage out”. O copiere idioata a strainatatii nu ne va face nici mai destepti, nici mai buni, nici mai bogati. Sa ne perfectionam, sa avem curajul a ne recunoaste deficientele, sa le inlocuim cind e cazul, dar sa nu cadem in extrema cealalta, sa urmam ceea ce spuneau romanii: „aurea mediocritas” („calea de aur este calea de mijloc”). Problematic este insa sa gasim acele elite care sa conduca poporul nostru pe acest drum spinos, sa-l invete cum sa urmeze aceasta cale de mijloc.

–––––––––––––––––––

DE CE NU INTERVINE O.N.U. IN PALESTINA?

„Comunitatea internationala nu a facut nimic pentru a impune aplicarea rezolutiei 425 a ONU, care stipuleaza retragerea neconditionata a Israelului din Liban, si cu toate acestea impune plina de zel aplicarea rezolutiei privind retragerea irakiana din Kuweit”. – Selim Hoss, fost prim ministru al Libanului

O intrebare evidenta care apare si la care persoanele responsabile refuza sa raspunda este : de ce pentru Israel, Legea internationala si rezolutiile ONU pot sa nu fie respectate in timp ce in cazul celorlalte tari sunt imediat trimise trupe sa restabileasca „ordinea”? Pentru Liban si pentru Palestina, ocupate de fortele evreiesti, deciziile ONU nu au fost respectate. Cu toate ca asistam la o noua escaladare a violentelor in zona, soldate cu sute de morti, in special arabi, fortele de „asigurare a pacii” ale ONU nu au fost trimise la fata locului. Cand Irakul a invadat Kuweitul, reactia internationala (mai degraba americana) a fost prompta si la fel a fost si in cazul conflictelor din Bosnia si Kosovo. In spatele acestei taceri internationale, se afla politica guvernata de masoni a Statelor Unite care s-au opus in mod repetat trimiterii trupelor ONU in regiune. Demnitarii de la Casa Alba au incercat in schimb prin toate mijloacele sa intermedieze o pace artificiala in zona care, asa cum s-a vazut deja, nu poate fi de durata.

 

INSTITUTUL HUDSON

Nu este cunoscut de publicul american, dar cunoscut de oficialii americani, care la-u folosit ca „centru de gandire”, apeland la el pentru rapoartele privind probleme de interes national. A fost infiintat in 1961 de domnul Kahn. Institutul Hudson a publicat o lista cu ceea ce numeste „membri publici” si „prieteni”. Zece dintre cei douazeci si unu de „membri publici” sunt membri ai Consiliului Relatiilor Externe (C.F.R.), la fel ca cincisprezece dintre cei treizeci si patru de „prieteni”. Doi dintre „prieteni” sunt : Henry Kissinger (membru CFR) si dr. Milton Friedman.

SECRET

Sfarsitul lunii iunie 1967 : la Montreal se deschide Expo ’67; la Ottawa au loc ultimele pregatiri ale „Centenarului Confederatiei”; in Statele Unite se declanseaza contestarea Razboiului din Vietnam si, prin toata tara, se desfasoara miscarea „Flower Power”. Ne aflam in preajma evenimentelor din mai 1968, din Franta, a exploziei nationaliste de la Quebec, a festivalului de la Woodstock in Statele Unite…Dar, in acelasi timp, acest sfarsit al lunii iunie 1967, marcheaza ultimele preparative pentru punerea la punct a „planului caderii Natiunilor”, de catre inaltele instante ale francmasoneriei anglo-saxone din Toronto. Aceasta reuniune secreta, de inalta confidentialitate, e organizata de catre „6.6.6”, cum se autointituleaza urmatorii :

– cei care dirijeaza cele mai mari 6 banci mondiale;

– cele mai mari 6 consortii energetice de pe planeta, dintre care face parte si petrolul;

– cele 6 mari consortii agro-alimentare, dintre care face parte si controlul principalelor rute alimentare ale lumii.

Acesti „6.6.6” fiind cei mai inalti responsabili ai finantelor internationale vor defini, in cadrul reuniunii lor, o strategie comuna in vederea suprematiei absolute :

*asupra cometrului mondial

*asupra posesiunii armei energetice, poarta deschisa spre secolul XXI, precum si

*asupra controlului international al economiei agro-alimentare, care cuprinde de asemenea, pentru ei, consortiile farmaceutice ce acopera, la randul lor, piata mondiala a vitaminelor si a vaccinurilor.

„Planul” lor se rezuma la trei orientari majore pentru anii 1970 – 1980 :

– economia

– politica

– socialul

Daca reuseste, Planul trebuie sa duca in mod iremediabil la acapararea puterii mondiale, prin instalarea Noi Ordini Mondiale; aceeasi pe care presedintele George Bush avea s-o promoveze cu atat tam-tam la inceputul anilor 1990.

 

Serge Monaste*

Ziarist la Enquete

martie 1995

(*ziarist mort in circumstante suspecte)

 

–––––––––––––––––––-

In cartea lui Finkenstadt („Eine Generations im Banne satans”), John Todd povesteste : <>< Daca un vrajitor superior e intrebat cine e cea mai puternica vrajitoare din lume, raspunsul e urmatorul : Ruth Carter Stapelton, sora fostului presedinte american Jimmy Carter. Nu stiu daca Jimmy Carter este mason. Daca esti politician in SUA, de obicei esti si mason, pentu ca asa ajungi in cercurile politice. De la Wilson, nu a mai existat nici un presedinte care sa nu tina de Iluminati, cu exceptia lui Eisenhower, care era controlat de ei. Exista cca. 5000 de oameni in lume care au o adanca recunostinta fata de Iluminati. Pentru acestia muncesc milioane de oameni. Ceva asemanator se intampla si cu masonii. Numai cei care sunt in gradul 33 al Ritului Scotian au si stiinta de partea lor. Ceilalti, nu. Lor le apartine fiecare mare societate producatoare de benzina. Toate marile case de export din SUA si 90% din marile magazine. Toate ghiseele computerizate din SUA sunt racordate la un computer urias din Dallas (Texas), care se numeste „the beast” (bestia). La randul sau acesta e racordat la altele doua in Bruxelles si Amsterdam, numite de asemenea „the beast”.>

*************************************************

J. P. Morgan, care sustinea ideea infiintarii unei banci centrale in America, avea legaturi cu Alexander Hamilton, cel care sustinea ideea infiintarii unei banci centrale a Americii in timpul razboiului de ocupatie britanice. Conexiunea a fost descoperita in 1982, cand revista TIMES a anuntat ca Pierpout Morgan Hamilton, stra-stra-stranepotul lui Alexander Hamilton si nepot al lui J. P. Morgan, a decedat.